Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zimák ŽIVĚ | Dával by Pastrňák Floridě smysl? Mrtka v Buffalu, potíže Litvínova

Zimák ŽIVĚ | Dával by Pastrňák Floridě smysl? Mrtka v Buffalu, potíže Litvínova

30. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Na cyklistický závod u Lipna přijedou velké hvězdy českého sportu

Na cyklistický závod u Lipna přijedou velké hvězdy českého sportu

30. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Zimák ŽIVĚ | Dával by Pastrňák Floridě smysl? Mrtka v Buffalu, potíže Litvínova

Zimák ŽIVĚ | Dával by Pastrňák Floridě smysl? Mrtka v Buffalu, potíže Litvínova

30. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody LIVE - Dojmy: WWE Night of Champions | Kávička 344

LIVE - Dojmy: WWE Night of Champions | Kávička 344

30. 6. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

30. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

30. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

Soukalová: Chci jít úplně na dřeň, abych se o sobě dozvěděla co nejvíc. Těžké výzvy mě ohromně baví

30. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Výhra v roce 2023 na Wimbledonu. Nečekaný triumf, u kterého nebyla jen maminka Markéty Vondroušové

Seriál Radiožurnálu Sport: Výhra v roce 2023 na Wimbledonu. Nečekaný triumf, u kterého nebyla jen maminka Markéty Vondroušové

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody 30. Motorsport ve filmu

30. Motorsport ve filmu

30. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Období sebechvály a politického krytí skončily. Kdy se vrátil herní systém podzim-jaro?

Seriál Radiožurnálu Sport: Období sebechvály a politického krytí skončily. Kdy se vrátil herní systém podzim-jaro?

30. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Přívlač Live #73 - Nejen o trofejních candátech s Tonym z Jaksi Taksi + soutěž!

Přívlač Live #73 - Nejen o trofejních candátech s Tonym z Jaksi Taksi + soutěž!

30. 6. 2025

2 hod 37 min

Obrázek epizody #551: Jak se vyjednávají velké kontrakty v NHL? >>> Jiří Hamal

#551: Jak se vyjednávají velké kontrakty v NHL? >>> Jiří Hamal

30. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #090: Návrat Kadeřábka a balkánské posily. S šéfkou Nadace ACS (nejen) o Costově akademii

VLÁDCI PRAHY #090: Návrat Kadeřábka a balkánské posily. S šéfkou Nadace ACS (nejen) o Costově akademii

30. 6. 2025

2 hod 57 min

Obrázek epizody Ověřené postupy, jak výrazně zlepšit regeneraci

Ověřené postupy, jak výrazně zlepšit regeneraci

29. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Studio Huddle: Po základní části Snapbacks ligy

Studio Huddle: Po základní části Snapbacks ligy

29. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody O podcastech, Livesportu, Spartě, Chelsea i České televizi. Rozhovor s Lukášem Pečeně

O podcastech, Livesportu, Spartě, Chelsea i České televizi. Rozhovor s Lukášem Pečeně

29. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Je dnes pilates 'NEW BLACK'? - o pilates, barre a józe s Anet Brunclíkovou

Je dnes pilates 'NEW BLACK'? - o pilates, barre a józe s Anet Brunclíkovou

29. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody 21# Marika Surová: Nejvíc jsem trénovala, když jsem ještě nevěděla, co je trénink

21# Marika Surová: Nejvíc jsem trénovala, když jsem ještě nevěděla, co je trénink

29. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Plno starostí i s novým domovem. Kdy mistrovská sláva fotbalového klubu Slavia rezla?

Seriál Radiožurnálu Sport: Plno starostí i s novým domovem. Kdy mistrovská sláva fotbalového klubu Slavia rezla?

29. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody S08E02:Hokejportal Podcast: Predpovede narazili na realitu. Ako sa Slovákom darilo v zámorí?

S08E02:Hokejportal Podcast: Predpovede narazili na realitu. Ako sa Slovákom darilo v zámorí?

28. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Adam Gawlas - Na konci jsem měl pocit, že nemůžu minout, ve skupině B na mě dolehly předchozí dny

Adam Gawlas - Na konci jsem měl pocit, že nemůžu minout, ve skupině B na mě dolehly předchozí dny

28. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Makej vole! Podcast #90 – Lubomír Petruš: Z týmu Mathieu van der Poela k profesionálnímu trenérství

Makej vole! Podcast #90 – Lubomír Petruš: Z týmu Mathieu van der Poela k profesionálnímu trenérství

28. 6. 2025

39 min