Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 80. díl: Velké NFC preview - konec éry v Dallasu, navážou Packers na loňskou sezonu, udělají Lions krok navíc a zvládnou 49ers ještě jeden tanec?

80. díl: Velké NFC preview - konec éry v Dallasu, navážou Packers na loňskou sezonu, udělají Lions krok navíc a zvládnou 49ers ještě jeden tanec?

5. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Sebevědomí Vacka se mi líbí. Klidně v závěrečné časovce může být mezi nejlepšími třemi, říká Ježek

Sebevědomí Vacka se mi líbí. Klidně v závěrečné časovce může být mezi nejlepšími třemi, říká Ježek

5. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody S02E06 - ČURGALI LADISLAV (SK Šluknov)

S02E06 - ČURGALI LADISLAV (SK Šluknov)

5. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Fotbal na druhou #8

Fotbal na druhou #8

5. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Trpišovský: Mám cíl dostat do Edenu Ligu mistrů a vyhrát tam zápas. Snem je finále evropského poháru

Trpišovský: Mám cíl dostat do Edenu Ligu mistrů a vyhrát tam zápas. Snem je finále evropského poháru

5. 9. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody iSkaut | Nejostřejší Slovák v lize: Baník má v Prekopovi konečně „nového Baroše“

iSkaut | Nejostřejší Slovák v lize: Baník má v Prekopovi konečně „nového Baroše“

5. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #33: Jak se starat o boty, jak začít běhat s nadváhou, bolesti hlavy, běžecké vesty

Dva a půl běžce #33: Jak se starat o boty, jak začít běhat s nadváhou, bolesti hlavy, běžecké vesty

5. 9. 2024

54 min

Obrázek epizody Hanka Gelnarová: Clash miluji, ale časem chci určitě do vyšší ligy

Hanka Gelnarová: Clash miluji, ale časem chci určitě do vyšší ligy

5. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody #20 Divizní hovada, host Zdeněk Hašek

#20 Divizní hovada, host Zdeněk Hašek

5. 9. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody FOOTCAST #116 • Přestupy finišují

FOOTCAST #116 • Přestupy finišují

5. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody "Chtěl jsem být takový Leoš Mareš fotbalu." - Zdeněk Folprecht | Away Days #3

"Chtěl jsem být takový Leoš Mareš fotbalu." - Zdeněk Folprecht | Away Days #3

5. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Ep94

Ep94

5. 9. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Martin Švec: Čeká mě zlomová sezóna

Martin Švec: Čeká mě zlomová sezóna

5. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody „Stát nemá platit každou volnočasovou aktivitu“ – Ondřej Šebek

„Stát nemá platit každou volnočasovou aktivitu“ – Ondřej Šebek

5. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody EP 211 Pavel Francouz - Zlaté MS za mikrofonem, nová role v zámoří a prokletá zranění

EP 211 Pavel Francouz - Zlaté MS za mikrofonem, nová role v zámoří a prokletá zranění

5. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #166 | OKTAGON 60, UFC, ONE, Soutěž…

BREAKDOWN #166 | OKTAGON 60, UFC, ONE, Soutěž…

5. 9. 2024

2 hod 14 min

Obrázek epizody #339: Proč si myslí, že z kariéry šlo dostat víc? >>> Lukáš Zelenka

#339: Proč si myslí, že z kariéry šlo dostat víc? >>> Lukáš Zelenka

5. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview: DJ Nobodylisten

Interview: DJ Nobodylisten

5. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Centrkurt | Zápas o přežití – a nakonec „Playstation tenis“. Zdravá Muchová je postrachem všech

Centrkurt | Zápas o přežití – a nakonec „Playstation tenis“. Zdravá Muchová je postrachem všech

4. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody 17.díl - U nás ve škole chceme budovat člověka s hodnotama, a stejně tak na to dbáme ve Střešovicích", říká asistent trenéra A-týmu Standa Žuček.

17.díl - U nás ve škole chceme budovat člověka s hodnotama, a stejně tak na to dbáme ve Střešovicích", říká asistent trenéra A-týmu Standa Žuček.

4. 9. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zápas o přežití – a nakonec „Playstation tenis“. Zdravá Muchová je postrachem všech

Zápas o přežití – a nakonec „Playstation tenis“. Zdravá Muchová je postrachem všech

4. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Levej Hák Ep. 39 / Král zpět v ringu Canelo vs. Berlanga, Vianello zničil Makhmudova

Levej Hák Ep. 39 / Král zpět v ringu Canelo vs. Berlanga, Vianello zničil Makhmudova

4. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Football Club #60 Fotbal musí pomáhat i mimo hřiště, říkají zástupci Sparty a Teplic

Football Club #60 Fotbal musí pomáhat i mimo hřiště, říkají zástupci Sparty a Teplic

4. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Artur Omarov: Zranění před olympiádou? Noční můra. Kariéru nekončím | 4. 9. 2024

Artur Omarov: Zranění před olympiádou? Noční můra. Kariéru nekončím | 4. 9. 2024

4. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody O-News.cz Podcast LIVE: Hodnocení letních světových závodů s Lucií Dittrichovou

O-News.cz Podcast LIVE: Hodnocení letních světových závodů s Lucií Dittrichovou

4. 9. 2024

49 min