Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #1 Mezi řádky - s Ronii

#1 Mezi řádky - s Ronii

6. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody inteligence meš pel

inteligence meš pel

6. 3. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Jaro v nakladatelství Prostor s Lenkou Vosičkovou

Jaro v nakladatelství Prostor s Lenkou Vosičkovou

6. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Světlo a tma

Světlo a tma

6. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Našou prioritou má byť zvyšovanie bojaschopnosti, nie financovanie vojenskej nemocnice či mostov, tvrdí obranný expert Tomáš Nagy

Našou prioritou má byť zvyšovanie bojaschopnosti, nie financovanie vojenskej nemocnice či mostov, tvrdí obranný expert Tomáš Nagy

6. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Mozaika: Český lev: nejvíc šancí mají filmy Vlny a Amerikánka

Mozaika: Český lev: nejvíc šancí mají filmy Vlny a Amerikánka

5. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Český lev: nejvíc šancí mají filmy Vlny a Amerikánka

Mozaika: Český lev: nejvíc šancí mají filmy Vlny a Amerikánka

5. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Atom je rozbitný

Atom je rozbitný

5. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody O drahých kamenech s vědmou Helen Stanku: Který přivolá lásku a po jakém sáhnout, když nemáte energii?

O drahých kamenech s vědmou Helen Stanku: Který přivolá lásku a po jakém sáhnout, když nemáte energii?

5. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Na hraně zítřka podle Jana Nerudy s Ivanem Adamovičem

Mozaika: Na hraně zítřka podle Jana Nerudy s Ivanem Adamovičem

5. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Na hraně zítřka podle Jana Nerudy s Ivanem Adamovičem

Mozaika: Na hraně zítřka podle Jana Nerudy s Ivanem Adamovičem

5. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Potřeboval bych někdy, aby měl den 36 hodin, říká herec Martin Stránský

Potřeboval bych někdy, aby měl den 36 hodin, říká herec Martin Stránský

5. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Jaká byla Amerika sto let před Trumpem? Divadlo na Vinohradech inscenuje Velkého Gatsbyho

Mozaika: Jaká byla Amerika sto let před Trumpem? Divadlo na Vinohradech inscenuje Velkého Gatsbyho

5. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Jaká byla Amerika sto let před Trumpem? Divadlo na Vinohradech inscenuje Velkého Gatsbyho

Mozaika: Jaká byla Amerika sto let před Trumpem? Divadlo na Vinohradech inscenuje Velkého Gatsbyho

5. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Bohu mám znovu miliardy otázek

Bohu mám znovu miliardy otázek

5. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Roboťátko

Roboťátko

5. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Čo môže Rudolf Huliak pokaziť ako minister športu? Treba sa pozerať, či peniaze netečú jeho ľuďom

Čo môže Rudolf Huliak pokaziť ako minister športu? Treba sa pozerať, či peniaze netečú jeho ľuďom

5. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody myslíš, sotva máš vlastní myšlenky

myslíš, sotva máš vlastní myšlenky

5. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody #05 - Pavel Hruboš | Práce s časem mne vždy bavila

#05 - Pavel Hruboš | Práce s časem mne vždy bavila

5. 3. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší

Vaříme s Habadějem: Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší

5. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší

Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší

5. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody SHARE: Test iPhone 16e: Pre koho je najlacnejší iPhone?

SHARE: Test iPhone 16e: Pre koho je najlacnejší iPhone?

5. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

Mozaika: Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

5. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

Mozaika: Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

5. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Dalšími hosty pořady Z archivu osobností jsou Stanislava Lustyková a Lukáš Čermák

Dalšími hosty pořady Z archivu osobností jsou Stanislava Lustyková a Lukáš Čermák

5. 3. 2025

30 min