Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zvukobot č. 1 – 31. Pražská stovka (2024) startuje už dnes v noci

Zvukobot č. 1 – 31. Pražská stovka (2024) startuje už dnes v noci

6. 12. 2024

5 min

Obrázek epizody PŘÍMO Z LIGY - 18.KOLO

PŘÍMO Z LIGY - 18.KOLO

6. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody #23: Dají se rohové kopy Arsenalu vůbec bránit? Zlámal & Häring

#23: Dají se rohové kopy Arsenalu vůbec bránit? Zlámal & Häring

6. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Trénovat je mnohem těžší práce než samotné hraní. Florbal v pozici hráče mi nechybí, hlásí Ondrušek

Trénovat je mnohem těžší práce než samotné hraní. Florbal v pozici hráče mi nechybí, hlásí Ondrušek

6. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trénovat je mnohem těžší práce než samotné hraní. Florbal v pozici hráče mi nechybí, hlásí Ondrušek

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Trénovat je mnohem těžší práce než samotné hraní. Florbal v pozici hráče mi nechybí, hlásí Ondrušek

6. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody #405: Ničí vzrůstající počet zápasů elitní fotbal? >>> František Zahálka

#405: Ničí vzrůstající počet zápasů elitní fotbal? >>> František Zahálka

6. 12. 2024

51 min

Obrázek epizody Jaké aspekty stojí za velkou chutí hráčů reprezentovat?

Jaké aspekty stojí za velkou chutí hráčů reprezentovat?

6. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (140. díl): Jaké aspekty stojí za velkou chutí hráčů reprezentovat?

Hokej bez červené (140. díl): Jaké aspekty stojí za velkou chutí hráčů reprezentovat?

6. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Panebože teď je to na mně! Aneb cesta za Stanley Cupem | Bago NHL #4

Panebože teď je to na mně! Aneb cesta za Stanley Cupem | Bago NHL #4

6. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Podcast z Kataru: Ošklivé zrcátko nachytalo FIA v nedbalkách

Podcast z Kataru: Ošklivé zrcátko nachytalo FIA v nedbalkách

6. 12. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Podcast z Kataru: Ošklivé zrcátko nachytalo FIA v nedbalkách

Podcast z Kataru: Ošklivé zrcátko nachytalo FIA v nedbalkách

6. 12. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #6 Běh Advenťáka 2024: Jaké to letos bylo...

#6 Běh Advenťáka 2024: Jaké to letos bylo...

6. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #80 – Marek Minář (Atraining) o běžeckém tréninku, technice a orientačním běhu

Makej vole! Podcast #80 – Marek Minář (Atraining) o běžeckém tréninku, technice a orientačním běhu

5. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody První dojem | Slavia měla hru celou dobu pod kontrolou, nadstandard Provoda a Ogbua

První dojem | Slavia měla hru celou dobu pod kontrolou, nadstandard Provoda a Ogbua

5. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody První dojem |Slavia měla hru celou dobu pod kontrolou, nadstandard Provoda a Ogbua

První dojem |Slavia měla hru celou dobu pod kontrolou, nadstandard Provoda a Ogbua

5. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody “Evropská jízda, ligová rutina a anglický šlágr”

“Evropská jízda, ligová rutina a anglický šlágr”

5. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody DUKLAJF - život na Julisce I #2 Damián Vích - Cíl je steepl pod 8:20, ale budoucnost mám na silnici.

DUKLAJF - život na Julisce I #2 Damián Vích - Cíl je steepl pod 8:20, ale budoucnost mám na silnici.

5. 12. 2024

46 min

Obrázek epizody Hadamczik: Nenechám se otrávit, v žádném případě neodejdu

Hadamczik: Nenechám se otrávit, v žádném případě neodejdu

5. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Fokus podcast: S Pavlem Čapkem o jeho knize a komentátorské kariéře

Fokus podcast: S Pavlem Čapkem o jeho knize a komentátorské kariéře

5. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody Zimák | Hadamczik: Nenechám se otrávit, v žádném případě neodejdu

Zimák | Hadamczik: Nenechám se otrávit, v žádném případě neodejdu

5. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Chci ukázat, že jsem tady právem, říká pardubický hokejový brankář Tomáš Vomáčka

Chci ukázat, že jsem tady právem, říká pardubický hokejový brankář Tomáš Vomáčka

5. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Rulík bere to nejlepší, co má. Hned sedm jmen našel v Pardubicích

Rulík bere to nejlepší, co má. Hned sedm jmen našel v Pardubicích

5. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak sehnat lístky na Arsenal a Borussii Dortmund za nákupku - Elnes Šabani | Away Days #16

Jak sehnat lístky na Arsenal a Borussii Dortmund za nákupku - Elnes Šabani | Away Days #16

5. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Smrt v dunách a faraonova pomsta. První Dakar nebude lehký, říká stuntrider Adam Peschel | Na trati

Smrt v dunách a faraonova pomsta. První Dakar nebude lehký, říká stuntrider Adam Peschel | Na trati

5. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Sparta znovu vyhraje, Sešívaní uspějí v Olomouci a Jablonec je tutovka | FOOTCAST PREVIEW 18.kolo

Sparta znovu vyhraje, Sešívaní uspějí v Olomouci a Jablonec je tutovka | FOOTCAST PREVIEW 18.kolo

5. 12. 2024

58 min