Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Řečí peněz: Rod o konsolidaci: Míň, než bych chtěl, ale výsledky to má

Řečí peněz: Rod o konsolidaci: Míň, než bych chtěl, ale výsledky to má

3. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Kuba Ryba zhubnul 10 kilo a přestal pít litr tvrdého před koncertem: Vypadám líp než ve dvaceti

Kuba Ryba zhubnul 10 kilo a přestal pít litr tvrdého před koncertem: Vypadám líp než ve dvaceti

3. 7. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Host Lucie Výborné: Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

Rudy Linka: Všichni muzikanti byli na našem festivalu nadšení. Česko má nejlepší obecenstvo na světě

3. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Botanická zahrada v Teplicích stojí za návštěvu i o prázdninách

Host Dopoledního expresu: Botanická zahrada v Teplicích stojí za návštěvu i o prázdninách

3. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

3. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

Radioporadna: Jak poznáme správný čas na sklízení česneku? A proč skladovat česnek s levandulí?

3. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letní čtení pro malé i velké: Inspirace od Jany Kožichové

Dobré dopoledne: Letní čtení pro malé i velké: Inspirace od Jany Kožichové

3. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Tiskový mluvčí plzeňské zoologické zahrady jede na dovolenou do devíti zoo v Německu

Náš host: Tiskový mluvčí plzeňské zoologické zahrady jede na dovolenou do devíti zoo v Německu

3. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody O životě s ADHD, každodenních strategiích, které opravdu fungují, i o cestě k přijetí sebe sama – Matěj Kotala, průvodce neurodiverzitou

O životě s ADHD, každodenních strategiích, které opravdu fungují, i o cestě k přijetí sebe sama – Matěj Kotala, průvodce neurodiverzitou

3. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Lidovým regionálním oděvům se nově věnuje část muzejní expozice v Památníku Josefa Kaluse v Čeladné

Křížem krajem: Lidovým regionálním oděvům se nově věnuje část muzejní expozice v Památníku Josefa Kaluse v Čeladné

3. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Lékárna: Jaký vliv má výživa na naše zdraví?

Lékárna: Jaký vliv má výživa na naše zdraví?

3. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

Desítka Pavla Horvátha: Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

Vizitka: Dina Štěrbová: Horolezectví je můj minulý život, humanitární práce v horách má větší smysl

3. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Pavel Pafko operoval i prezidenta Václava Havla. Dopis od čtyř dětí si nechal zarámovat

Pavel Pafko operoval i prezidenta Václava Havla. Dopis od čtyř dětí si nechal zarámovat

3. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody O Cyrilometodějské stezce

O Cyrilometodějské stezce

3. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nejlepší mladí cyklisté jezdí v Opatovicích. Pomáhá jim důkladná dopravní výchova

Máme hosty: Nejlepší mladí cyklisté jezdí v Opatovicích. Pomáhá jim důkladná dopravní výchova

3. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Karel Výrut z Asociace cestovek: Češi zvyky nemění. K moři teď ale míří do Albánie nebo Polska

Jak to vidí...: Karel Výrut z Asociace cestovek: Češi zvyky nemění. K moři teď ale míří do Albánie nebo Polska

3. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Co se skrývá za hledáním poslání

Co se skrývá za hledáním poslání

3. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Řezník

Řezník

3. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Lenka Pavlová: S českými zákusky dobyla Ameriku

Lenka Pavlová: S českými zákusky dobyla Ameriku