Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody AI a 4 lidský obavy

AI a 4 lidský obavy

26. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Labyrint světa a ráj srdce - Jan Amos Komenský (Knihy k maturitě)

Labyrint světa a ráj srdce - Jan Amos Komenský (Knihy k maturitě)

26. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody Prípad Kuciak sa začína odznova. Aké sú nové dôkazy?

Prípad Kuciak sa začína odznova. Aké sú nové dôkazy?

26. 1. 2026

14 min

Obrázek epizody Akcent: Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

Akcent: Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

26. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

26. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Akcent: Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

Akcent: Štěrkovna a Rock for People mají evropskou kvalitu. Jak se dělají ekologické a bezpečné festivaly?

26. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Týden s básníkem: Hugo von Hofmannsthal - Píseň cestou

Týden s básníkem: Hugo von Hofmannsthal - Píseň cestou

26. 1. 2026

39 sec

Obrázek epizody Inferi - nejděsivější forma černé magie? | Jinotaj

Inferi - nejděsivější forma černé magie? | Jinotaj

26. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody #34 Čím dál víc si uvědomuju, nakolik je tvorba Evy Švankmajerové originální nejen v českém kontextu, zamýšlí se kurátorka Anna Pravdová

#34 Čím dál víc si uvědomuju, nakolik je tvorba Evy Švankmajerové originální nejen v českém kontextu, zamýšlí se kurátorka Anna Pravdová

26. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Jak nakupovat na Sellpy jako profík

Jak nakupovat na Sellpy jako profík

26. 1. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Fantazie mi slouží a divadlo mě baví, říká herec Ladislav Frej

Fantazie mi slouží a divadlo mě baví, říká herec Ladislav Frej

26. 1. 2026

13 min

Obrázek epizody Momenty: Fantazie mi slouží a divadlo mě baví, říká herec Ladislav Frej

Momenty: Fantazie mi slouží a divadlo mě baví, říká herec Ladislav Frej

26. 1. 2026

13 min

Obrázek epizody Meteorológ Peter Jurčovič: Polárna žiara nie je náhoda, extrémy v počasí budú pribúdať (EKOcast)

Meteorológ Peter Jurčovič: Polárna žiara nie je náhoda, extrémy v počasí budú pribúdať (EKOcast)

26. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Hodnota vysokoškolského diplomu neklesá, pokud studium opravdu prožijete a jdete do něj po hlavě

Hodnota vysokoškolského diplomu neklesá, pokud studium opravdu prožijete a jdete do něj po hlavě

26. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Dalšími hosty pořadu Hudba v miléniu jsou členky souboru Kalabis Quintet

Dalšími hosty pořadu Hudba v miléniu jsou členky souboru Kalabis Quintet

26. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Nadívané telecí hrudí podle kuchařského sešitu Šetrná kuchařka

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Nadívané telecí hrudí podle kuchařského sešitu Šetrná kuchařka

26. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Nadívané telecí hrudí podle kuchařského sešitu Šetrná kuchařka

Nadívané telecí hrudí podle kuchařského sešitu Šetrná kuchařka

26. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Klavírista Michal Mašek: Hudba je za notami, Mozartovu genialitu jsem pochopil až v tichu

Vizitka: Klavírista Michal Mašek: Hudba je za notami, Mozartovu genialitu jsem pochopil až v tichu

26. 1. 2026

40 min

Obrázek epizody Millie Tang: Creating drinks is a very personal affair for me. I personally prefer sweet dessert cocktails

Millie Tang: Creating drinks is a very personal affair for me. I personally prefer sweet dessert cocktails

26. 1. 2026

17 min

Obrázek epizody oPití NEWS S3E4 - Košík plný novinek, bottle battle, eventy a pozvěte nás do vaší hospody

oPití NEWS S3E4 - Košík plný novinek, bottle battle, eventy a pozvěte nás do vaší hospody

26. 1. 2026

37 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Havrani

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Havrani

26. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody #49 Colleen Hoover - recenze knih

#49 Colleen Hoover - recenze knih

26. 1. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Frankensteinův netvor a pořádná bouřka vyvolají husinu i dnes

Frankensteinův netvor a pořádná bouřka vyvolají husinu i dnes

26. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Filantrop z Kalifornie dáva šancu slovenským talentom. Prvé bonusy z Wall Street poslal Peter Gajdoš do Ružomberka

Filantrop z Kalifornie dáva šancu slovenským talentom. Prvé bonusy z Wall Street poslal Peter Gajdoš do Ružomberka

26. 1. 2026

35 min

Obrázek epizody BRIDGERTON - 3 DNY DO PREMIÉRY (Spoilery)

BRIDGERTON - 3 DNY DO PREMIÉRY (Spoilery)

26. 1. 2026

41 min