Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody VZBURA OUTSIDEROV

VZBURA OUTSIDEROV

24. 1. 2025

58 min

Obrázek epizody Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

24. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

24. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

24. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

24. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

Speciál k běžkařské sezoně: O mazání lyží, úpravě běžeckých tratí nebo Jizerské 50

24. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „My chceme na led, nesnášíme balet.“ Jak se mladí hokejisté drali za pukem v Litvínově?

Seriál Radiožurnálu Sport: „My chceme na led, nesnášíme balet.“ Jak se mladí hokejisté drali za pukem v Litvínově?

24. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody #34: Matheus Cunha do Arsenalu? O přestupech i zdraví Pepa Guardioly. Svitková & Tvaroh

#34: Matheus Cunha do Arsenalu? O přestupech i zdraví Pepa Guardioly. Svitková & Tvaroh

24. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody Z Bedny … základní část 24/25 s trenérem 2.část

Z Bedny … základní část 24/25 s trenérem 2.část

24. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Liga naruby | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

Liga naruby | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

24. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Rozhovor | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

Rozhovor | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

24. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody #440: Na čem stojí úspěch Bodø/Glimt? >>> ⁠Håvard Sakariassen⁠

#440: Na čem stojí úspěch Bodø/Glimt? >>> ⁠Håvard Sakariassen⁠

24. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Dočkal UNLIMITED.

Dočkal UNLIMITED.

24. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody První dojem | Souhra Hložka s Kadeřábkem a rozpačitý Jurásek: bod i díra v defenzivě

První dojem | Souhra Hložka s Kadeřábkem a rozpačitý Jurásek: bod i díra v defenzivě

23. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody První dojem | Pech zastoupil Provoda, Mandous obstál, ale i tak hořká tečka. Gratulace Plzni!

První dojem | Pech zastoupil Provoda, Mandous obstál, ale i tak hořká tečka. Gratulace Plzni!

23. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody První dojem | Pech zastoupil Provoda, Mandous obstál, ale i tak hořká tečka. Gratulace Plzni!

První dojem | Pech zastoupil Provoda, Mandous obstál, ale i tak hořká tečka. Gratulace Plzni!

23. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Royal Rumble 2025 Preview | Kávička 320

Royal Rumble 2025 Preview | Kávička 320

23. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody WWE Netflix - nejčastější dotazy | Kávička 319

WWE Netflix - nejčastější dotazy | Kávička 319

23. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody WWE - Vítejte na Netflixu | Kávička 318

WWE - Vítejte na Netflixu | Kávička 318

23. 1. 2025

18 min

Obrázek epizody Nikola Červniková: S tatrovkou jsem si na písku nehrála. Dakar mě pohltil | Na trati

Nikola Červniková: S tatrovkou jsem si na písku nehrála. Dakar mě pohltil | Na trati

23. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody “Rozhodčí pod lupou, češi v zahraničí a anglická fotbalová horečka”

“Rozhodčí pod lupou, češi v zahraničí a anglická fotbalová horečka”

23. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Ep. 42 - Jak se připravit na Double GW24?

Ep. 42 - Jak se připravit na Double GW24?

23. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Zimák | Výprodej Kladna, přeplacení čeští hráči, Vítkovice neodepisovat!

Zimák | Výprodej Kladna, přeplacení čeští hráči, Vítkovice neodepisovat!

23. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Zimák | Výprodej Kladna, přeplacení čeští hráči, Vítkovice neodepisovat!

Zimák | Výprodej Kladna, přeplacení čeští hráči, Vítkovice neodepisovat!

23. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #058: Inter se bál! Spartě chybí TOP kvalita. Priskeho návrat?

VLÁDCI PRAHY #058: Inter se bál! Spartě chybí TOP kvalita. Priskeho návrat?

23. 1. 2025

2 hod 15 min