Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PŘÍKLEP: V Energii hraje první lajnu, zároveň studuje bakaláře. Za dvacet let se mi titul může hodit, říká

PŘÍKLEP: V Energii hraje první lajnu, zároveň studuje bakaláře. Za dvacet let se mi titul může hodit, říká

20. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Filip Panák | FOOTCAST Speciál #140

Filip Panák | FOOTCAST Speciál #140

20. 2. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #17: Baník dorubal?! Preview (Plzeň, Táborsko, Bohemka), průběžné výsledky SKS Tipovačky, SKS kvíz!

Sešívaní sobě #17: Baník dorubal?! Preview (Plzeň, Táborsko, Bohemka), průběžné výsledky SKS Tipovačky, SKS kvíz!

20. 2. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody Daniel Rákos: Klid v osobním životě si kompenzuji na ledě

Daniel Rákos: Klid v osobním životě si kompenzuji na ledě

20. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody „Nejsem Sáblíková, jsem Jílek. Rychlobruslení bolí už od startu, ale miluju to“ – Metoděj Jílek

„Nejsem Sáblíková, jsem Jílek. Rychlobruslení bolí už od startu, ale miluju to“ – Metoděj Jílek

20. 2. 2025

50 min

Obrázek epizody Zákaz novin na Spartě, divoké soustředění v Turecku a krádež flašky na Spengleru | BKT PŘÍBĚHY

Zákaz novin na Spartě, divoké soustředění v Turecku a krádež flašky na Spengleru | BKT PŘÍBĚHY

20. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Podcast speciál: Detailní rozbor kádru. Posílila Sparta dostatečně?

Podcast speciál: Detailní rozbor kádru. Posílila Sparta dostatečně?

20. 2. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody #459: Proč Baník prožívá tak dobrou sezonu? >>> Tomáš Rigo

#459: Proč Baník prožívá tak dobrou sezonu? >>> Tomáš Rigo

20. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Hokej bolí. A blázny víc. Nedostanou za to peníze ale respekt | Bago #24

Hokej bolí. A blázny víc. Nedostanou za to peníze ale respekt | Bago #24

20. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #064 SPECIÁL S D. HOLOUBKEM: Talent, stres a selhání. O nových hvězdách Sparty a Repre. Kde nám Evropa utíká?

VLÁDCI PRAHY #064 SPECIÁL S D. HOLOUBKEM: Talent, stres a selhání. O nových hvězdách Sparty a Repre. Kde nám Evropa utíká?

20. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Taškařice v Algarve a start sezony pro Pogačara s Vingegaardem

Taškařice v Algarve a start sezony pro Pogačara s Vingegaardem

19. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Taškařice v Algarve a start sezony pro Pogačara s Vingegaardem

Velo fokus podcast: Taškařice v Algarve a start sezony pro Pogačara s Vingegaardem

19. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody 37. díl - Bořek Vodrážka

37. díl - Bořek Vodrážka

19. 2. 2025

58 min

Obrázek epizody Fight! | Škvor: Titulový zápas? Fleury je hratelný. Zakázané látky jsem bral na předpis

Fight! | Škvor: Titulový zápas? Fleury je hratelný. Zakázané látky jsem bral na předpis

19. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Škvor: Titulový zápas? Fleury je hratelný. Zakázané látky jsem bral na předpis | Rozhovor

Škvor: Titulový zápas? Fleury je hratelný. Zakázané látky jsem bral na předpis | Rozhovor

19. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Kdo vyhraje Le Mans? A vyzve někdo Porsche, Ferrari a Toyotu o titul? Preview sezony WEC

Kdo vyhraje Le Mans? A vyzve někdo Porsche, Ferrari a Toyotu o titul? Preview sezony WEC

19. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dva a půl běžce #54: Světový rekord v půlmaratonu, půsty, doplňkové sporty ad.

Dva a půl běžce #54: Světový rekord v půlmaratonu, půsty, doplňkové sporty ad.

19. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody 19. Kontroverzní All-star - Co to bylo?!

19. Kontroverzní All-star - Co to bylo?!

19. 2. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody DALŠÍ ZAHOZENÁ VÝHRA V ZÁVĚRU UTKÁNÍ! AKÉ MÁ POLOVINU TITULŮ V PL CO ARSENAL?

DALŠÍ ZAHOZENÁ VÝHRA V ZÁVĚRU UTKÁNÍ! AKÉ MÁ POLOVINU TITULŮ V PL CO ARSENAL?

19. 2. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations  jsem chtěl Finsko

NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations jsem chtěl Finsko

19. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #39 | Monopolizuje Slavia český fotbal? NECID se zranil!

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #39 | Monopolizuje Slavia český fotbal? NECID se zranil!

19. 2. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Jiří Procházka: Pereirovi nemám co vracet, je to uzavřená kapitola | V ringu

Jiří Procházka: Pereirovi nemám co vracet, je to uzavřená kapitola | V ringu

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

Desítka Pavla Horvátha: Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

19. 2. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

Karlovarský Hotel Thermal obsadila Desítka Pavla Horvátha. V oblíbené show zářili Rulík se Sieglem

19. 2. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zimák | NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations  jsem chtěl Finsko

Zimák | NHL Insider s Gudasem: Překvapilo mě, že Nečiho nevyměnili dřív. Ve finále 4 Nations jsem chtěl Finsko

19. 2. 2025

11 min