Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PŘÍKLEP: Bylo to finančně náročné léto, marně jsem žádal zaměstnaneckou slevu, žertuje Flek o svatbě

PŘÍKLEP: Bylo to finančně náročné léto, marně jsem žádal zaměstnaneckou slevu, žertuje Flek o svatbě

10. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Praha Berlín Waršava - nová podcastová série o Závodu míru

Praha Berlín Waršava - nová podcastová série o Závodu míru

10. 9. 2025

1 min

10. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

10. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

Na place: Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

10. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

Zimovjanová: V Británii si trenéři na volno moc nepotrpí. Trénink ve skupině mě tam moc baví

10. 9. 2025

6 min

10. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody #209 Stanley Cup? Pivo ti furt lejou po hlavě.. já jsem skončil v 6 ráno.

#209 Stanley Cup? Pivo ti furt lejou po hlavě.. já jsem skončil v 6 ráno.

10. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Trnava a Slovan Bratislava. Kdy slovenské kluby zářily mezi evropskou elitou?

Seriál Radiožurnálu Sport: Trnava a Slovan Bratislava. Kdy slovenské kluby zářily mezi evropskou elitou?

10. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Nároďák už NETÁHNE?! 🦁 LVÍČEK na prsou = splněný sen? | DRUHÝ DOTEK ZF #41

Nároďák už NETÁHNE?! 🦁 LVÍČEK na prsou = splněný sen? | DRUHÝ DOTEK ZF #41

10. 9. 2025

57 min

Obrázek epizody Týmová režie v F1: když o vítězi rozhoduje vysílačka | Eiskingpedie 3.

Týmová režie v F1: když o vítězi rozhoduje vysílačka | Eiskingpedie 3.

10. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody #603: Vstupuje Tottenham do nové éry? >>> Marek Skáčik

#603: Vstupuje Tottenham do nové éry? >>> Marek Skáčik

10. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody #47 Jan Friš: Maraton je pro mě jediná cesta. Vlastním tempem.

#47 Jan Friš: Maraton je pro mě jediná cesta. Vlastním tempem.

10. 9. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody VIDELI SME ELITNÚ HRU QUARTEBACKOV (Postrehy z 1. kola)

VIDELI SME ELITNÚ HRU QUARTEBACKOV (Postrehy z 1. kola)

10. 9. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody Růžička otevřeně o tátovi, zesnulé mamince a ztracené lásce k hokeji: Vymizela radost. A proč učí prvňáčky?

Růžička otevřeně o tátovi, zesnulé mamince a ztracené lásce k hokeji: Vymizela radost. A proč učí prvňáčky?

10. 9. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Růžička otevřeně o tátovi, zesnulé mamince a ztracené lásce k hokeji: Vymizela radost. A proč učí prvňáčky?

Růžička otevřeně o tátovi, zesnulé mamince a ztracené lásce k hokeji: Vymizela radost. A proč učí prvňáčky?

10. 9. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody SB Podcast #66 | Dobrý začátek sezóny | Vysněný los Ligy mistrů

SB Podcast #66 | Dobrý začátek sezóny | Vysněný los Ligy mistrů

9. 9. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Mezi námi fanoušky 25/26 #03

Mezi námi fanoušky 25/26 #03

9. 9. 2025

2 hod 8 min

Obrázek epizody Baník Blog Podcast #74: Povedl se přestupák?

Baník Blog Podcast #74: Povedl se přestupák?

9. 9. 2025

58 min

Obrázek epizody Monday BallCast #155

Monday BallCast #155

9. 9. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody První dojem | Guliho rozlučka a Sparta povolala Klepiše. Zápas dopadl dle očekávání, ale …

První dojem | Guliho rozlučka a Sparta povolala Klepiše. Zápas dopadl dle očekávání, ale …

9. 9. 2025

11 min

Obrázek epizody První dojem | Guliho rozlučka a Sparta povolala Klepiše. Zápas dopadl dle očekávání, ale …

První dojem | Guliho rozlučka a Sparta povolala Klepiše. Zápas dopadl dle očekávání, ale …

9. 9. 2025

11 min

Obrázek epizody Ať to běhá #12 | Birell Grand Prix

Ať to běhá #12 | Birell Grand Prix

9. 9. 2025

57 min

Obrázek epizody Carlos Alcaraz ovládl US Open a je opět světovou jedničkou | Tenisová stopa #168

Carlos Alcaraz ovládl US Open a je opět světovou jedničkou | Tenisová stopa #168

9. 9. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody BREAKDOWN special | Losene Keita (ne)končí v UFC? Lajoš Klein má potvrzený další zápas

BREAKDOWN special | Losene Keita (ne)končí v UFC? Lajoš Klein má potvrzený další zápas

9. 9. 2025

34 min