Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SA VYJADRI, NIE?! (epi 039)

SA VYJADRI, NIE?! (epi 039)

20. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody N.1 (Ne)radosti (ne)binarity aneb co pro mě znamená být enby

N.1 (Ne)radosti (ne)binarity aneb co pro mě znamená být enby

20. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody DIVADLO DO UŠÍ: Roberto Zucco

DIVADLO DO UŠÍ: Roberto Zucco

20. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Nové pověsti ze starých časů – O třech křížích a člověku

Nové pověsti ze starých časů – O třech křížích a člověku

20. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel František Chaloupka: Neslyšel jsem to už? Zamítáním nápadů strávím tak 90 procent času

Vizitka: Skladatel František Chaloupka: Neslyšel jsem to už? Zamítáním nápadů strávím tak 90 procent času

20. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody 👣 Na voľnej nohe: Podnikajte ako profesionáli

👣 Na voľnej nohe: Podnikajte ako profesionáli

20. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Jak se dělá výstava w. Ondřej Čech #stavba

Jak se dělá výstava w. Ondřej Čech #stavba

20. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Přetlak premiér, monetizace nostalgie a filmy na Instagramu. Jaké trendy přichází do showbusinessu?

Přetlak premiér, monetizace nostalgie a filmy na Instagramu. Jaké trendy přichází do showbusinessu?

20. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody Jakub Deml - Miriam + Loretánské zvonky…

Jakub Deml - Miriam + Loretánské zvonky…

20. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Karlovy Vary se „save páskou“, Zátopkem, Deppem a Cainem

Mozaika: Karlovy Vary se „save páskou“, Zátopkem, Deppem a Cainem

20. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Já, stadion

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Já, stadion

20. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Jakub Zaviačič o domech z kontejneru: Hotové za 3 měsíce a můžete si je přestěhovat

Jakub Zaviačič o domech z kontejneru: Hotové za 3 měsíce a můžete si je přestěhovat

20. 8. 2021

35 min

Obrázek epizody 048. Červenec, knihy a já #2

048. Červenec, knihy a já #2

20. 8. 2021

39 min

Obrázek epizody Asfaltéři #31

Asfaltéři #31

20. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody TTalk: Michal Bartoš

TTalk: Michal Bartoš

19. 8. 2021

1 hod 9 min

Obrázek epizody Krysí doupě / Lucie Šídová: Chceme bořit mýty o tom kdo je sexuální asistentka.

Krysí doupě / Lucie Šídová: Chceme bořit mýty o tom kdo je sexuální asistentka.

19. 8. 2021

59 min

Obrázek epizody Matěj Ruppert a Roman Holý: Je to, jako když vám uříznou nohu. Byl to příšerný rok

Matěj Ruppert a Roman Holý: Je to, jako když vám uříznou nohu. Byl to příšerný rok

19. 8. 2021

14 min

Obrázek epizody V jakých situacích doprovází hudba postavy v road movies? Poslechněte si cestovně vyladěné ArtCafé

V jakých situacích doprovází hudba postavy v road movies? Poslechněte si cestovně vyladěné ArtCafé

19. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody ArtCafé: Anna Kolářová vybírá písně a skladby, které doprovází filmové postavy na cestách ve snímcích napříč zeměmi a dobou

ArtCafé: Anna Kolářová vybírá písně a skladby, které doprovází filmové postavy na cestách ve snímcích napříč zeměmi a dobou

19. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody ArtCafé: V jakých situacích doprovází hudba postavy v road movies? Poslechněte si cestovně vyladěné ArtCafé

ArtCafé: V jakých situacích doprovází hudba postavy v road movies? Poslechněte si cestovně vyladěné ArtCafé

19. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody #VogueCSFashion Karolína Juříková a Mikuláš Brukner o budoucnosti udržitelné módy

#VogueCSFashion Karolína Juříková a Mikuláš Brukner o budoucnosti udržitelné módy

19. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Bratři Grimmové - Veška a bleška

Bratři Grimmové - Veška a bleška

19. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Jiří Růžek

Jiří Růžek

19. 8. 2021

33 min

Obrázek epizody Rizoto: Chuť záleží na vývaru, kterým podléváme

Rizoto: Chuť záleží na vývaru, kterým podléváme

19. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Štim – Nechal jsem se fotit od cizích lidí při narovnávání věcí do košů.

Štim – Nechal jsem se fotit od cizích lidí při narovnávání věcí do košů.

19. 8. 2021

56 min