Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody San Antonio Spurs vs Utah Jazz

San Antonio Spurs vs Utah Jazz

9. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Buchinger Ivan vs Nafuka Hagenu

Buchinger Ivan vs Nafuka Hagenu

9. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody BOMBY V NHL #112 | Horkej Nečas, otazníky v Bostonu a cesta Kulicha s Jiříčkem

BOMBY V NHL #112 | Horkej Nečas, otazníky v Bostonu a cesta Kulicha s Jiříčkem

9. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody #2: Kdo je Rúben Amorim, Brazilská Maxterclass, vyhráli Dodgers svůj osmý titul v MLB?

#2: Kdo je Rúben Amorim, Brazilská Maxterclass, vyhráli Dodgers svůj osmý titul v MLB?

9. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody #97 Himl jim šampionát slíbil, nakonec ale letěli funkcionáři. Slaný nejen o křivdě, která ani po půl století nepřebolela

#97 Himl jim šampionát slíbil, nakonec ale letěli funkcionáři. Slaný nejen o křivdě, která ani po půl století nepřebolela

9. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody Charlotte Hornets vs Indiana Pacers

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers

8. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody VYHOĎTE BRUNETTA!

VYHOĎTE BRUNETTA!

8. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Zachránil Oktagon v Bratislavě. Netrénoval jsem, jen žral, směje se Buchinger

Zachránil Oktagon v Bratislavě. Netrénoval jsem, jen žral, směje se Buchinger

8. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody #21 Premier League naruby aneb potvrzuje se čím dál větší konkurence anglické ligy

#21 Premier League naruby aneb potvrzuje se čím dál větší konkurence anglické ligy

8. 11. 2024

36 min

Obrázek epizody O skvělém nástupu i české obětavosti. Výhra ale přinesla i varování

O skvělém nástupu i české obětavosti. Výhra ale přinesla i varování

8. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Životní forma Nečase a proměna NHL z obranné pasti v ofenzivní festival

Hokej fokus podcast: Životní forma Nečase a proměna NHL z obranné pasti v ofenzivní festival

8. 11. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Rozhovor | Holík: Strašně rád vzpomínám na trenéry Radu a Bílka, Koubkovi jsem se nelíbil

Rozhovor | Holík: Strašně rád vzpomínám na trenéry Radu a Bílka, Koubkovi jsem se nelíbil

8. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Liga naruby | Holík: Strašně rád vzpomínám na trenéry Radu a Bílka, Koubkovi jsem se nelíbil

Liga naruby | Holík: Strašně rád vzpomínám na trenéry Radu a Bílka, Koubkovi jsem se nelíbil

8. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody O fantastické Plzni i Kinském jako jedničce reprezentace. A jak má vypadat sparťanské DNA?

O fantastické Plzni i Kinském jako jedničce reprezentace. A jak má vypadat sparťanské DNA?

8. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

8. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

8. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody #17: Do kterého klubu Premier League by se hodil Viktor Gyökeres? Hájek & Pikous

#17: Do kterého klubu Premier League by se hodil Viktor Gyökeres? Hájek & Pikous

8. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody #385: Je vyhlášení ankety Atlet roku důstojné? >>> Jan Šebek

#385: Je vyhlášení ankety Atlet roku důstojné? >>> Jan Šebek

8. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Mareš UNLIMITED.

Mareš UNLIMITED.

8. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody This Week: To build momentum

This Week: To build momentum

7. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody SPECIÁL: Dopingová kauza opět hýbe cyklistickým světem

SPECIÁL: Dopingová kauza opět hýbe cyklistickým světem

7. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody První dojem | Slavia upekla ve Frankfurtu dort bez třešničky. Slabší Chorý i Provod

První dojem | Slavia upekla ve Frankfurtu dort bez třešničky. Slabší Chorý i Provod

7. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Sport Alive #62 - Pavel Korda & Nova Sport, ženský fotbal a Dynamo ve varu

Sport Alive #62 - Pavel Korda & Nova Sport, ženský fotbal a Dynamo ve varu

7. 11. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody První dojem | Slavia upekla ve Frankfurtu dort bez třešničky. Slabší Chorý i Provod

První dojem | Slavia upekla ve Frankfurtu dort bez třešničky. Slabší Chorý i Provod

7. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Dozvuky FIA WEC – 8 hodin v Bahrajnu

Dozvuky FIA WEC – 8 hodin v Bahrajnu

7. 11. 2024

17 min