Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #491: Proč nemůže Vyšehrad vyhrát Českého lva? >>> Jakub Štáfek

#491: Proč nemůže Vyšehrad vyhrát Českého lva? >>> Jakub Štáfek

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Přívlač live #66 - Na rybách za polárním kruhem aneb rekordní úlovky v laponsku

Přívlač live #66 - Na rybách za polárním kruhem aneb rekordní úlovky v laponsku

7. 4. 2025

3 hod 46 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #073: Silnější Sparta a uhlobaron Černý. Se Sigim o alibismu, dětech a únavě profi fotbalistů

VLÁDCI PRAHY #073: Silnější Sparta a uhlobaron Černý. Se Sigim o alibismu, dětech a únavě profi fotbalistů

7. 4. 2025

2 hod 4 min

Obrázek epizody #17 Petr Benát: Převod Složiště na kraj? Nejlepší zpráva, investice musí přijít

#17 Petr Benát: Převod Složiště na kraj? Nejlepší zpráva, investice musí přijít

6. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Levej Hák / Counterpunch s Viktorem Agateljanem

Levej Hák / Counterpunch s Viktorem Agateljanem

6. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody JAKUB MENŠÍK: Když jsem naposledy zvažoval odstoupení z turnaje, tak jsem taky vyhrál | TTP #74

JAKUB MENŠÍK: Když jsem naposledy zvažoval odstoupení z turnaje, tak jsem taky vyhrál | TTP #74

6. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Handicapovaný pomáhá handicapovaným. Čemu se v civilním zaměstnání věnuje Vápenka?

Seriál Radiožurnálu Sport: Handicapovaný pomáhá handicapovaným. Čemu se v civilním zaměstnání věnuje Vápenka?

6. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody BKT V NHL #123 | Jaká bude role Tomáška v Edmontonu? Konec Tortorelly u Flyers a zblázněné St. Louis

BKT V NHL #123 | Jaká bude role Tomáška v Edmontonu? Konec Tortorelly u Flyers a zblázněné St. Louis

6. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody RAKETY SPECIÁL | Jakub Menšík

RAKETY SPECIÁL | Jakub Menšík

6. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody F&T 103 - Andrej "Vagabund" Kalašnik, Kertesze  jsem chtěl už na Brno

F&T 103 - Andrej "Vagabund" Kalašnik, Kertesze jsem chtěl už na Brno

6. 4. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody F&T 104 - Robert Plaga, Ferimu stálo za to, aby mě na IG ztišil

F&T 104 - Robert Plaga, Ferimu stálo za to, aby mě na IG ztišil

6. 4. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody 14# Cesta k triatlonu: Jak si vybrat silničku s Liborem Meišnerem

14# Cesta k triatlonu: Jak si vybrat silničku s Liborem Meišnerem

5. 4. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Rodinná idylka Beránka, který rád tráví čas s partnerkou Nikou a syny Ondřejem a Jonatánem

Seriál Radiožurnálu Sport: Rodinná idylka Beránka, který rád tráví čas s partnerkou Nikou a syny Ondřejem a Jonatánem

5. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody BKT PLAY-OFF #11 | Jsou oslavy Jergla přes čáru? Další zbytečné trestání a platí se za lístky pálka?

BKT PLAY-OFF #11 | Jsou oslavy Jergla přes čáru? Další zbytečné trestání a platí se za lístky pálka?

5. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody #260 Ange se nemůže dočkat gilotiny. Loučíme se s Kevinem de Bruynem

#260 Ange se nemůže dočkat gilotiny. Loučíme se s Kevinem de Bruynem

4. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody DETROIT DOJ*BANÝ, BOSTON POSLEDNÝ – BULVÁR ALEBO REALITA?

DETROIT DOJ*BANÝ, BOSTON POSLEDNÝ – BULVÁR ALEBO REALITA?

4. 4. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Od mechanika k lídrovi týmu F2. Vše jsem se učil za pochodu, říká Vavřík | Na trati

Od mechanika k lídrovi týmu F2. Vše jsem se učil za pochodu, říká Vavřík | Na trati

4. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Makej vole! Trénink #22 – Workshop: Trénink techniky výběhů (i s holemi), seběhů a přechodů

Makej vole! Trénink #22 – Workshop: Trénink techniky výběhů (i s holemi), seběhů a přechodů

4. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Bod VARu #73 | CO NÁS ČEKÁ V ZÁVĚRU SEZÓNY A O CO SE JEŠTĚ HRAJE.

Bod VARu #73 | CO NÁS ČEKÁ V ZÁVĚRU SEZÓNY A O CO SE JEŠTĚ HRAJE.

4. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Buntingova devítka? Není to běžné, ale hráči hrají v šatně lépe, říká Schulz | U terče

Buntingova devítka? Není to běžné, ale hráči hrají v šatně lépe, říká Schulz | U terče

4. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody O přísném trestu pro Šťastného, brněnském pekle i jihlavském překvapení

O přísném trestu pro Šťastného, brněnském pekle i jihlavském překvapení

4. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Je angažování zahraničního trenéra impulsem, nebo iluzí pokroku? - Ondřej Zdráhala

Je angažování zahraničního trenéra impulsem, nebo iluzí pokroku? - Ondřej Zdráhala

4. 4. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

4. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

Liga naruby | Návrat Uchenny, Hapalovy příjemné starosti, vyprodaný sektor hostí. Co Friis a Ewe?

4. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Ep. 48 - Ideální chipová strategie

Ep. 48 - Ideální chipová strategie

4. 4. 2025

36 min