Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiráň UNLIMITED.

Jiráň UNLIMITED.

28. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

28. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

28. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Mistři Fantasy s Filipem Zorvanem: kapitánskou pásku sám sobě, sázka na Baník

Mistři Fantasy s Filipem Zorvanem: kapitánskou pásku sám sobě, sázka na Baník

27. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #331 | Sivák jak profesor 🥊 Procházka zničí Ulberta! 🔥 OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY

MMA LETEM SVĚTEM #331 | Sivák jak profesor 🥊 Procházka zničí Ulberta! 🔥 OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY

27. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

27. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Austin by Salačovi mohl sedět. Snad nás rozpumpuje, přejí si komentátoři | Na trati

Austin by Salačovi mohl sedět. Snad nás rozpumpuje, přejí si komentátoři | Na trati

27. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

27. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Vyrovnaný šlágr kola, Slavia vyrabuje Julisku a Baník získá povinné body | FOOTCAST PREVIEW 27. kolo

Vyrovnaný šlágr kola, Slavia vyrabuje Julisku a Baník získá povinné body | FOOTCAST PREVIEW 27. kolo

27. 3. 2025

59 min

Obrázek epizody O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

27. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

27. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

27. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

Kilometry Jiřího Ježka: Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

27. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Boj o postup do play-off NHL a adaptace posil v nových klubech

Hokej fokus podcast: Boj o postup do play-off NHL a adaptace posil v nových klubech

27. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

27. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

27. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody DHYANA – Meditace v každodenním životě

DHYANA – Meditace v každodenním životě

27. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody iSkaut | Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

iSkaut | Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

27. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

27. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Čtyři remízy, zbytečné ztráty a nepovedená kvalifikace na šampionát v roce 2010

Seriál Radiožurnálu Sport: Čtyři remízy, zbytečné ztráty a nepovedená kvalifikace na šampionát v roce 2010

27. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody MATHIEU VAN DER POEL – hlavní favorit na E3 SAXO CLASSIC! Dokáže znovu zvítězit?

MATHIEU VAN DER POEL – hlavní favorit na E3 SAXO CLASSIC! Dokáže znovu zvítězit?

27. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody PUK PAK HRDINKY Epizoda 188: CARLA MACLEOD

PUK PAK HRDINKY Epizoda 188: CARLA MACLEOD

27. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak se Folpi připravoval na zápas? Zápasový den krok za krokem 🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #17

Jak se Folpi připravoval na zápas? Zápasový den krok za krokem 🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #17

27. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody SOUBOJ O DRUHÉ MÍSTO - PŘÍMO Z LIGY - 27.KOLO

SOUBOJ O DRUHÉ MÍSTO - PŘÍMO Z LIGY - 27.KOLO

27. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody V extralize je hokej momentálně na posledním místě, víc se řeší skandály | Bago #29

V extralize je hokej momentálně na posledním místě, víc se řeší skandály | Bago #29

27. 3. 2025

38 min