Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zimák | NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations  jsem chtěl Finsko

Zimák | NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations jsem chtěl Finsko

19. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Bonus #1 Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta: 1. kapitola - Lev Kristián

Bonus #1 Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta: 1. kapitola - Lev Kristián

19. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> Policie se chlubí, jak trénuje zásahy proti fanouškům. Proč to nikomu nevadí?

Livesport Daily RE:ACTION >>> Policie se chlubí, jak trénuje zásahy proti fanouškům. Proč to nikomu nevadí?

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody ODM Speciál - moje zkušenost a co mi to přineslo? | RE:MATCH

ODM Speciál - moje zkušenost a co mi to přineslo? | RE:MATCH

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody #103 | Dotáhne se Sparta na Plzeň?

#103 | Dotáhne se Sparta na Plzeň?

19. 2. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Jiří Homoláč: Když běžím jako vodič, je to pro mě větší zodpovědnost. Nemám depku, když pár dní neběžím.

Jiří Homoláč: Když běžím jako vodič, je to pro mě větší zodpovědnost. Nemám depku, když pár dní neběžím.

19. 2. 2025

57 min

Obrázek epizody PUK PAK PIVO Epizoda 178: FILIP PŘIKRYL

PUK PAK PIVO Epizoda 178: FILIP PŘIKRYL

19. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

19. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

19. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

Na place: Slovácko pro mě byla nezapomenutelná štace. Nabídka z reprezentace se neodmítá, přiznává Svědík

19. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody #14 Colin Andrew: O trnité cestě do brány Dynama. Pořád věříme v záchranu, říká

#14 Colin Andrew: O trnité cestě do brány Dynama. Pořád věříme v záchranu, říká

19. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Ve filmu Zátopek si ve velkém stylu zaběhal herec Václav Neužil

Seriál Radiožurnálu Sport: Ve filmu Zátopek si ve velkém stylu zaběhal herec Václav Neužil

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Liga naruby | Pavelka o konci ve Spartě: Bezmoc mě ubíjela. Odmítl Liberec a Loučkovi tyká

Liga naruby | Pavelka o konci ve Spartě: Bezmoc mě ubíjela. Odmítl Liberec a Loučkovi tyká

19. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Rozhovor | Pavelka o konci ve Spartě: Bezmoc mě ubíjela. Odmítl Liberec a Loučkovi tyká

Rozhovor | Pavelka o konci ve Spartě: Bezmoc mě ubíjela. Odmítl Liberec a Loučkovi tyká

19. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody #458: Jak ničí Premier League evropský fotbal a jak to souvisí s kauzou City? >>> Sam Ellis

#458: Jak ničí Premier League evropský fotbal a jak to souvisí s kauzou City? >>> Sam Ellis

19. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody #254 Kinský už si nezachytá. Co má Moyes společného s Pavlem Vrbou?

#254 Kinský už si nezachytá. Co má Moyes společného s Pavlem Vrbou?

19. 2. 2025

57 min

Obrázek epizody Ep111

Ep111

19. 2. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody #35 Leontýna Jurigová: S canicrossem za adrenalinem. Vlastním tempem.

#35 Leontýna Jurigová: S canicrossem za adrenalinem. Vlastním tempem.

19. 2. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Bod VARu #69 | NOVÝ EGYPTSKÝ KRÁL, TOTTENHAM - UNITED

Bod VARu #69 | NOVÝ EGYPTSKÝ KRÁL, TOTTENHAM - UNITED

18. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Fitness Expert Marco Panichi

Fitness Expert Marco Panichi

18. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody 226 #34 Tomáš Petrák ... technologie a sport

226 #34 Tomáš Petrák ... technologie a sport

18. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody #51 Andrej Košárišťan

#51 Andrej Košárišťan

18. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

18. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

18. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

18. 2. 2025

43 min