Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EP 149 Mistrovství, marketing v hokeji + VÁCLAV VARAĎA

EP 149 Mistrovství, marketing v hokeji + VÁCLAV VARAĎA

18. 5. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody PingCast Speciál# 13 se Širučkem a Treglerem: Při oslavách máme nejraději druhé dny.

PingCast Speciál# 13 se Širučkem a Treglerem: Při oslavách máme nejraději druhé dny.

18. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Varaďa: Jalonen to vidí dobře, na Pardubice mám čistou mysl. Co zemětřesení ve Spartě?

Varaďa: Jalonen to vidí dobře, na Pardubice mám čistou mysl. Co zemětřesení ve Spartě?

18. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Branislav Rapáč: Spor o extraligu stojí na Hrubom

Branislav Rapáč: Spor o extraligu stojí na Hrubom

18. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody #44 Vasil Ducár - I přes mediální hype, box vydělá více než MMA.

#44 Vasil Ducár - I přes mediální hype, box vydělá více než MMA.

18. 5. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody #33 David Bor - Poděbrady jsou jeden z nejlepších chodeckých závodů na světě... | ČAS NA PODCAST

#33 David Bor - Poděbrady jsou jeden z nejlepších chodeckých závodů na světě... | ČAS NA PODCAST

18. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody S1EP20: forsyy do USA? Skupiny Tipsport CS:GO Bratislava bez překvapení? Slováci si nic nekoupí?! + SOUTĚŽ | Host: Michal "Mishek" Kabele

S1EP20: forsyy do USA? Skupiny Tipsport CS:GO Bratislava bez překvapení? Slováci si nic nekoupí?! + SOUTĚŽ | Host: Michal "Mishek" Kabele

18. 5. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody Folprecht: Skauti i trenéři mají plno dat o hře, charakterové vlastnosti hráčů ale čipy neodhalí

Folprecht: Skauti i trenéři mají plno dat o hře, charakterové vlastnosti hráčů ale čipy neodhalí

18. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody „Politiku od sportu nejde oddělit. Rusové do Paříže nepatří” – Jindřich Šídlo

„Politiku od sportu nejde oddělit. Rusové do Paříže nepatří” – Jindřich Šídlo

18. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Kamil Vacek: Sparta už si titul zaslouží. Návrat na Letnou jsem řešil s Křetínským

Kamil Vacek: Sparta už si titul zaslouží. Návrat na Letnou jsem řešil s Křetínským

18. 5. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Ep59

Ep59

18. 5. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Z euforie do hororu. Horejš o kulturním šoku v Jablonci i tlaku. Co záchrana?

Z euforie do hororu. Horejš o kulturním šoku v Jablonci i tlaku. Co záchrana?

18. 5. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Dloubák | Z euforie do hororu. Horejš o kulturním šoku v Jablonci i tlaku. Co záchrana?

Dloubák | Z euforie do hororu. Horejš o kulturním šoku v Jablonci i tlaku. Co záchrana?

18. 5. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Gabriela Frolíková z Raptors: Není dne, kdy bych nebyla na hřišti!

Gabriela Frolíková z Raptors: Není dne, kdy bych nebyla na hřišti!

17. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody 42 - Historie Zdravé Výživy - Renezance: Těstoviny, Brambory & Dvojitý brady

42 - Historie Zdravé Výživy - Renezance: Těstoviny, Brambory & Dvojitý brady

17. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody #169 Boj o postup do Premier League vrcholí. Proč spadl Southampton?

#169 Boj o postup do Premier League vrcholí. Proč spadl Southampton?

17. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody 226 #3 Petr Soukup

226 #3 Petr Soukup

17. 5. 2023

38 min

Obrázek epizody Kauza brankáři? Důvěra v český realizák utrpěla. Jalonenovi v týmu chybí ryzí trenér

Kauza brankáři? Důvěra v český realizák utrpěla. Jalonenovi v týmu chybí ryzí trenér

17. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody Michal Ženíšek: Byl jsem nas*any na psy, ale chyba byla moje. Na trati vždycky zrychloval. Je to kontaktní sport. Byl jsem k fyzioterapii skeptickej. Vyzkoušel jsem si spousty psů, což bylo perfektní.

Michal Ženíšek: Byl jsem nas*any na psy, ale chyba byla moje. Na trati vždycky zrychloval. Je to kontaktní sport. Byl jsem k fyzioterapii skeptickej. Vyzkoušel jsem si spousty psů, což bylo perfektní.

17. 5. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zimák | Kauza brankáři? Důvěra v český realizák utrpěla. Jalonenovi v týmu chybí ryzí trenér

Zimák | Kauza brankáři? Důvěra v český realizák utrpěla. Jalonenovi v týmu chybí ryzí trenér

17. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Zranění českých hráčů, hodnocení výkonů a skupina v Rize

Hokej fokus podcast: Zranění českých hráčů, hodnocení výkonů a skupina v Rize

17. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody MotoGP Pokec 2023 - 05 Le Mans Podcast

MotoGP Pokec 2023 - 05 Le Mans Podcast

17. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody #26 Bitva o finále startuje. Skončí pohádkové runy Lakers a Miami?

#26 Bitva o finále startuje. Skončí pohádkové runy Lakers a Miami?

17. 5. 2023

43 min

Obrázek epizody Na place: Fotbalista Kúdela: Indonésie není úplně destinace na fotbal, je to spíše dovolenkové. Baví mě to tu

Na place: Fotbalista Kúdela: Indonésie není úplně destinace na fotbal, je to spíše dovolenkové. Baví mě to tu

17. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody PUK PAK PIVO Epizoda 122: Jan Mandát

PUK PAK PIVO Epizoda 122: Jan Mandát

17. 5. 2023

1 hod 45 min