Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Adam Mišík ON AIR: „Ve dvanácti jsem přišel na to, že kytara na holky celkem funguje."

Adam Mišík ON AIR: „Ve dvanácti jsem přišel na to, že kytara na holky celkem funguje."

6. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Jiří Šimek / divadlo

Jiří Šimek / divadlo

6. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Expedice osmnáctka

Expedice osmnáctka

6. 9. 2022

16 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Zahálka: Amatérské divadlo nesvazují plány, na dění reaguje pružněji než profesionálové

Vizitka: Michal Zahálka: Amatérské divadlo nesvazují plány, na dění reaguje pružněji než profesionálové

6. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody Recepty na přání posluchačů

Recepty na přání posluchačů

6. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s ředitelem NFA Michalem Bergantem

Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s ředitelem NFA Michalem Bergantem

6. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Sál u jezírka, amfiteátr u vodopádu (Severence Hall a Blossom Music Center, Cleveland)

Sál u jezírka, amfiteátr u vodopádu (Severence Hall a Blossom Music Center, Cleveland)

6. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Feministická dharma lamy Tsultrim Allione

Ranní úvaha: Adam Borzič: Feministická dharma lamy Tsultrim Allione

6. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Pásla dzievečka páva

Pásla dzievečka páva

6. 9. 2022

5 min

Obrázek epizody 29. Eliáš Jeřábek - - o kapele Cirkus Brothers, o divadle pro děti a o pobytu ve Skotsku

29. Eliáš Jeřábek - - o kapele Cirkus Brothers, o divadle pro děti a o pobytu ve Skotsku

6. 9. 2022

58 min

Obrázek epizody Příběh o lásce - kapitola 18.

Příběh o lásce - kapitola 18.

6. 9. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Výlet devátý aneb U Skákavého poníka

Výlet devátý aneb U Skákavého poníka

6. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Balast #17: Úvod do úvodů

Balast #17: Úvod do úvodů

5. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Záhadná profese filmové branže. Jak vypadá práce začínajících producentů a producentek?

Záhadná profese filmové branže. Jak vypadá práce začínajících producentů a producentek?

5. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Záhadná profese filmové branže. Jak vypadá práce začínajících producentů a producentek?

ArtCafé: Záhadná profese filmové branže. Jak vypadá práce začínajících producentů a producentek?

5. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Akcent: Český rozhlas Vltava slaví padesát let

Akcent: Český rozhlas Vltava slaví padesát let

5. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Honza Vojtko

Honza Vojtko

5. 9. 2022

13 min

Obrázek epizody Hacker není kluk v mikině s kapucí. Kyberzločinci pracují organizovaně, nastiňuje IT odborník

Hacker není kluk v mikině s kapucí. Kyberzločinci pracují organizovaně, nastiňuje IT odborník

5. 9. 2022

36 min

Obrázek epizody 7# Tsromi. Most mezi Evropou a Asií

7# Tsromi. Most mezi Evropou a Asií

5. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Zdeněk Bína (minus123minut) ON AIR: „Nosit kytaru jsem se v mládí styděl."

Zdeněk Bína (minus123minut) ON AIR: „Nosit kytaru jsem se v mládí styděl."

5. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Akcent: Vltava slaví 50 let vysílání. Budoucností je interaktivita, diverzita hlasů a odvážnější témata

Akcent: Vltava slaví 50 let vysílání. Budoucností je interaktivita, diverzita hlasů a odvážnější témata

5. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Pokud váš pes pořád bezdůvodně poštěkává, musíte ho naučit povel: ticho!

Pokud váš pes pořád bezdůvodně poštěkává, musíte ho naučit povel: ticho!

5. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Salajka: Jsem solitér, party člověka stahují do myšlenkových schémat

Vizitka: Martin Salajka: Jsem solitér, party člověka stahují do myšlenkových schémat

5. 9. 2022

46 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

Ve vlastní šťávě: Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá

5. 9. 2022

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Milan Tichý o moderní populární brazilské hudbě

Mozaika: Milan Tichý o moderní populární brazilské hudbě

5. 9. 2022

4 min