Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Maxim - malíř, umělec, dobrodruh

Maxim - malíř, umělec, dobrodruh

9. 9. 2021

1 hod 18 min

Obrázek epizody Umění vs. design aneb Prolínání dvou odlišných světů

Umění vs. design aneb Prolínání dvou odlišných světů

9. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Pomocníci v kuchyni: od mixérů až k robotům

Pomocníci v kuchyni: od mixérů až k robotům

9. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Ve Vídni se hodně pracuje, říkají architekti, kteří projektovali celé kusy rakouské metropole

Ve Vídni se hodně pracuje, říkají architekti, kteří projektovali celé kusy rakouské metropole

9. 9. 2021

40 min

Obrázek epizody Ráda píšu o věcech, které mě rozrušují, říká scénáristka Neklidu Klára Vlasáková

Ráda píšu o věcech, které mě rozrušují, říká scénáristka Neklidu Klára Vlasáková

9. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Ivan Hlas ON AIR: „Zpívat jsem si začal, protože jsem se bál tmy."

Ivan Hlas ON AIR: „Zpívat jsem si začal, protože jsem se bál tmy."

9. 9. 2021

43 min

Obrázek epizody #25 Představení 54. sezony: Závislosti

#25 Představení 54. sezony: Závislosti

9. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Flek: V 17 letech jsem skončil s hokejem. Nikdy by mě nenapadlo, že se dostanu do nároďáku

Flek: V 17 letech jsem skončil s hokejem. Nikdy by mě nenapadlo, že se dostanu do nároďáku

9. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody ZÁZNAM: Jak připravit data pro tisk a vše o tiskařině, na co jste se báli zeptat (stream 36.)

ZÁZNAM: Jak připravit data pro tisk a vše o tiskařině, na co jste se báli zeptat (stream 36.)

9. 9. 2021

2 hod 29 min

Obrázek epizody Vizitka: Tomáš Vorel: Film Cesta domů je kolektivní dílo revírníka, myslivce, sedláka a lidové léčitelky

Vizitka: Tomáš Vorel: Film Cesta domů je kolektivní dílo revírníka, myslivce, sedláka a lidové léčitelky

9. 9. 2021

49 min

Obrázek epizody ManYAčky díl #1: Naše oblíbené knihy aneb jak Ivča poznala svého muže

ManYAčky díl #1: Naše oblíbené knihy aneb jak Ivča poznala svého muže

9. 9. 2021

20 min

Obrázek epizody ZÁZNAM: Jak zkrotit prokrastinaci, time management a plánování (stream 35.)

ZÁZNAM: Jak zkrotit prokrastinaci, time management a plánování (stream 35.)

9. 9. 2021

2 hod 31 min

Obrázek epizody Mozaika: Chuť listovat dál. Porota vybrala nejkrásnější knihy za uplynulý rok

Mozaika: Chuť listovat dál. Porota vybrala nejkrásnější knihy za uplynulý rok

9. 9. 2021

8 min

Obrázek epizody Adelaide Crapsey - Trojice + Noc v listopadu

Adelaide Crapsey - Trojice + Noc v listopadu

9. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Fotograf Gallery: Antropologie ledu a Fotograf Festival  11 (Lukáš Likavčan, Tereza Rudolf)

Fotograf Gallery: Antropologie ledu a Fotograf Festival 11 (Lukáš Likavčan, Tereza Rudolf)

9. 9. 2021

14 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Medy

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Medy

9. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody Wurcel: ,,Za mé největší úspěchy, považuji projekty pro světové umělce a rapery.“

Wurcel: ,,Za mé největší úspěchy, považuji projekty pro světové umělce a rapery.“

9. 9. 2021

1 hod

Obrázek epizody EP166 mika waltari – egypťan sinuhet

EP166 mika waltari – egypťan sinuhet

8. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Když vám strach z poslechu Neklidu zaleze hluboko do uší, můžete si odpočinout u pohádkového Stopaře

Když vám strach z poslechu Neklidu zaleze hluboko do uší, můžete si odpočinout u pohádkového Stopaře

8. 9. 2021

42 min

Obrázek epizody Lilek: jeho příprava od grilování po „lasagne“

Lilek: jeho příprava od grilování po „lasagne“

8. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Jana Brožková: Sólisté čelí obřímu tlaku. Nervům ale můžeme nastavit hranice sami

Jana Brožková: Sólisté čelí obřímu tlaku. Nervům ale můžeme nastavit hranice sami

8. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody 1. Dopamine Nation - Anna Lembke

1. Dopamine Nation - Anna Lembke

8. 9. 2021

21 min

Obrázek epizody SEROTONÍN TO VZDAL, MUSELA SOM HĽADAŤ SEBA (epi 040)

SEROTONÍN TO VZDAL, MUSELA SOM HĽADAŤ SEBA (epi 040)

8. 9. 2021

1 hod 3 min

Obrázek epizody Oslava 110 let Viktorky bude v retro dresech

Oslava 110 let Viktorky bude v retro dresech

8. 9. 2021

20 min

Obrázek epizody Jiří Kratochvil: Uprostřed nocí zpěv

Jiří Kratochvil: Uprostřed nocí zpěv

8. 9. 2021

17 min