Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hurikán Kane, United na prodej, City k soudu a Liverpool k Poslednímu soudu!

Hurikán Kane, United na prodej, City k soudu a Liverpool k Poslednímu soudu!

9. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Football Club #18 Fotbal není pro princezny! Rahimi a Bičíková o stereotypech

Football Club #18 Fotbal není pro princezny! Rahimi a Bičíková o stereotypech

9. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Slaví celá Ostrava

Slaví celá Ostrava

9. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody 10. díl Kauza Kyrie, ojedinělý Olympiakos a kde se bude hrát Český pohár?

10. díl Kauza Kyrie, ojedinělý Olympiakos a kde se bude hrát Český pohár?

9. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Michal Navrátil: Posedlost a vášeň jsou pro mě nejdůležitější | TTP #47

Michal Navrátil: Posedlost a vášeň jsou pro mě nejdůležitější | TTP #47

9. 2. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Řekni něco! #26 - Chili Ta - "Nejvíce mi v kuchyni vadí plýtvání s potravinami. V Survivoru byla spousta věcí jinak, než viděli diváci v televizi"

Řekni něco! #26 - Chili Ta - "Nejvíce mi v kuchyni vadí plýtvání s potravinami. V Survivoru byla spousta věcí jinak, než viděli diváci v televizi"

9. 2. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Cítíme se lépe, ale bude to ještě boj, říká kapitán Tomáš Kaut

Cítíme se lépe, ale bude to ještě boj, říká kapitán Tomáš Kaut

9. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody S1EP6: Nejlepší česko-slovenské AWP bez angažmá? Co sestavy DNE a EP? A staví zde Tipsport monopol?

S1EP6: Nejlepší česko-slovenské AWP bez angažmá? Co sestavy DNE a EP? A staví zde Tipsport monopol?

9. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody #8 Přes Ďolíček do Malmö

#8 Přes Ďolíček do Malmö

9. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Kouč amerických fotbalistů Prague Lions Zach Harrod o životě v Česku i fenoménu Super Bowlu

Kouč amerických fotbalistů Prague Lions Zach Harrod o životě v Česku i fenoménu Super Bowlu

9. 2. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody EP 135 Nároďák, pěsti Lakatoše + Michal Kempný

EP 135 Nároďák, pěsti Lakatoše + Michal Kempný

9. 2. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #89 | UFC 284, Oktagon 39, RFA, Bellator… (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

BREAKDOWN #89 | UFC 284, Oktagon 39, RFA, Bellator… (Bartoš, Krajl, Novák, Homolka)

9. 2. 2023

2 hod 7 min

Obrázek epizody Odjezd Hanouska do Čech naprosto chápu. Bezpečí rodiny je na prvním místě, říká Folprecht

Odjezd Hanouska do Čech naprosto chápu. Bezpečí rodiny je na prvním místě, říká Folprecht

9. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Pohybovky - F. Tvoříme sochy a obrazy.

Pohybovky - F. Tvoříme sochy a obrazy.

9. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody NFL.cz Studio – Super Bowl LVII

NFL.cz Studio – Super Bowl LVII

9. 2. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Dvojitý Pitstop: Rozhovor s Romanem Staňkem

Dvojitý Pitstop: Rozhovor s Romanem Staňkem

9. 2. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Nie je to len ďalšia nudná telesná: Olympijský odznak všestrannosti naberá na popularite

Nie je to len ďalšia nudná telesná: Olympijský odznak všestrannosti naberá na popularite

9. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody „Dres u stropu a vlastní sedačky v NHL hale? Krásný dárek. Za 20 sezon v jednom klubu jsem rád“ – Patrik Eliáš

„Dres u stropu a vlastní sedačky v NHL hale? Krásný dárek. Za 20 sezon v jednom klubu jsem rád“ – Patrik Eliáš

9. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (81. díl): Proč Jalonen změnil plány v nominaci na Švédské hry?

Hokej bez červené (81. díl): Proč Jalonen změnil plány v nominaci na Švédské hry?

9. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (81. díl): Proč Jalonen změnil plány v nominaci na Švédské hry?

Hokej bez červené (81. díl): Proč Jalonen změnil plány v nominaci na Švédské hry?

9. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #25- Robo Opatovský

Po Živote s Tomášom Verešom #25- Robo Opatovský

9. 2. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody Dloubák: Konečně jsme ligoví. Šéf Pardubic Zavřel o stadionu, vzestupu i Kováčovi a Nitovi

Dloubák: Konečně jsme ligoví. Šéf Pardubic Zavřel o stadionu, vzestupu i Kováčovi a Nitovi

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Konečně jsme ligoví. Šéf Pardubic Zavřel o stadionu, vzestupu i Kováčovi a Nitovi

Konečně jsme ligoví. Šéf Pardubic Zavřel o stadionu, vzestupu i Kováčovi a Nitovi

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody #155 City v problémech a ochromený Arsenal. Změní United majitele?

#155 City v problémech a ochromený Arsenal. Změní United majitele?

9. 2. 2023

38 min