Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bývalá tenistka Dominika Cibulková: Po kariéře je mojí prioritou syn Jakub. Tenis mi nechybí

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bývalá tenistka Dominika Cibulková: Po kariéře je mojí prioritou syn Jakub. Tenis mi nechybí

20. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Bývalá tenistka Dominika Cibulková: Po kariéře je mojí prioritou syn Jakub. Tenis mi nechybí

Bývalá tenistka Dominika Cibulková: Po kariéře je mojí prioritou syn Jakub. Tenis mi nechybí

20. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Covidem ovlivněné Švýcarsko patřilo Geraintu Thomasovi

Covidem ovlivněné Švýcarsko patřilo Geraintu Thomasovi

20. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody #23 PETŘIKOV: Na olympiádě cítil křivdu, děti ho znají jako trpaslíka z Ať žijí duchové

#23 PETŘIKOV: Na olympiádě cítil křivdu, děti ho znají jako trpaslíka z Ať žijí duchové

20. 6. 2022

45 min

Obrázek epizody Dloubák: Priske může dát Spartě řád. Někomu přijde chladný, jak jedná s vedením a hráči?

Dloubák: Priske může dát Spartě řád. Někomu přijde chladný, jak jedná s vedením a hráči?

20. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dánský novinář: Priske může dát Spartě řád. Někomu přijde chladný, jak jedná s vedením a hráči?

Dánský novinář: Priske může dát Spartě řád. Někomu přijde chladný, jak jedná s vedením a hráči?

20. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody 83: František Raboň

83: František Raboň

19. 6. 2022

58 min

Obrázek epizody Luboš Seidl – když nevím kudy, vyberu si těžší cestu

Luboš Seidl – když nevím kudy, vyberu si těžší cestu

19. 6. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody #03: Filip / Řezníček / Dufek  - příběh Hanspaulské ligy

#03: Filip / Řezníček / Dufek - příběh Hanspaulské ligy

19. 6. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Přestupové spekulace a hodnocení hráčů | Czech Ham Podcast #16

Přestupové spekulace a hodnocení hráčů | Czech Ham Podcast #16

19. 6. 2022

42 min

Obrázek epizody 142 - Kattar vs Emmett

142 - Kattar vs Emmett

18. 6. 2022

7 min

Obrázek epizody #10 Válečníci znovu dobyli basketbalový Everest

#10 Válečníci znovu dobyli basketbalový Everest

18. 6. 2022

1 hod 17 min

Obrázek epizody EP 109 Matěj Blümel a Ronald Knot

EP 109 Matěj Blümel a Ronald Knot

18. 6. 2022

2 hod 31 min

Obrázek epizody #12 Největší úleva? Když sekl s fotbalem. Jsem šťastný,  usmívá se Pokorný. Čím ho zarazil Coufal?

#12 Největší úleva? Když sekl s fotbalem. Jsem šťastný, usmívá se Pokorný. Čím ho zarazil Coufal?

18. 6. 2022

55 min

Obrázek epizody Gegen Press Podcast |S01E29| FINÁLE SEZÓNY - MS V QATARU

Gegen Press Podcast |S01E29| FINÁLE SEZÓNY - MS V QATARU

18. 6. 2022

58 min

Obrázek epizody Basketbal fokus podcast: Čtvrtý (a nejméně očekávaný) titul mistrovské dynastie Warriors

Basketbal fokus podcast: Čtvrtý (a nejméně očekávaný) titul mistrovské dynastie Warriors

17. 6. 2022

53 min

Obrázek epizody #02: Martin Klásek - hlas Spejbla a Hurvínka

#02: Martin Klásek - hlas Spejbla a Hurvínka

17. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Mezi kuželkami s Lukášem Jelínkem

Mezi kuželkami s Lukášem Jelínkem

17. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody Vzala jsem situaci do svých rukou, říká házenkářka Jeřábková

Vzala jsem situaci do svých rukou, říká házenkářka Jeřábková

17. 6. 2022

19 min

Obrázek epizody Triumf českého MMA. Je vítězství Jiřího Procházky nové Nagano, nebo zbytečný hype?

Triumf českého MMA. Je vítězství Jiřího Procházky nové Nagano, nebo zbytečný hype?

17. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Tribuna: Triumf českého MMA. Je vítězství Jiřího Procházky Nové Nagano, nebo zbytečný hype?

Tribuna: Triumf českého MMA. Je vítězství Jiřího Procházky Nové Nagano, nebo zbytečný hype?

17. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Football Club #4 Fanoušci pod palbou. Nepokoje na stadionech očima Karla Häringa a Jiřího Hoška

Football Club #4 Fanoušci pod palbou. Nepokoje na stadionech očima Karla Häringa a Jiřího Hoška

17. 6. 2022

45 min

Obrázek epizody Jsem nezávislý člověk ekonomicky i sportovně, který si plní svůj sen a má fotbalovou školu v Nemošicich, říká o sobě Petr Rydval

Jsem nezávislý člověk ekonomicky i sportovně, který si plní svůj sen a má fotbalovou školu v Nemošicich, říká o sobě Petr Rydval

17. 6. 2022

34 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Běžec na lyžích Michal Novák: Nejvyšším cílem je další olympiáda, ale s lepším výsledkem než doposud

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Běžec na lyžích Michal Novák: Nejvyšším cílem je další olympiáda, ale s lepším výsledkem než doposud

17. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody #29 Hadamczik, Šlégr, či někdo jiný? Kdo se stane prezidentem hokejového svazu?

#29 Hadamczik, Šlégr, či někdo jiný? Kdo se stane prezidentem hokejového svazu?

17. 6. 2022

48 min