Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Z volné improvizace jsem v panice, ale baví mě překračovat hranice, říká Anna Polívková

Mozaika: Z volné improvizace jsem v panice, ale baví mě překračovat hranice, říká Anna Polívková

13. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Útěk vznikl z úcty k původnímu snímku. V dnešních podmínkách nefunguje, hodnotí Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Útěk vznikl z úcty k původnímu snímku. V dnešních podmínkách nefunguje, hodnotí Sladký

13. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Útěk vznikl z úcty k původnímu snímku. V dnešních podmínkách nefunguje, hodnotí Sladký

Útěk vznikl z úcty k původnímu snímku. V dnešních podmínkách nefunguje, hodnotí Sladký

13. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Z volné improvizace jsem v panice, ale baví mě překračovat hranice, říká Anna Polívková

Mozaika: Z volné improvizace jsem v panice, ale baví mě překračovat hranice, říká Anna Polívková

13. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Čo nebolo vo filmoch o Černákovi: Stretnutie v pekle má byť s poľským geniálnym podvodníkom

Čo nebolo vo filmoch o Černákovi: Stretnutie v pekle má byť s poľským geniálnym podvodníkom

13. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřová sekanina s kapustou podle Moderní kuchařky Marie Úlehlové Tilschové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřová sekanina s kapustou podle Moderní kuchařky Marie Úlehlové Tilschové

13. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Vepřová sekanina s kapustou podle Moderní kuchařky Marie Úlehlové Tilschové

Vepřová sekanina s kapustou podle Moderní kuchařky Marie Úlehlové Tilschové

13. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Vítězem krajského kola soutěže dopravních policistů se stal Robert Kowolowski

Vítězem krajského kola soutěže dopravních policistů se stal Robert Kowolowski

13. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Podpraporčík Robert Kowolowski se stal vítězem krajského kola dopravních policistů

Podpraporčík Robert Kowolowski se stal vítězem krajského kola dopravních policistů

13. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody „Jako městský architekt musím dělat, co je správné,“ říká architekt Lukáš Soukup

„Jako městský architekt musím dělat, co je správné,“ říká architekt Lukáš Soukup

13. 3. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody 43 - O whisky s Viliamem Tomčanyiem

43 - O whisky s Viliamem Tomčanyiem

13. 3. 2025

3 hod 15 min

Obrázek epizody Opáčko

Opáčko

13. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Veronika Rút | Město do uší

Veronika Rút | Město do uší

13. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Melková: Krása nejde sníst

Ranní úvaha: Pavla Melková: Krása nejde sníst

13. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Je míň zeleňě

Je míň zeleňě

13. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Jaké to je žít s OCD? | Petr Štípek |

Jaké to je žít s OCD? | Petr Štípek |

13. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Politico, politico, politico

Politico, politico, politico

13. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Bohu

Bohu

13. 3. 2025

21 sec

Obrázek epizody Knižní hádanky s Káťou Pechovou

Knižní hádanky s Káťou Pechovou

13. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Slampoetka Gyenge Veroni: Mojimi zbraňami sú slová. Zlo rastie tam, kde sa mu nikto nepostaví

Slampoetka Gyenge Veroni: Mojimi zbraňami sú slová. Zlo rastie tam, kde sa mu nikto nepostaví

13. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Boží vedení

Boží vedení

13. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Ddd

Ddd

12. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Aby bylo jasno! Ne!!!

Aby bylo jasno! Ne!!!

12. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Mozaika: Cenu literární kritiky získaly spisovatelka Emma Kausc a básnířka Iryna Zahladko

Mozaika: Cenu literární kritiky získaly spisovatelka Emma Kausc a básnířka Iryna Zahladko

12. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XX.

ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XX.

12. 3. 2025

26 min