Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nejrychlejší lyžař české historie Radim Palán. Jak se na lyžích jezdí skoro 250 km/h?

Nejrychlejší lyžař české historie Radim Palán. Jak se na lyžích jezdí skoro 250 km/h?

7. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody Ponúkli mu niekoľko tisíc, chceli si staviť na vlastnú prehru. Dostali trojročný zákaz futbalu

Ponúkli mu niekoľko tisíc, chceli si staviť na vlastnú prehru. Dostali trojročný zákaz futbalu

7. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Je Zafeiris nejlepší hráč ligy? F-evoluce v nedohlednu. Neschopní rozhodčí a Křetinského přešlap | Tutovka #9

Je Zafeiris nejlepší hráč ligy? F-evoluce v nedohlednu. Neschopní rozhodčí a Křetinského přešlap | Tutovka #9

7. 4. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody This Week: If at first you don't succeed ...

This Week: If at first you don't succeed ...

6. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody HATTRICK, 9. díl: Camavinga na beku, Ancelottiho (ne)odvolání a kde se bere vítězná DNA Realu?

HATTRICK, 9. díl: Camavinga na beku, Ancelottiho (ne)odvolání a kde se bere vítězná DNA Realu?

6. 4. 2023

48 min

Obrázek epizody SB Podcast #39 | Neplecha ukončena | Kdo bude Potterův nástupce?

SB Podcast #39 | Neplecha ukončena | Kdo bude Potterův nástupce?

6. 4. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Mezi kuželkami - speciál k ME juniorů a PBA s Karlem Vopičkou

Mezi kuželkami - speciál k ME juniorů a PBA s Karlem Vopičkou

6. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody 8-14/112 Běžeckých tipů. Podcast Edy Kožušníka

8-14/112 Běžeckých tipů. Podcast Edy Kožušníka

6. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody EP 143 Vypadnutí Sparty, kritika Antoše, semifinále + JAKUB VORÁČEK

EP 143 Vypadnutí Sparty, kritika Antoše, semifinále + JAKUB VORÁČEK

6. 4. 2023

50 min

Obrázek epizody VELIKONOČNÍ SPECIÁL: Pepa Jelínek otevřeně o směřování českého basketbalu + finiš základní části NBA

VELIKONOČNÍ SPECIÁL: Pepa Jelínek otevřeně o směřování českého basketbalu + finiš základní části NBA

6. 4. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody KAUZA KŘETÍNSKÝ, BANÍK A BAROŠ, 3x DERBY "S", SKVĚLÉ KLOKÁNKY | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #126

KAUZA KŘETÍNSKÝ, BANÍK A BAROŠ, 3x DERBY "S", SKVĚLÉ KLOKÁNKY | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #126

6. 4. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody Jílek a Saňák v Dloubáku: Chtěli jsme být Fergusoni. Proč Sparta nevyšla? Změna stylu a trenérský orgasmus

Jílek a Saňák v Dloubáku: Chtěli jsme být Fergusoni. Proč Sparta nevyšla? Změna stylu a trenérský orgasmus

6. 4. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Jílek a Saňák: Chtěli jsme být Fergusoni. Proč Sparta nevyšla? Změna stylu a trenérský orgasmus

Jílek a Saňák: Chtěli jsme být Fergusoni. Proč Sparta nevyšla? Změna stylu a trenérský orgasmus

6. 4. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Recenze: WrestleMania 39 | Kávička 7/2023 (283)

Recenze: WrestleMania 39 | Kávička 7/2023 (283)

6. 4. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #49 – Libor Mattuš o chladové terapii a dechu

Makej vole! Podcast #49 – Libor Mattuš o chladové terapii a dechu

6. 4. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Je Play - off pro Spartu prokleté? Dokáže Třinec opět obhájit? W/ Václav Varaďa, Jan Krégl a Oliver Gold.

Je Play - off pro Spartu prokleté? Dokáže Třinec opět obhájit? W/ Václav Varaďa, Jan Krégl a Oliver Gold.

6. 4. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Když Pavlíkovo zbytečné běsnění přebíjí náměty přímo hollywoodské

Když Pavlíkovo zbytečné běsnění přebíjí náměty přímo hollywoodské

6. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody INSIDE THE NHL: LUKÁŠ ROUSEK

INSIDE THE NHL: LUKÁŠ ROUSEK

6. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody David Hovorka po konci kariéry: Liga mistrů byla splněný sen. Chtěl jsem všem ukázat, že na to mám

David Hovorka po konci kariéry: Liga mistrů byla splněný sen. Chtěl jsem všem ukázat, že na to mám

6. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody #3 Marcel Vanduch - Spolupráce s kvalitním poradcem znamená navíc 3% ročního výnosu.

#3 Marcel Vanduch - Spolupráce s kvalitním poradcem znamená navíc 3% ročního výnosu.

6. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody 18. díl - Chtěl se Belichick zbavit Maca Jonese? Zamíří OBJ k Ravens? Jak (nemístně) sebevědomý je draft prospect Jalen Carter a co přinesl úvodní víkend Snapbacks ligy?

18. díl - Chtěl se Belichick zbavit Maca Jonese? Zamíří OBJ k Ravens? Jak (nemístně) sebevědomý je draft prospect Jalen Carter a co přinesl úvodní víkend Snapbacks ligy?

6. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Vlado, Samo a Matúš o Giants

Vlado, Samo a Matúš o Giants

6. 4. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody #06 - Liverpoolský sen se rozplývá. Chelsea a Leicester bez trenéra. Manchester klesl na 5. místo.

#06 - Liverpoolský sen se rozplývá. Chelsea a Leicester bez trenéra. Manchester klesl na 5. místo.

6. 4. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody „Kolem TOP10 na Tour de France se točí půlka cyklistiky. Proto jsem prorazil“ – Leopold König

„Kolem TOP10 na Tour de France se točí půlka cyklistiky. Proto jsem prorazil“ – Leopold König

6. 4. 2023

49 min

Obrázek epizody S1EP14: Po MČR mě strašně hitla post lan deprese, týden jsem byl nepoužitelný | David "Sphexxai" Jelínek

S1EP14: Po MČR mě strašně hitla post lan deprese, týden jsem byl nepoužitelný | David "Sphexxai" Jelínek

6. 4. 2023

2 hod 38 min