Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody David Loukotka – Vodní motosport! Rychlí a zběsilí na vodní hladině!

David Loukotka – Vodní motosport! Rychlí a zběsilí na vodní hladině!

21. 4. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Makej vole! Trénink #8 - Nejčastější chyby v technice běhu a jejich náprava

Makej vole! Trénink #8 - Nejčastější chyby v technice běhu a jejich náprava

21. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Olivie Lukášová a Gabriela Šlajsová: Stereotypy a předsudky nás posilují. Jsme rády, že právě Slavia vystoupila z šedi a začala propagovat ženský fotbal jinak. Moderně a zároveň s nadhledem

Olivie Lukášová a Gabriela Šlajsová: Stereotypy a předsudky nás posilují. Jsme rády, že právě Slavia vystoupila z šedi a začala propagovat ženský fotbal jinak. Moderně a zároveň s nadhledem

20. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody 70. díl - Velké NBA play-off preview s Kubou Eichlerem + NBL a trocha Barcelony s Olympiakosem

70. díl - Velké NBA play-off preview s Kubou Eichlerem + NBL a trocha Barcelony s Olympiakosem

20. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S04E09 | Speciál s Danem Krobem

GegenPress Podcast | S04E09 | Speciál s Danem Krobem

20. 4. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Francouzův konec, stěhování Coyotes a predikce 1. kola play-off NHL

Hokej fokus podcast: Francouzův konec, stěhování Coyotes a predikce 1. kola play-off NHL

20. 4. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Football Club #44 Co čeká Liberec s Kaniou? A proč by Evropa v příští sezoně mohla klubu ublížit?

Football Club #44 Co čeká Liberec s Kaniou? A proč by Evropa v příští sezoně mohla klubu ublížit?

20. 4. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody Představení LUTYCH-BASTOGNE-LUTYCH: Souboj TADEJE POGAČARA a MATHIEU VAN DER POELA?

Představení LUTYCH-BASTOGNE-LUTYCH: Souboj TADEJE POGAČARA a MATHIEU VAN DER POELA?

19. 4. 2024

41 min

Obrázek epizody V PLAY OFF NECHCEŠ DOSTAŤ TAMPU

V PLAY OFF NECHCEŠ DOSTAŤ TAMPU

19. 4. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně

Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně

19. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Shrnutí juniorského mistrovství a co je to vlastně Evropská liga?

Shrnutí juniorského mistrovství a co je to vlastně Evropská liga?

19. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Sedmý zápas

Off Season 2023/24: Sedmý zápas

19. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Speciál | Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?

Speciál | Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?

19. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Tátovi se vůbec nelíbilo, že přecházím do funkcionářské pozice. Teď už mi ale fandí, přiznává Sakala

Tátovi se vůbec nelíbilo, že přecházím do funkcionářské pozice. Teď už mi ale fandí, přiznává Sakala

19. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Tátovi se vůbec nelíbilo, že přecházím do funkcionářské pozice. Teď už mi ale fandí, přiznává Sakala

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Tátovi se vůbec nelíbilo, že přecházím do funkcionářské pozice. Teď už mi ale fandí, přiznává Sakala

19. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Zimák | Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně

Zimák | Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně

19. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Liga naruby | Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?

Liga naruby | Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?

19. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Rozhovor | Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?

Rozhovor | Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?

19. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Žádná glorifikace, Pasta je superstar. V NHL začíná jít do tuhého, zazní i tipy na vítěze Stanley Cupu

Žádná glorifikace, Pasta je superstar. V NHL začíná jít do tuhého, zazní i tipy na vítěze Stanley Cupu

19. 4. 2024

46 min

Obrázek epizody 1. díl - Viktor Konečný S&C Coach - Jediný ING. mezi trenéry, nocebo metod a principů, 10 životů pro trenéry

1. díl - Viktor Konečný S&C Coach - Jediný ING. mezi trenéry, nocebo metod a principů, 10 životů pro trenéry

19. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Football Club #43 Zlomí Kane prokletí? A má k triumfu v Lize mistrů blíž Mbappé, nebo Bellingham?

Football Club #43 Zlomí Kane prokletí? A má k triumfu v Lize mistrů blíž Mbappé, nebo Bellingham?

19. 4. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Liga naruby | Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?

Liga naruby | Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?

19. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody FOOTCAST PREVIEW | 29. kolo

FOOTCAST PREVIEW | 29. kolo

19. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody #240: Proč mladí fotbalisté potřebují psycholožku? >>> Marta Boučková

#240: Proč mladí fotbalisté potřebují psycholožku? >>> Marta Boučková

19. 4. 2024

24 min