Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zlaté hroty - Jan Železný: 28 let v závodním kolotoči a derniéra v Mladé Boleslavi

Zlaté hroty - Jan Železný: 28 let v závodním kolotoči a derniéra v Mladé Boleslavi

10. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Zlaté hroty - Jan Železný: Boj s operovaným ramenem

Zlaté hroty - Jan Železný: Boj s operovaným ramenem

10. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Cílová vlajka [AUDIO] Kam s Verstappenem,Neweym či Ricciardem?

Cílová vlajka [AUDIO] Kam s Verstappenem,Neweym či Ricciardem?

10. 4. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Cílová vlajka [AUDIO] Kam s Verstappenem,Neweym či Ricciardem?

Cílová vlajka [AUDIO] Kam s Verstappenem,Neweym či Ricciardem?

10. 4. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Ep. 18 | Jirka Kalemba a Daniel Čurda o úspěších a výzvách reprezentace žen

Ep. 18 | Jirka Kalemba a Daniel Čurda o úspěších a výzvách reprezentace žen

10. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Ligový insider | Sparta se zmobilizuje, věří Požár. Vůči Holoubkovi nebylo fér, že...

Ligový insider | Sparta se zmobilizuje, věří Požár. Vůči Holoubkovi nebylo fér, že...

10. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Nejčastější chyby v tréninku

Nejčastější chyby v tréninku

10. 4. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Dolari "Kudlanka" Plzňako |BRICHTALK #032

Dolari "Kudlanka" Plzňako |BRICHTALK #032

10. 4. 2024

45 min

Obrázek epizody O-News.cz Podcast: Yannick Michiels: The World Cup should combine sprints with forest more often

O-News.cz Podcast: Yannick Michiels: The World Cup should combine sprints with forest more often

10. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #173 | PRECIADŮV BLIKANEC, TŘETÍ VÝHRA V ŘADĚ PRO BANÍK A SLAVIA SE RVE DO ČELA LIGY

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #173 | PRECIADŮV BLIKANEC, TŘETÍ VÝHRA V ŘADĚ PRO BANÍK A SLAVIA SE RVE DO ČELA LIGY

10. 4. 2024

1 hod 48 min

Obrázek epizody #15 – Martin Vaněk & Jan Pavlík před startem play-off NBL

#15 – Martin Vaněk & Jan Pavlík před startem play-off NBL

10. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody EP XI. Pavel Horváth / Tomáš Chorý

EP XI. Pavel Horváth / Tomáš Chorý

10. 4. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Sedlovna | Alžběta Vyštajnová: Od pony, přes všestrannost až po PlayOffs v O2 Areně

Sedlovna | Alžběta Vyštajnová: Od pony, přes všestrannost až po PlayOffs v O2 Areně

10. 4. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Double pro Red Bull, Carlos Schumacher a další chyba Ricciarda | We are checking #2

Double pro Red Bull, Carlos Schumacher a další chyba Ricciarda | We are checking #2

10. 4. 2024

50 min

Obrázek epizody #12 Tereza Zimovjanová: Můj sen byly tři olympiády, teď tvrdě bojuju o první

#12 Tereza Zimovjanová: Můj sen byly tři olympiády, teď tvrdě bojuju o první

10. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody #29: Moira Stewartová: O olympiádě v Paříži a jak vypadá život profi sportovce?

#29: Moira Stewartová: O olympiádě v Paříži a jak vypadá život profi sportovce?

10. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody PREVIEW SPECIÁL - Viktoria Plzeň vs Fiorentina (Štěpán Hájek)

PREVIEW SPECIÁL - Viktoria Plzeň vs Fiorentina (Štěpán Hájek)

10. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody Na place: Nejradši vzpomínám na trenéra Víťu Lavičku. V Bundeslize jsem si příliš neužil, přiznává Kadlec

Na place: Nejradši vzpomínám na trenéra Víťu Lavičku. V Bundeslize jsem si příliš neužil, přiznává Kadlec

10. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Nejradši vzpomínám na trenéra Víťu Lavičku. V Bundeslize jsem si příliš neužil, přiznává Kadlec

Nejradši vzpomínám na trenéra Víťu Lavičku. V Bundeslize jsem si příliš neužil, přiznává Kadlec

10. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Bářin deníček aneb jak jsem přežila půlmaraton i proč letos nepoběžím pražský maraton

Bářin deníček aneb jak jsem přežila půlmaraton i proč letos nepoběžím pražský maraton

10. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Liga naruby | Novinář Ujfaluši: Hrál bych Hranáče i Vlčka. Proč a jak zachránil Fenina?

Liga naruby | Novinář Ujfaluši: Hrál bych Hranáče i Vlčka. Proč a jak zachránil Fenina?

10. 4. 2024

59 min

Obrázek epizody Speciál | Novinář Ujfaluši: Hrál bych Hranáče i Vlčka. Proč a jak zachránil Fenina?

Speciál | Novinář Ujfaluši: Hrál bych Hranáče i Vlčka. Proč a jak zachránil Fenina?

10. 4. 2024

59 min

Obrázek epizody 66: M. Studnička o vizích Výkonné rady ČADG – co nového čeká český discgolfu?

66: M. Studnička o vizích Výkonné rady ČADG – co nového čeká český discgolfu?

10. 4. 2024

2 hod 6 min

Obrázek epizody Moja cesta je o naštartovaní zmeny u ľudí ktorí sa zmeniť chcú a hlavne sa neboja niečoho nového, říká Milan Ivanka

Moja cesta je o naštartovaní zmeny u ľudí ktorí sa zmeniť chcú a hlavne sa neboja niečoho nového, říká Milan Ivanka

10. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Zoltán Strcuľa: Snowboarding mě nabíjí k práci a naopak. / Tupý hrany #87

Zoltán Strcuľa: Snowboarding mě nabíjí k práci a naopak. / Tupý hrany #87

10. 4. 2024

50 min