Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

4. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Ep. 48 - Ideální chipová strategie

Ep. 48 - Ideální chipová strategie

4. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody "Budeme lepší, teprve startujeme!" Říká JIRKA NOVOSAD z Týčka | ROVNÝ A DLOUHÝ #67 🏌️‍♀️

"Budeme lepší, teprve startujeme!" Říká JIRKA NOVOSAD z Týčka | ROVNÝ A DLOUHÝ #67 🏌️‍♀️

4. 4. 2025

1 hod 44 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

4. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

4. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

Najednou je Čech pan šermíř. Respekt od elitních soupeřů nás těší, shodují se Rubeš a Jurka

4. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Repre pauza kazí tempo, Plzeň ukázala zkušenost a VAR zase spí

Repre pauza kazí tempo, Plzeň ukázala zkušenost a VAR zase spí

4. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Pejzlová jako opora reprezentace, která si začíná věřit na nájezdy. Hokejistka se těší na šampionát

Seriál Radiožurnálu Sport: Pejzlová jako opora reprezentace, která si začíná věřit na nájezdy. Hokejistka se těší na šampionát

4. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody BKT MAXA LIGA #5 - Naděje Maxy pro extraligu s Michalem Brošem | BKT

BKT MAXA LIGA #5 - Naděje Maxy pro extraligu s Michalem Brošem | BKT

4. 4. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Mistři Fantasy | Kušej do hry a tuhý boj o TOP 6. Fantasy míří do cílové rovinky

Mistři Fantasy | Kušej do hry a tuhý boj o TOP 6. Fantasy míří do cílové rovinky

4. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody #490: Zvládne fotbalista z Gambie rozhovor v češtině? >>> Lamin Jawo

#490: Zvládne fotbalista z Gambie rozhovor v češtině? >>> Lamin Jawo

4. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody English for footballers: Tactics - Total Football

English for footballers: Tactics - Total Football

4. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Levej Hák / Counterpunch s Vasilem Ducárem

Levej Hák / Counterpunch s Vasilem Ducárem

3. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody 2025 DÍL 9: Z nebe mi mává Ayrton Senna

2025 DÍL 9: Z nebe mi mává Ayrton Senna

3. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #332 | OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY 🔥 VYSÍLÁNÍ OD VÁHY

MMA LETEM SVĚTEM #332 | OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY 🔥 VYSÍLÁNÍ OD VÁHY

3. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody TAKTICKÉ PREVIEW ZÁPASU BANÍK x SPARTA - PŘÍMO Z LIGY - 28.KOLO

TAKTICKÉ PREVIEW ZÁPASU BANÍK x SPARTA - PŘÍMO Z LIGY - 28.KOLO

3. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody #49: Je trenérem sezony Slot nebo Espírito Santo? Skáčik & Podmol

#49: Je trenérem sezony Slot nebo Espírito Santo? Skáčik & Podmol

3. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Ludvík Maier: S hráči, které něco bolí, jdeme cvičit. Akorát jinak než fotbalem. V některých věcech jsme v rámci fyzioterapie dál než v top ligách Evropy

Ludvík Maier: S hráči, které něco bolí, jdeme cvičit. Akorát jinak než fotbalem. V některých věcech jsme v rámci fyzioterapie dál než v top ligách Evropy

3. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Zimák | Hodná Kometa i Sparta, proč? Extraliga je zavřenou soutěží

Zimák | Hodná Kometa i Sparta, proč? Extraliga je zavřenou soutěží

3. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Jaromír Bosák: Nemám rád slovo celebrita. Mám známý hlas i obličej, ale jsem introvert | Away Days #31

Jaromír Bosák: Nemám rád slovo celebrita. Mám známý hlas i obličej, ale jsem introvert | Away Days #31

3. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Brusel 1985: Šílená tragédie, která vytvořila ostrou hranici mezi fotbalem tehdy a fotbalem dnes

Brusel 1985: Šílená tragédie, která vytvořila ostrou hranici mezi fotbalem tehdy a fotbalem dnes

3. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody El Clásico ve finále Copa del Rey! Obrana Realu v krizi a budoucnost Endricka s Gülerem | BALETKY #5

El Clásico ve finále Copa del Rey! Obrana Realu v krizi a budoucnost Endricka s Gülerem | BALETKY #5

3. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Zimák | Hodná Kometa i Sparta, proč? Extraliga je zavřenou soutěží

Zimák | Hodná Kometa i Sparta, proč? Extraliga je zavřenou soutěží

3. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Super fotbal v Ostravě, Slavia se nadře a Plzeň svalí Slovácko | FOOTCAST PREVIEW 28. kolo

Super fotbal v Ostravě, Slavia se nadře a Plzeň svalí Slovácko | FOOTCAST PREVIEW 28. kolo

3. 4. 2025

57 min

Obrázek epizody Čím těžší závod, tím se cítím lépe. Stravování mám zmáknuté dokonale, říká ultramaratonec Vabroušek

Čím těžší závod, tím se cítím lépe. Stravování mám zmáknuté dokonale, říká ultramaratonec Vabroušek

3. 4. 2025

48 min