Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Schumacher, Senna, Lauda, Fittipaldi... Neslavní nositelé slavných jmen

Schumacher, Senna, Lauda, Fittipaldi... Neslavní nositelé slavných jmen

7. 6. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody Schumacher, Senna, Lauda, Fittipaldi... Neslavní nositelé slavných jmen

Schumacher, Senna, Lauda, Fittipaldi... Neslavní nositelé slavných jmen

7. 6. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody Výklus: Čo robiť, ak pohyb bolí aj dlho po covide?

Výklus: Čo robiť, ak pohyb bolí aj dlho po covide?

7. 6. 2022

10 min

Obrázek epizody "Budoucnosti jsem se hrozně bál," říká 22 letý, ale už bývalý fotbalista, Vojtěch Šilhan

"Budoucnosti jsem se hrozně bál," říká 22 letý, ale už bývalý fotbalista, Vojtěch Šilhan

7. 6. 2022

35 min

Obrázek epizody Barcelonský recept na výchovu hvězdy? Nechte ji hrát, střílet přihrávky a milovat klub

Barcelonský recept na výchovu hvězdy? Nechte ji hrát, střílet přihrávky a milovat klub

7. 6. 2022

1 hod

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #27: Historická porážka od Slovenska a přestupové bomby v superlize

Florbal.cz podcast #27: Historická porážka od Slovenska a přestupové bomby v superlize

7. 6. 2022

47 min

Obrázek epizody FOOTCAST #7 | Jan Rajnoch

FOOTCAST #7 | Jan Rajnoch

7. 6. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka: Jirka Šlégr bude ve volbě na šéfa hokejového svazu hlavním favoritem

Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka: Jirka Šlégr bude ve volbě na šéfa hokejového svazu hlavním favoritem

7. 6. 2022

34 min

Obrázek epizody Martin Procházka: Jirka Šlégr bude ve volbě na šéfa hokejového svazu hlavním favoritem

Martin Procházka: Jirka Šlégr bude ve volbě na šéfa hokejového svazu hlavním favoritem

7. 6. 2022

34 min

Obrázek epizody Kuba Hroneš: Na snowboardu jsem původně neplánoval bejt dobrej. / Tupý hrany #48

Kuba Hroneš: Na snowboardu jsem původně neplánoval bejt dobrej. / Tupý hrany #48

7. 6. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Antukový král znovu na vrcholu | Tenisová stopa #14

Antukový král znovu na vrcholu | Tenisová stopa #14

6. 6. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody PingCast#45 Miroslav Jinek: Jednou jsem slavil týden, tak to bývá.

PingCast#45 Miroslav Jinek: Jednou jsem slavil týden, tak to bývá.

6. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody Dvojitý Pitstop: Monako

Dvojitý Pitstop: Monako

6. 6. 2022

56 min

Obrázek epizody "LAVI JE IDIOT A ŠTÁFEK BY NA PREMIERE LEAGUE NEMĚL!" říká ŘEPKA o Vyšehradu

"LAVI JE IDIOT A ŠTÁFEK BY NA PREMIERE LEAGUE NEMĚL!" říká ŘEPKA o Vyšehradu

6. 6. 2022

14 min

Obrázek epizody Oštěpař Vadlejch: Kdybych si nevěřil nebo cítil, že už na to nemám, už bych asi dál nemakal

Oštěpař Vadlejch: Kdybych si nevěřil nebo cítil, že už na to nemám, už bych asi dál nemakal

6. 6. 2022

21 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Priske, spasitel Sparty? Škatulata v Plzni a repre na obláčku

Fotbal fokus podcast: Priske, spasitel Sparty? Škatulata v Plzni a repre na obláčku

6. 6. 2022

2 hod 1 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Priske, spasitel Sparty? Škatulata v Plzni a repre na obláčku

Fotbal fokus podcast: Priske, spasitel Sparty? Škatulata v Plzni a repre na obláčku

6. 6. 2022

2 hod 1 min

Obrázek epizody 88 zápasů ve třech dnech. Hluboká hostila baseballový turnaj, se synem přijela i zpěvačka Shakira

88 zápasů ve třech dnech. Hluboká hostila baseballový turnaj, se synem přijela i zpěvačka Shakira

6. 6. 2022

6 min

Obrázek epizody SHOW PANA HAĎÁKA 4 - (06) Roman Rambo Hynčica

SHOW PANA HAĎÁKA 4 - (06) Roman Rambo Hynčica

6. 6. 2022

55 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Parkurový jezdec Aleš Opatrný: Za den stihnu projet i šest koní. V našem sportu dny volna neexistují

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Parkurový jezdec Aleš Opatrný: Za den stihnu projet i šest koní. V našem sportu dny volna neexistují

6. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Parkurový jezdec Aleš Opatrný: Za den stihnu projet i šest koní. V našem sportu dny volna neexistují

Parkurový jezdec Aleš Opatrný: Za den stihnu projet i šest koní. V našem sportu dny volna neexistují

6. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Ak niečo odlišuje Slafkovského a Wrighta, sebavedomie to nie je, píše AP po rozhovoroch s hráčmi

Ak niečo odlišuje Slafkovského a Wrighta, sebavedomie to nie je, píše AP po rozhovoroch s hráčmi

6. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody #28 Atletická nová vlna. Nikola a Ester Bendovy bodují na dráze i sociálních sítích

#28 Atletická nová vlna. Nikola a Ester Bendovy bodují na dráze i sociálních sítích

6. 6. 2022

42 min

Obrázek epizody #21 TOPINKOVÁ KNAPKOVÁ: Ze dna na úplný vrchol

#21 TOPINKOVÁ KNAPKOVÁ: Ze dna na úplný vrchol

6. 6. 2022

35 min

Obrázek epizody Dloubák: Tendenčnost sudích nebyla, byť jeden duel smrděl, říká Kovařík. Berbr mě soudem překvapil

Dloubák: Tendenčnost sudích nebyla, byť jeden duel smrděl, říká Kovařík. Berbr mě soudem překvapil

6. 6. 2022

55 min