Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Akcent: Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

Akcent: Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

29. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

29. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

Akcent: Romská hudba je melting pot všech žánrů, je pestrá a fascinující, říká lingvista a muzikant

29. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Karel Smyczek: Místo kriminálky by ČT mohla točit něco jako Bylo nás pět

Karel Smyczek: Místo kriminálky by ČT mohla točit něco jako Bylo nás pět

29. 5. 2025

40 min

Obrázek epizody Miroslav Krobot: Herectví souvisí se sexualitou a způsobem myšlení. Nikdy jsem neměl touhu být hercem. Herectví mě bavilo zkoumat jako disciplínu.

Miroslav Krobot: Herectví souvisí se sexualitou a způsobem myšlení. Nikdy jsem neměl touhu být hercem. Herectví mě bavilo zkoumat jako disciplínu.

29. 5. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jak vyprávět o lepším světě (Barbora Voříšková)

Jak vyprávět o lepším světě (Barbora Voříšková)

29. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak napsat knihu #1 ft. spisovatelka Markéta Mar „Marillee“

Jak napsat knihu #1 ft. spisovatelka Markéta Mar „Marillee“

29. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je zpěvák a umělecký vedoucí vokálního souboru Capella Mariana Vojtěch Semerád

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je zpěvák a umělecký vedoucí vokálního souboru Capella Mariana Vojtěch Semerád

29. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Záblesky naděje jsou vícevrstevnatý film ze současné Bombaje. Jsem z něj nadšený, říká Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Záblesky naděje jsou vícevrstevnatý film ze současné Bombaje. Jsem z něj nadšený, říká Sladký

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Záblesky naděje jsou vícevrstevnatý film ze současné Bombaje. Jsem z něj nadšený, říká Sladký

Záblesky naděje jsou vícevrstevnatý film ze současné Bombaje. Jsem z něj nadšený, říká Sladký

29. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina ovocná limonáda

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina ovocná limonáda

29. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččina ovocná limonáda

Babiččina ovocná limonáda

29. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Jáchymov hostí festival Řetízkárna, který oživuje paměť uranových lágrů

Jáchymov hostí festival Řetízkárna, který oživuje paměť uranových lágrů

29. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Mladý klavírista Ondřej Skopový: Spolužákům jsem zahrál, ti pěkně koukali

Vizitka: Mladý klavírista Ondřej Skopový: Spolužákům jsem zahrál, ti pěkně koukali

29. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody 68: Skoro jako staří mistři: (nejen) Cyberlemon v DOXu

68: Skoro jako staří mistři: (nejen) Cyberlemon v DOXu

29. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak se pod nebesy zrodil festival

Jak se pod nebesy zrodil festival

29. 5. 2025

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Prázdnota

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Prázdnota

29. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Raut: Nepohodlné partyzánstvo

Raut: Nepohodlné partyzánstvo

29. 5. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody #10 - Zmrzlina | Jan Hochsteiger & Crème de la Crème

#10 - Zmrzlina | Jan Hochsteiger & Crème de la Crème

29. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody 17. Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu (31.-32- kapitola)

17. Epizoda - Dvůr mlhy a hněvu (31.-32- kapitola)

29. 5. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Anna Horáčková a nakladatelství Paseka

Anna Horáčková a nakladatelství Paseka

29. 5. 2025

43 min

Obrázek epizody Nejvyšší stupínek

Nejvyšší stupínek

29. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Síce zahryzkal, ale jemnúčko. Druhý prezident Kováč nám tu nerastie, tvrdí politológ Štefančík

Síce zahryzkal, ale jemnúčko. Druhý prezident Kováč nám tu nerastie, tvrdí politológ Štefančík

29. 5. 2025

43 min

Obrázek epizody Open Hack

Open Hack

28. 5. 2025

8 min

Obrázek epizody Potřebujete dobrý tým lidí. Bez nich by to nešlo, říká Věra Polanová, kastelánka na Kozlu

Potřebujete dobrý tým lidí. Bez nich by to nešlo, říká Věra Polanová, kastelánka na Kozlu

28. 5. 2025

10 min