Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sparta neodhadla sílu Plzně. Chorý a Šulc nadělali obraně bordel, říká Hoftych

Sparta neodhadla sílu Plzně. Chorý a Šulc nadělali obraně bordel, říká Hoftych

10. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody 142: Václav Nedorost

142: Václav Nedorost

10. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody #23 Jan Pešava: Dnes běhu chybí srdce, na nás nikdo netlačil, doping je každého věc

#23 Jan Pešava: Dnes běhu chybí srdce, na nás nikdo netlačil, doping je každého věc

10. 3. 2024

58 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S04E06 | Balancování na hraně

GegenPress Podcast | S04E06 | Balancování na hraně

10. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #14 - Jakub Zahradník - Výchova mládeže ve fotbale

Za oponou sportu #14 - Jakub Zahradník - Výchova mládeže ve fotbale

10. 3. 2024

1 hod 55 min

Obrázek epizody S06E13: Hokejportal – Podcast: Po základnej časti aj o nelichotivom poznatku tohto ročníka

S06E13: Hokejportal – Podcast: Po základnej časti aj o nelichotivom poznatku tohto ročníka

9. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody #46 – Trade deadline + nový trenér 🔄 😈🏒🥅

#46 – Trade deadline + nový trenér 🔄 😈🏒🥅

9. 3. 2024

51 min

Obrázek epizody RETROPICO #1 - pawel & jameson

RETROPICO #1 - pawel & jameson

9. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Sparta - Liverpool Dojmy. TIPY by BETANO. Mám jet na Anfield?

Sparta - Liverpool Dojmy. TIPY by BETANO. Mám jet na Anfield?

8. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Z Bedny … o CombatBallu a o sportovci roku

Z Bedny … o CombatBallu a o sportovci roku

8. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody ROBERT HERNADY : "Vždycky jsem chtěl hrát RYDER CUP!" | ROVNÝ & DLOUHÝ #14 🏌️‍♀️

ROBERT HERNADY : "Vždycky jsem chtěl hrát RYDER CUP!" | ROVNÝ & DLOUHÝ #14 🏌️‍♀️

8. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #13 - Lukáš Sokol & Veronika Pekařová - V zákulisí férové agentury

Za oponou sportu #13 - Lukáš Sokol & Veronika Pekařová - V zákulisí férové agentury

8. 3. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody Kateřina Svitková: Slavia se za ty roky hodně posunula. Marketing ženského fotbalu je na dobré úrovni a zázemí a servis pro hráčky je skvělý

Kateřina Svitková: Slavia se za ty roky hodně posunula. Marketing ženského fotbalu je na dobré úrovni a zázemí a servis pro hráčky je skvělý

8. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody Football Club #39 Trpišovský a Priske vs. Pioli a Klopp. Rozbor souboje pražských S proti evropským gigantům

Football Club #39 Trpišovský a Priske vs. Pioli a Klopp. Rozbor souboje pražských S proti evropským gigantům

8. 3. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody S01 Epizoda 32: Salah + Palmer = Šulc

S01 Epizoda 32: Salah + Palmer = Šulc

8. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Rempeho bitky jako risk? Konec Ruffa v Devils a uzávěrka přestupů v NHL

Hokej fokus podcast: Rempeho bitky jako risk? Konec Ruffa v Devils a uzávěrka přestupů v NHL

8. 3. 2024

1 hod 36 min

Obrázek epizody Liga naruby | Naivní Sparta? Ne, správný přístup. Slavia měla koule jako v LM. A šance Plzně?

Liga naruby | Naivní Sparta? Ne, správný přístup. Slavia měla koule jako v LM. A šance Plzně?

8. 3. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Speciál živě: Naivní Sparta? Ne, správný přístup. Slavia měla koule jako v LM. A šance Plzně?

Speciál živě: Naivní Sparta? Ne, správný přístup. Slavia měla koule jako v LM. A šance Plzně?

8. 3. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Povolené uvolnění #21 | Tomáš Vomáčka

Povolené uvolnění #21 | Tomáš Vomáčka

8. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Byla jsem strašně blízko, mrzí Soukalovou nevydařený návrat k biatlonu. Teď by chtěla dělat sochy

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Byla jsem strašně blízko, mrzí Soukalovou nevydařený návrat k biatlonu. Teď by chtěla dělat sochy

8. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Byla jsem strašně blízko, mrzí Soukalovou nevydařený návrat k biatlonu. Teď by chtěla dělat sochy

Byla jsem strašně blízko, mrzí Soukalovou nevydařený návrat k biatlonu. Teď by chtěla dělat sochy

8. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Sport Alive #38 - Kaderka ve vazbě, nové sportovní TV a hala v Ostravě & Jakub Menhart (Tatran Střešovice)

Sport Alive #38 - Kaderka ve vazbě, nové sportovní TV a hala v Ostravě & Jakub Menhart (Tatran Střešovice)

8. 3. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody Adéla Hanzlíčková o krásách i zákeřnosti zápasu. Proč nechce do MMA?

Adéla Hanzlíčková o krásách i zákeřnosti zápasu. Proč nechce do MMA?

8. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody #210: Proč má Bayern daleko k obhajobě titulu? >>> Michal Řežábek

#210: Proč má Bayern daleko k obhajobě titulu? >>> Michal Řežábek

8. 3. 2024

30 min