Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kubec: ,,Ve své tvorbě jsem zkoušel všechno.“

Kubec: ,,Ve své tvorbě jsem zkoušel všechno.“

29. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody Jiří Špičák představuje hudbu londýnského labelu Clay Pipe Music, který provozuje ilustrátorka a hudebnice Frances Castle a na kterém vychází desky plné akustického ambientu i nostalgických ozvuků folku

Jiří Špičák představuje hudbu londýnského labelu Clay Pipe Music, který provozuje ilustrátorka a hudebnice Frances Castle a na kterém vychází desky plné akustického ambientu i nostalgických ozvuků folku

28. 7. 2021

57 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jiří Špičák představuje hudbu londýnského labelu Clay Pipe Music, který provozuje ilustrátorka a hudebnice Frances Castle a na kterém vychází desky plné akustického ambientu i nostalgických ozvuků folku

ArtCafé: Jiří Špičák představuje hudbu londýnského labelu Clay Pipe Music, který provozuje ilustrátorka a hudebnice Frances Castle a na kterém vychází desky plné akustického ambientu i nostalgických ozvuků folku

28. 7. 2021

57 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak zní vzpomínky? Hudba labelu Clay Pipe Music je jako cestovní deník bez velkých příběhů

ArtCafé: Jak zní vzpomínky? Hudba labelu Clay Pipe Music je jako cestovní deník bez velkých příběhů

28. 7. 2021

57 min

Obrázek epizody 5. Příčná ulice

5. Příčná ulice

28. 7. 2021

33 min

Obrázek epizody 10. Jubilejní kvíz

10. Jubilejní kvíz

28. 7. 2021

37 min

Obrázek epizody Jak jsem si vytřídila knihovnu

Jak jsem si vytřídila knihovnu

28. 7. 2021

11 min

Obrázek epizody Kvůli pandemii koronaviru se rozpadají i třicetiletá manželství

Kvůli pandemii koronaviru se rozpadají i třicetiletá manželství

28. 7. 2021

12 min

Obrázek epizody #5 ~ Mini pavlova

#5 ~ Mini pavlova

28. 7. 2021

14 min

Obrázek epizody Knedlíčky gyoza: Plní se hovězím, vepřovým nebo krevetami

Knedlíčky gyoza: Plní se hovězím, vepřovým nebo krevetami

28. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Anna Strnadová: Když naši vyprávěli, se sestrou jsme utíkaly. Dnes mě to mrzí

Anna Strnadová: Když naši vyprávěli, se sestrou jsme utíkaly. Dnes mě to mrzí

28. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Skateboard je způsob, jak se vypořádat s ruchem velkoměsta a jeho překážkami

Skateboard je způsob, jak se vypořádat s ruchem velkoměsta a jeho překážkami

28. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Skateboard je způsob, jak se vypořádat s ruchem velkoměsta a jeho překážkami

ArtCafé: Skateboard je způsob, jak se vypořádat s ruchem velkoměsta a jeho překážkami

28. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody s01e04 / Radek Štěpánek

s01e04 / Radek Štěpánek

28. 7. 2021

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Thýn: Zajímá mě, jak do fotky dostat přes techniku emoci

Vizitka: Fotograf Jiří Thýn: Zajímá mě, jak do fotky dostat přes techniku emoci

28. 7. 2021

46 min

Obrázek epizody Filmové a seriálové shrnutí #8 - O filmu Nomadland, který nezklamal a další filmové tipy (červen 2021)

Filmové a seriálové shrnutí #8 - O filmu Nomadland, který nezklamal a další filmové tipy (červen 2021)

28. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody John Ashbery - Čím je poezie + Strach ze smrti

John Ashbery - Čím je poezie + Strach ze smrti

28. 7. 2021

3 min

Obrázek epizody Marcela Vostřelová: Přečtením to nekončí

Marcela Vostřelová: Přečtením to nekončí

28. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: O nejlepší reklamě

Ranní úvaha: Daniel Raus: O nejlepší reklamě

28. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Na vlnách životní flow s Tomanem Rychterou

Na vlnách životní flow s Tomanem Rychterou

27. 7. 2021

48 min

Obrázek epizody Luigi Zoja – Dějiny arogance

Luigi Zoja – Dějiny arogance

27. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tereza Lišková se ptá umělkyň Marie Landrové a Saši Spačal, proč je v tvorbě inspirují houby a jak s nimi pracují

ArtCafé: Tereza Lišková se ptá umělkyň Marie Landrové a Saši Spačal, proč je v tvorbě inspirují houby a jak s nimi pracují

27. 7. 2021

58 min

Obrázek epizody Tereza Lišková se ptá umělkyň Marie Landrové a Saši Spačal, proč je v tvorbě inspirují houby a jak s nimi pracují

Tereza Lišková se ptá umělkyň Marie Landrové a Saši Spačal, proč je v tvorbě inspirují houby a jak s nimi pracují

27. 7. 2021

58 min

Obrázek epizody André Lenard: Hruškovice mi voní víc

André Lenard: Hruškovice mi voní víc

27. 7. 2021

20 min

Obrázek epizody Mozaika: Těžištěm tvorby Václava Aulického jsou telekomunikační budovy 70. let v Hradci Králové a v Praze

Mozaika: Těžištěm tvorby Václava Aulického jsou telekomunikační budovy 70. let v Hradci Králové a v Praze

27. 7. 2021

8 min