Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Výstava Best of 2021 představuje tvorbu finalistů Cen Czech Grand Design

Mozaika: Výstava Best of 2021 představuje tvorbu finalistů Cen Czech Grand Design

3. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Konec rudého člověka? Divadlo v Dlouhé uvádí dramatizaci Doby z druhé ruky nobelistky Alexejevičové

Mozaika: Konec rudého člověka? Divadlo v Dlouhé uvádí dramatizaci Doby z druhé ruky nobelistky Alexejevičové

3. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Zastavte palbu!

Ranní úvaha: Adam Borzič: Zastavte palbu!

3. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Proč je březen měsícem knihy a kde se vzal Velký knižní čtvrtek

Proč je březen měsícem knihy a kde se vzal Velký knižní čtvrtek

3. 3. 2022

18 min

Obrázek epizody Sebenabíječka

Sebenabíječka

3. 3. 2022

15 min

Obrázek epizody Chvalabohu, že sem sa narodil

Chvalabohu, že sem sa narodil

2. 3. 2022

6 min

Obrázek epizody MeetFactory: Studnice moudrosti (Eva B. Riebová, Tereza Jindrová)

MeetFactory: Studnice moudrosti (Eva B. Riebová, Tereza Jindrová)

2. 3. 2022

21 min

Obrázek epizody O čem bude audio JAMU?

O čem bude audio JAMU?

2. 3. 2022

11 min

Obrázek epizody #22 Jan Čech | architekt

#22 Jan Čech | architekt

2. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody Jaroslav Tvrdoň tak nějak o všem

Jaroslav Tvrdoň tak nějak o všem

2. 3. 2022

24 min

Obrázek epizody Akcent: Chcete se orientovat v kulturním dění? Poslouchejte Akcent se Sašou Michailidisem

Akcent: Chcete se orientovat v kulturním dění? Poslouchejte Akcent se Sašou Michailidisem

2. 3. 2022

42 sec

Obrázek epizody Václav Maxmilián - Když slavík zpívá, nemá kdy se bát. Sto let od narození Jana Skácela

Václav Maxmilián - Když slavík zpívá, nemá kdy se bát. Sto let od narození Jana Skácela

2. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Architekt Pietro Nobile zanechal stopu v Česku, jeho fasádu Staroměstské radnice v Praze ale strhli

Mozaika: Architekt Pietro Nobile zanechal stopu v Česku, jeho fasádu Staroměstské radnice v Praze ale strhli

2. 3. 2022

11 min

Obrázek epizody Podcast: Jako Hra o trůny nebo David a Goliáš. Příběh Ukrajiny a Putina je jasný

Podcast: Jako Hra o trůny nebo David a Goliáš. Příběh Ukrajiny a Putina je jasný

2. 3. 2022

35 min

Obrázek epizody Kebab: Je to vlastně gyros

Kebab: Je to vlastně gyros

2. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kebab: Je to vlastně gyros

Na vidličce Romana Pauluse: Kebab: Je to vlastně gyros

2. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Chaloupka strýčka Toma

Chaloupka strýčka Toma

2. 3. 2022

19 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Jakub Bachorík: Ilustrace pro hospic? Musel jsem k nim dospět

Vizitka: Výtvarník Jakub Bachorík: Ilustrace pro hospic? Musel jsem k nim dospět

2. 3. 2022

45 min

Obrázek epizody #21 Alice Kvasnicová: Balet byl můj život. Každý den jsem chtěla stát na jevišti.

#21 Alice Kvasnicová: Balet byl můj život. Každý den jsem chtěla stát na jevišti.

2. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Anomálie. Oceňovaný román, který byl přeložen do čtyřiceti jazyků, vyšel v nakladatelství Host

Mozaika: Anomálie. Oceňovaný román, který byl přeložen do čtyřiceti jazyků, vyšel v nakladatelství Host

2. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Idiot jako film. Divadelní režisérka Daniela Špinar natočila snímek v kulisách Stavovského divadla

Mozaika: Idiot jako film. Divadelní režisérka Daniela Špinar natočila snímek v kulisách Stavovského divadla

2. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za cestou k sobě samému. Román Oceana Vuonga nastavuje zrcadlo Americe i autorovi

Mozaika: Ohlédnutí za cestou k sobě samému. Román Oceana Vuonga nastavuje zrcadlo Americe i autorovi

2. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Markéta Hánová ad Jaký je Buddha zblízka?

Markéta Hánová ad Jaký je Buddha zblízka?

2. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: O nezbytnosti chůze

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: O nezbytnosti chůze

2. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody 9. Derek Walcott –Lásce po lásce

9. Derek Walcott –Lásce po lásce

2. 3. 2022

17 min