Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #13 - Michal "Migel" Konrád: Po třetí porážce v řadě mi tekly slzy, trenérovi jsem řekl, že s MMA končím

#13 - Michal "Migel" Konrád: Po třetí porážce v řadě mi tekly slzy, trenérovi jsem řekl, že s MMA končím

13. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody SUPERVÍKEND plný DERBY! Weghorst u Rudých Ďáblů, Felix také s Rudou a Bale taky OFF😉

SUPERVÍKEND plný DERBY! Weghorst u Rudých Ďáblů, Felix také s Rudou a Bale taky OFF😉

13. 1. 2023

53 min

Obrázek epizody Tribuna: Český hokej zase vozí medaile. Odlepil se ode dna, nebo má víc štěstí než systému?

Tribuna: Český hokej zase vozí medaile. Odlepil se ode dna, nebo má víc štěstí než systému?

13. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Český hokej zase vozí medaile. Odlepil se ode dna, nebo má víc štěstí než systému?

Český hokej zase vozí medaile. Odlepil se ode dna, nebo má víc štěstí než systému?

13. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Návrat do Česka? Šok. Drobný otevřeně o kariéře, brankářích repre a práci v Bayernu

Návrat do Česka? Šok. Drobný otevřeně o kariéře, brankářích repre a práci v Bayernu

13. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Martin Galia: Končím reprezentační kariéru, 30. dubna bude můj poslední zápas

Martin Galia: Končím reprezentační kariéru, 30. dubna bude můj poslední zápas

13. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: „Tělo vydrží neskutečné věci.“ Basketbalistka Suchanová chce stále hrát, ale změnila priority

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: „Tělo vydrží neskutečné věci.“ Basketbalistka Suchanová chce stále hrát, ale změnila priority

13. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody KTO ZASTAVÍ BRADYHO? NFC Wild Card preview

KTO ZASTAVÍ BRADYHO? NFC Wild Card preview

13. 1. 2023

1 hod

Obrázek epizody Russell, Norris, Leclerc - kto získa titul ako prvý? | EisKing ŠPECIÁL

Russell, Norris, Leclerc - kto získa titul ako prvý? | EisKing ŠPECIÁL

13. 1. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody #151 V Chelsea je všechno špatně. Kde dělá Conte chybu?

#151 V Chelsea je všechno špatně. Kde dělá Conte chybu?

12. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody V NFL skončila základní část a vše se chystá na play off

V NFL skončila základní část a vše se chystá na play off

12. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody S1EP2: Z pohledu Entropiq bylo podepsání rusko-kazašské sestavy správný krok | Host: Daniel Kloud

S1EP2: Z pohledu Entropiq bylo podepsání rusko-kazašské sestavy správný krok | Host: Daniel Kloud

12. 1. 2023

1 hod 58 min

Obrázek epizody Volná místa v NFL a kdo překvapí ve Wild Card víkendu?

Volná místa v NFL a kdo překvapí ve Wild Card víkendu?

12. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody S05E08: Hokejportal – Podcast:  Nielen o Gajanovi a Bedardovi s Mitasom a Kosom

S05E08: Hokejportal – Podcast: Nielen o Gajanovi a Bedardovi s Mitasom a Kosom

12. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Mám Pardubicím co vracet, říká hokejový útočník Jan Mandát

Mám Pardubicím co vracet, říká hokejový útočník Jan Mandát

12. 1. 2023

13 min

Obrázek epizody #12 - Petr "Monster" Kníže: Když řekneš legenda, tak to znamená, že je někdo starej. A to já nejsem!

#12 - Petr "Monster" Kníže: Když řekneš legenda, tak to znamená, že je někdo starej. A to já nejsem!

12. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody 6. díl - pololetní vysvědčení lídrů NBA a dobré časy Sacramenta s Indianou

6. díl - pololetní vysvědčení lídrů NBA a dobré časy Sacramenta s Indianou

12. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody NFL.cz Studio – Wild Card Weekend/2022

NFL.cz Studio – Wild Card Weekend/2022

12. 1. 2023

2 hod 2 min

Obrázek epizody Kateřina Lisová: Kaskadérství, sebeobrana, světové amatérské MMA a kondiční příprava pro bojové sporty

Kateřina Lisová: Kaskadérství, sebeobrana, světové amatérské MMA a kondiční příprava pro bojové sporty

12. 1. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody #24 | O udržitelnost v Indonésii s Petrem Hindrichem

#24 | O udržitelnost v Indonésii s Petrem Hindrichem

12. 1. 2023

51 min

Obrázek epizody Zdeněk Folprecht: Když se fanoušek choval slušně, tak jsem mu vždy dres rád věnoval

Zdeněk Folprecht: Když se fanoušek choval slušně, tak jsem mu vždy dres rád věnoval

12. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Pohybovky - B. Červení a bílí

Pohybovky - B. Červení a bílí

12. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody EP 131 Pokuty ve Zlíně a Dan Přibyl + Láďa Šmíd

EP 131 Pokuty ve Zlíně a Dan Přibyl + Láďa Šmíd

12. 1. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Tomáš Mejdr z Přední Kopaniny kombinuje fotbal s rapem!

Tomáš Mejdr z Přední Kopaniny kombinuje fotbal s rapem!

12. 1. 2023

33 min