Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 1/2 127. díl - S Francescem Tabellinim o studiu řeckých textů, plnění trenérských snů, letošní Lize mistrů, české misi a další cestě

1/2 127. díl - S Francescem Tabellinim o studiu řeckých textů, plnění trenérských snů, letošní Lize mistrů, české misi a další cestě

10. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Lombardi, Wolff a F1 Academy aneb ženy v královně motorsportu | We are checking #41

Lombardi, Wolff a F1 Academy aneb ženy v královně motorsportu | We are checking #41

10. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody 71.Díl Nadzemí: Matěj Svojtka-První jedenáctku na písku jsem dal po 4 letech lezení

71.Díl Nadzemí: Matěj Svojtka-První jedenáctku na písku jsem dal po 4 letech lezení

10. 6. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Premier Leaks #14 Alibista nebo zachránce ? Ruben Amorim v drobnohledu

Premier Leaks #14 Alibista nebo zachránce ? Ruben Amorim v drobnohledu

10. 6. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody #11 Daň za slávu

#11 Daň za slávu

10. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Liga naruby | Fanoušci Haškovi: Trapas, fiasko, katastrofa. Češi jako knedlíci, co koučova pozice?

Liga naruby | Fanoušci Haškovi: Trapas, fiasko, katastrofa. Češi jako knedlíci, co koučova pozice?

10. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Liga naruby | Fanoušci Haškovi: Trapas, fiasko, katastrofa. Češi jako knedlíci, co koučova pozice?

Liga naruby | Fanoušci Haškovi: Trapas, fiasko, katastrofa. Češi jako knedlíci, co koučova pozice?

10. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #63 - Marek Vácha - Nejlepší elitní CrossFit atlet v ČR

Za oponou sportu #63 - Marek Vácha - Nejlepší elitní CrossFit atlet v ČR

10. 6. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Liga má další náboj, Priske je zpátky. Vystoupení repre jako trapas?

Liga má další náboj, Priske je zpátky. Vystoupení repre jako trapas?

10. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Liga má další náboj, Priske je zpátky. Vystoupení repre jako trapas?

Fotbal fokus podcast: Liga má další náboj, Priske je zpátky. Vystoupení repre jako trapas?

10. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #234 | REPRE k smíchu 🇨🇿 PRISKE is back! 🧨 Co ten Coufal? 😂 Penny Index zase perlil!

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #234 | REPRE k smíchu 🇨🇿 PRISKE is back! 🧨 Co ten Coufal? 😂 Penny Index zase perlil!

10. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody #44 Radan Lenc: Z Liberce jsem nikdy úplně neodešel. Ve hře byli pro mě jenom Tygři

#44 Radan Lenc: Z Liberce jsem nikdy úplně neodešel. Ve hře byli pro mě jenom Tygři

10. 6. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Začátek Xabiho Alonsa. Real porazil PSG v boji o klenot! Kdo další ještě může přijít? BALETKY #13

Začátek Xabiho Alonsa. Real porazil PSG v boji o klenot! Kdo další ještě může přijít? BALETKY #13

10. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody #07: Z ligy do vězení. O koncích kariéry, soudních kauzách i ženských jménech

#07: Z ligy do vězení. O koncích kariéry, soudních kauzách i ženských jménech

10. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Pravda leží na hřišti. Co Haškův debakl v Chorvatsku ukázal?

Pravda leží na hřišti. Co Haškův debakl v Chorvatsku ukázal?

10. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody #17: Anna Fürstová: Běžky mi pomohly s fyzičkou, ale prioritou vždy zůstal orienťák

#17: Anna Fürstová: Běžky mi pomohly s fyzičkou, ale prioritou vždy zůstal orienťák

10. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Florida je můj favorit. Nosek? Trenér mu věří, má jasno Leo Gudas | Na ledě

Florida je můj favorit. Nosek? Trenér mu věří, má jasno Leo Gudas | Na ledě

10. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Smutná realita českého fotbalu. I Hašek musí vědět, že první místo je utopie

Smutná realita českého fotbalu. I Hašek musí vědět, že první místo je utopie

10. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

Čistá hra Martina Procházky: Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

10. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

Čistá hra Martina Procházky: Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

10. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

Mrzí mě, že v NHL nemáme víc hráčů. V Buffalu jsem byl ohromně spjatý s komunitou, říká Hašek

10. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Sláva vítězům, čest poraženým. Finálové boje v Paříži pro Gauff a Alcaraze | Tenisová stopa #155

Sláva vítězům, čest poraženým. Finálové boje v Paříži pro Gauff a Alcaraze | Tenisová stopa #155

10. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Tým na hraně, který v baráži o Euro smetl Belgii. Jak se rodila cesta Lvíčat na finální turnaj?

Seriál Radiožurnálu Sport: Tým na hraně, který v baráži o Euro smetl Belgii. Jak se rodila cesta Lvíčat na finální turnaj?

10. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Nadšení výboři a naštvaná kabina. Jaké bylo přijetí Bicana v šatně Slavie?

Seriál Radiožurnálu Sport: Nadšení výboři a naštvaná kabina. Jaké bylo přijetí Bicana v šatně Slavie?

10. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Fight! | Oktagon dřív vedli pankáči, teď se stává korporátem. Bezpečnost turnaje v Edenu?

Fight! | Oktagon dřív vedli pankáči, teď se stává korporátem. Bezpečnost turnaje v Edenu?

10. 6. 2025

46 min