Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál živě: Vlček? Gabriel? Haškova omlazená nominace! Rozpaky kolem Hložka

Speciál živě: Vlček? Gabriel? Haškova omlazená nominace! Rozpaky kolem Hložka

15. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Emoce ve východočeském derby, nabuzený Liberec a výzva pro Motor a Litvínov

Hokej fokus podcast: Emoce ve východočeském derby, nabuzený Liberec a výzva pro Motor a Litvínov

15. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody SRDCAŘI JSOU ZÁKLAD - Martin Kovařík (FK Teplice)

SRDCAŘI JSOU ZÁKLAD - Martin Kovařík (FK Teplice)

15. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Nikdy jsem nic neošidila. Vše jsem jela přes tvrdou práci, vzpomíná na kariéru Kubová

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Nikdy jsem nic neošidila. Vše jsem jela přes tvrdou práci, vzpomíná na kariéru Kubová

15. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Nikdy jsem nic neošidila. Vše jsem jela přes tvrdou práci, vzpomíná na kariéru Kubová

Nikdy jsem nic neošidila. Vše jsem jela přes tvrdou práci, vzpomíná na kariéru Kubová

15. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody EP 187 Suspendace, předkolo play-off, čtvrtfinálové tipy + LUKÁŠ KLIMEŠ, TOMÁŠ VLASÁK

EP 187 Suspendace, předkolo play-off, čtvrtfinálové tipy + LUKÁŠ KLIMEŠ, TOMÁŠ VLASÁK

15. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody První MONUMENT: Obhájí VAN DER POEL titul ze SANREMA?

První MONUMENT: Obhájí VAN DER POEL titul ze SANREMA?

15. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody FOOTCAST PREVIEW | 25. kolo

FOOTCAST PREVIEW | 25. kolo

15. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody #215: Kdo vyhraje extraligový titul? >>> Rostislav Olesz

#215: Kdo vyhraje extraligový titul? >>> Rostislav Olesz

15. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Dloubák | Slavia ještě neukázala, co v ní je, říká Hušbauer. Největší úspěch v historii Plzně?

Dloubák | Slavia ještě neukázala, co v ní je, říká Hušbauer. Největší úspěch v historii Plzně?

14. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Slavia ještě neukázala, co v ní je, říká Hušbauer. Největší úspěch v historii Plzně?

Slavia ještě neukázala, co v ní je, říká Hušbauer. Největší úspěch v historii Plzně?

14. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody S01 Epizoda 33: Nejen o Free Hitu s Vojtou FPL

S01 Epizoda 33: Nejen o Free Hitu s Vojtou FPL

14. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody O blížícím se derby ve čtvrtfinále i vzrůstajícím počtu zákeřností v play off

O blížícím se derby ve čtvrtfinále i vzrůstajícím počtu zákeřností v play off

14. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Levej Hák speciál / COUNTERPUNCH s Michalem "Mikym" Rybou

Levej Hák speciál / COUNTERPUNCH s Michalem "Mikym" Rybou

14. 3. 2024

51 min

Obrázek epizody Ježek: Maraton nikdy běžet nechci, ale půlmaraton v Praze je skvělá akce. Atmosféra pomůže všem

Ježek: Maraton nikdy běžet nechci, ale půlmaraton v Praze je skvělá akce. Atmosféra pomůže všem

14. 3. 2024

48 min

Obrázek epizody Sport Alive #39 - Barca bez Nike, Sokol bez Moučkové & Michal Eisenkolb (Trenér dětí)

Sport Alive #39 - Barca bez Nike, Sokol bez Moučkové & Michal Eisenkolb (Trenér dětí)

14. 3. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Rozhovor s wrestlerem SkullEvilem

Rozhovor s wrestlerem SkullEvilem

14. 3. 2024

59 min

Obrázek epizody Folprecht: Kdyby Sparta v prvním zápase s Liverpoolem proměnila šance, tak Priskeho všichni milují

Folprecht: Kdyby Sparta v prvním zápase s Liverpoolem proměnila šance, tak Priskeho všichni milují

14. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Čtvrtfinále, které si nepřály Pardubice ani Hradec. Liberec hodil vidle do boje o titul

Čtvrtfinále, které si nepřály Pardubice ani Hradec. Liberec hodil vidle do boje o titul

14. 3. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody Zimák | Čtvrtfinále, které si nepřály Pardubice ani Hradec. Liberec hodil vidle do boje o titul

Zimák | Čtvrtfinále, které si nepřály Pardubice ani Hradec. Liberec hodil vidle do boje o titul

14. 3. 2024

1 hod 41 min

Obrázek epizody iSkaut | Volnomyšlenkář s pestrými centry pro Evropu. Co je jeho achillova pata?

iSkaut | Volnomyšlenkář s pestrými centry pro Evropu. Co je jeho achillova pata?

14. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody #58 | Střídání stráží ve F:L?

#58 | Střídání stráží ve F:L?

14. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody MotoGP Pokec 2024 - 01 Qatar

MotoGP Pokec 2024 - 01 Qatar

14. 3. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Golazo #25: Pedri - génius, kterého ničí zranění. Jak mění svou hru a proč jím pohrdl Real Madrid?

Golazo #25: Pedri - génius, kterého ničí zranění. Jak mění svou hru a proč jím pohrdl Real Madrid?

14. 3. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Dynamo Talks: Titul pro Pardubice?

Dynamo Talks: Titul pro Pardubice?

14. 3. 2024

1 hod 25 min