Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1 Ep1: NET: JAN SKŘIVÁNEK

S1 Ep1: NET: JAN SKŘIVÁNEK

29. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

29. 4. 2022

47 min

Obrázek epizody Zazie v metru #17: Haruki Murakami - Tancuj, tancuj, tancuj

Zazie v metru #17: Haruki Murakami - Tancuj, tancuj, tancuj

29. 4. 2022

15 min

Obrázek epizody NFT, benátské bienále, ale i milionové soukromé galerie. Jaké trendy hýbou světem umění?

NFT, benátské bienále, ale i milionové soukromé galerie. Jaké trendy hýbou světem umění?

29. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Česká režisérka Eva Toulová se věnuje nejen filmu, ale i výtvarnému umění a píše knihy

Česká režisérka Eva Toulová se věnuje nejen filmu, ale i výtvarnému umění a píše knihy

29. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Sdílení

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Sdílení

29. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Moje cesta do fantazie +Ghibli filmy

Moje cesta do fantazie +Ghibli filmy

28. 4. 2022

37 min

Obrázek epizody Akcent: Psychothriller Promlčeno režiséra Roberta Sedláčka vstupuje do českých kin

Akcent: Psychothriller Promlčeno režiséra Roberta Sedláčka vstupuje do českých kin

28. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Svědci autentistovi s Martinem Vajčnerem #20

Svědci autentistovi s Martinem Vajčnerem #20

28. 4. 2022

36 min

Obrázek epizody Felix Slováček ON AIR: „Karel Gott po mně chtěl na každém vystoupení sólově zahrát jinou písničku."

Felix Slováček ON AIR: „Karel Gott po mně chtěl na každém vystoupení sólově zahrát jinou písničku."

28. 4. 2022

36 min

Obrázek epizody Alena Mornštajnová o psaní dětem

Alena Mornštajnová o psaní dětem

28. 4. 2022

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Bílá voda Kateřiny Tučkové reflektuje postavení žen v katolické církvi od 50. let po 21. století

Mozaika: Bílá voda Kateřiny Tučkové reflektuje postavení žen v katolické církvi od 50. let po 21. století

28. 4. 2022

21 min

Obrázek epizody ep. 25: Kterak knihomoly opustilo kritické myšlení a proč v Odstínech nikdy nebylo.

ep. 25: Kterak knihomoly opustilo kritické myšlení a proč v Odstínech nikdy nebylo.

28. 4. 2022

2 hod 12 min

Obrázek epizody Promlčeno: Zajímavý námět i žánrovou atmosféru nového českého thrilleru narušují komediální vložky

Promlčeno: Zajímavý námět i žánrovou atmosféru nového českého thrilleru narušují komediální vložky

28. 4. 2022

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

28. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody #41 Jeden na jednoho s Anitou Krausovou

#41 Jeden na jednoho s Anitou Krausovou

28. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Hrdina české popkultury pro děti. Kulihrášek mapuje prvorepublikový fenomén obrázkových příběhů

Mozaika: Hrdina české popkultury pro děti. Kulihrášek mapuje prvorepublikový fenomén obrázkových příběhů

28. 4. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O hrdosti

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O hrdosti

28. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Romantika v knihách, adorace Vilikovského & Ron a Hermiona forever

Romantika v knihách, adorace Vilikovského & Ron a Hermiona forever

28. 4. 2022

47 min

Obrázek epizody Koláč Santiago se proslavil svatojakubskými poutěmi do Santiaga de Compostela

Koláč Santiago se proslavil svatojakubskými poutěmi do Santiaga de Compostela

27. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody Nejsou to cedule, ale služba pro veřejnost. Praha bude mít nový orientační systém

Nejsou to cedule, ale služba pro veřejnost. Praha bude mít nový orientační systém

27. 4. 2022

36 min

Obrázek epizody Hlavně se během Měsíce duchů nedostat do průšvihu, říká autorka knihy Ostrov duchů

Hlavně se během Měsíce duchů nedostat do průšvihu, říká autorka knihy Ostrov duchů

27. 4. 2022

35 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

27. 4. 2022

45 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

27. 4. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

27. 4. 2022

45 min