Obrázek epizody Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

Nejvíc mi na mistrovství světa chybí Itálie. Na soupeře v české skupině se těším, říká Horváth

11. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Kdo je Alisa Okťabreva? Houslistka, která hraje jako Kyrgios, se těší na český slib

Kdo je Alisa Okťabreva? Houslistka, která hraje jako Kyrgios, se těší na český slib

11. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody DAVID PAVELKA - “Největší strach jsem měl, když si nás po prohraném finále odchytli fanoušci na D1.”

DAVID PAVELKA - “Největší strach jsem měl, když si nás po prohraném finále odchytli fanoušci na D1.”

11. 6. 2026

1 hod 35 min

Obrázek epizody Korejský zázrak ve skandálních kulisách. Pomoc od pašeráka drog i hvězda, která přišla o práci

Korejský zázrak ve skandálních kulisách. Pomoc od pašeráka drog i hvězda, která přišla o práci

11. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Zoufalé plakáty prosí o pomoc, v Mexiku se ztrácí lidé. Český start na MS v chmurných kulisách

Zoufalé plakáty prosí o pomoc, v Mexiku se ztrácí lidé. Český start na MS v chmurných kulisách

11. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Zoufalé plakáty prosí o pomoc, v Mexiku se ztrácí lidé. Český start na MS v chmurných kulisách

Zoufalé plakáty prosí o pomoc, v Mexiku se ztrácí lidé. Český start na MS v chmurných kulisách

11. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Praha se sesypala? Karlovarsko bere titul! | BTN RECAP #15

Praha se sesypala? Karlovarsko bere titul! | BTN RECAP #15

11. 6. 2026

57 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Konečná nominace je známa. Kdo se nakonec na šampionát nepodívá?

Seriál Radiožurnálu Sport: Konečná nominace je známa. Kdo se nakonec na šampionát nepodívá?

11. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody #34 Jak na běh ve vedru?

#34 Jak na běh ve vedru?

11. 6. 2026

34 min

Obrázek epizody „Chci být fajn týpek co rychle lyžuje. Kromě tréninku akorát jím a spím“ – Jiří Tuž

„Chci být fajn týpek co rychle lyžuje. Kromě tréninku akorát jím a spím“ – Jiří Tuž

11. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Prostor Jana Morávka: Češi jsou jako Řekové na Euru 2004. Korejce musíme rozhodit důrazem

Prostor Jana Morávka: Češi jsou jako Řekové na Euru 2004. Korejce musíme rozhodit důrazem

11. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody #799: Jak mohou Češi postoupit ze skupiny? >>> Marek Kabát

#799: Jak mohou Češi postoupit ze skupiny? >>> Marek Kabát

11. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody 191: Jan Rezek

191: Jan Rezek

11. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Rozhovor | Znalec Petrášek o Korejcích: Vyhrajeme, máme unikátní zbraň. Jak to bude s počasím a proč byl se ženou za celebritu?

Rozhovor | Znalec Petrášek o Korejcích: Vyhrajeme, máme unikátní zbraň. Jak to bude s počasím a proč byl se ženou za celebritu?

11. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody V OFSAJDU #44 SPECIÁL - Fotbal v Karlovarském kraji

V OFSAJDU #44 SPECIÁL - Fotbal v Karlovarském kraji

11. 6. 2026

1 hod 24 min

Obrázek epizody JDEME VEN! 16. díl - MS Speciál: Kompletní rozbor skupin, naši favoriti na zlato a šance Česka!

JDEME VEN! 16. díl - MS Speciál: Kompletní rozbor skupin, naši favoriti na zlato a šance Česka!

10. 6. 2026

1 hod 51 min

Obrázek epizody Heat trénink, hypoxie, ME ve Slovinsku a vaše otázky

Heat trénink, hypoxie, ME ve Slovinsku a vaše otázky

10. 6. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> První dojmy z Mexika! Protesty, bouře před bouří a Azteca středem vesmíru

Livesport Daily RE:ACTION >>> První dojmy z Mexika! Protesty, bouře před bouří a Azteca středem vesmíru

10. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Pomohl Porsche vyhrát Le Mans. Dubský promluvil o průlomové inovaci | Na trati

Pomohl Porsche vyhrát Le Mans. Dubský promluvil o průlomové inovaci | Na trati

10. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Muradov o konci v Oktagonu: U Jíry dostanu rekordní výplatu. Jsem otevřen i KSW | Fight!

Muradov o konci v Oktagonu: U Jíry dostanu rekordní výplatu. Jsem otevřen i KSW | Fight!

10. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Muradov o konci v Oktagonu: U Jíry dostanu rekordní výplatu. Jsem otevřen i KSW | Fight!

Muradov o konci v Oktagonu: U Jíry dostanu rekordní výplatu. Jsem otevřen i KSW | Fight!

10. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody PCH 17-20, ET 7-8, Nordic DM a Dev. Tour - Gawlasův důležitý triumf a průlomy Smitha s Woodhousem

PCH 17-20, ET 7-8, Nordic DM a Dev. Tour - Gawlasův důležitý triumf a průlomy Smitha s Woodhousem

10. 6. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody #20 Olympijský speciál s manželi Paulovými: "Curling řešíme i u večeře, spojit ho s mateřstvím je těžké."

#20 Olympijský speciál s manželi Paulovými: "Curling řešíme i u večeře, spojit ho s mateřstvím je těžké."

10. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody Liga naruby Rozhovor | Znalec Petrášek o Korejcích: Vyhrajeme, máme unikátní zbraň. Jak to bude s počasím a proč byl se ženou za celebritu?

Liga naruby Rozhovor | Znalec Petrášek o Korejcích: Vyhrajeme, máme unikátní zbraň. Jak to bude s počasím a proč byl se ženou za celebritu?

10. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody 82. Domácí prostředí - Rebrand, Finals a krátký segment

82. Domácí prostředí - Rebrand, Finals a krátký segment

10. 6. 2026

53 min