Obrázek epizody Liga naruby | Fotbalovější Korejci, Holeš proti JAR musí hrát. Sojka muž zápasu, co Krejčího slzy?

Liga naruby | Fotbalovější Korejci, Holeš proti JAR musí hrát. Sojka muž zápasu, co Krejčího slzy?

12. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Speciál ŽIVĚ | Fotbalovější Korejci, Holeš proti JAR musí hrát. Sojka muž zápasu, co Krejčího slzy?

Speciál ŽIVĚ | Fotbalovější Korejci, Holeš proti JAR musí hrát. Sojka muž zápasu, co Krejčího slzy?

12. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Návrat Sparty do ligy a sraz reprezentantů. Co se dělo 12. června?

Seriál Radiožurnálu Sport: Návrat Sparty do ligy a sraz reprezentantů. Co se dělo 12. června?

12. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Tréninková Bible č. 14: Jana Greplová o jejím tréninku a vítězství na LHUT 2026

Tréninková Bible č. 14: Jana Greplová o jejím tréninku a vítězství na LHUT 2026

12. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody #800: Jak se podílel Petr Čech na našem novém ratingu? >>> Filip Šubrt

#800: Jak se podílel Petr Čech na našem novém ratingu? >>> Filip Šubrt

12. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody TMG #69 Zázrak v Madison Square Garden a historický kolaps Spurs feat. Kalis

TMG #69 Zázrak v Madison Square Garden a historický kolaps Spurs feat. Kalis

11. 6. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody Staal, Marner alebo Howden, kto bude MVP play-off? + v Edmontone sa museli zblázniť!

Staal, Marner alebo Howden, kto bude MVP play-off? + v Edmontone sa museli zblázniť!

11. 6. 2026

56 min

Obrázek epizody 98 - Z RÁMEČKŮ - DINNIE, GAMA, ZASS

98 - Z RÁMEČKŮ - DINNIE, GAMA, ZASS

11. 6. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody #21 Jarmila Kratochvílová: "Mým dopingem bylo maso, za světový rekord jsem dostala 3 tisíce korun."

#21 Jarmila Kratochvílová: "Mým dopingem bylo maso, za světový rekord jsem dostala 3 tisíce korun."

11. 6. 2026

1 hod 36 min

Obrázek epizody Kincl:  Byl jsem blízko vyhoření, ale pak jsem našel zase oheň. Duel s Machem, nebo „Hambáčem“? | Fight!

Kincl: Byl jsem blízko vyhoření, ale pak jsem našel zase oheň. Duel s Machem, nebo „Hambáčem“? | Fight!

11. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Kincl:  Byl jsem blízko vyhoření, ale pak jsem našel zase oheň. Duel s Machem, nebo „Hambáčem“? | Fight!

Kincl: Byl jsem blízko vyhoření, ale pak jsem našel zase oheň. Duel s Machem, nebo „Hambáčem“? | Fight!

11. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Po 22 letech je Arsenal mistrem! Začne teď jeho dominance? | Branko Cap | Away Days #92

Po 22 letech je Arsenal mistrem! Začne teď jeho dominance? | Branko Cap | Away Days #92

11. 6. 2026

34 min

Obrázek epizody Pérez ovládl volby v Realu! Podvedl fanoušky s Álvarezem a pustí Viniho do Arsenalu? | Baletky #52

Pérez ovládl volby v Realu! Podvedl fanoušky s Álvarezem a pustí Viniho do Arsenalu? | Baletky #52

11. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody Další mrtvý cyklista v Praze – změní se konečně něco?

Další mrtvý cyklista v Praze – změní se konečně něco?

11. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast s Karlem Poborským: Korejci v aklimatizaci tři kroky napřed. A co bizarní zákulisí?

Fotbal fokus podcast s Karlem Poborským: Korejci v aklimatizaci tři kroky napřed. A co bizarní zákulisí?

11. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Mistrovství světa je tady! Tohle jsou černí koně turnaje! Překvapí domácí USA a Mexiko? | Tango #50

Mistrovství světa je tady! Tohle jsou černí koně turnaje! Překvapí domácí USA a Mexiko? | Tango #50

11. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Fenomén fotbal | Kuka a Polom na konferenci Sportu: Panoš je jako Rosický, Sochůrek jako Nedvěd

Fenomén fotbal | Kuka a Polom na konferenci Sportu: Panoš je jako Rosický, Sochůrek jako Nedvěd

11. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody SPECIÁL MISTROVSTVÍ SVĚTA #2

SPECIÁL MISTROVSTVÍ SVĚTA #2

11. 6. 2026

2 hod 24 min

Obrázek epizody Zimák: exkluzivně s majitelem Jihlavy o tom, jak se dostat do extraligy. Koupí licenci?

Zimák: exkluzivně s majitelem Jihlavy o tom, jak se dostat do extraligy. Koupí licenci?

11. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Zimák: exkluzivně s majitelem Jihlavy o tom, jak se dostat do extraligy. Koupí licenci?

Zimák: exkluzivně s majitelem Jihlavy o tom, jak se dostat do extraligy. Koupí licenci?

11. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Football Club #148 Tajné zbraně českého týmu? Jak můžeme vyzrát na soupeře ve skupině

Football Club #148 Tajné zbraně českého týmu? Jak můžeme vyzrát na soupeře ve skupině

11. 6. 2026

1 hod 41 min

Obrázek epizody Preview MS: Německo, Španělsko, Argentina, Francie

Preview MS: Německo, Španělsko, Argentina, Francie

11. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

11. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

11. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

11. 6. 2026

54 min