Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody World Expert on Fatherhood & Love: The Truth About Monogamy, Breakups & The Science of Love! Dr. Anna Machin

World Expert on Fatherhood & Love: The Truth About Monogamy, Breakups & The Science of Love! Dr. Anna Machin

3. 7. 2025

2 hod 20 min

Obrázek epizody Fenomén OnlyFans. Je tam i Simona Krainová, měli byste taky? A není to jen fancy platforma pro moderní pasáky, jak ukázal případ Adama Kajumiho?

Fenomén OnlyFans. Je tam i Simona Krainová, měli byste taky? A není to jen fancy platforma pro moderní pasáky, jak ukázal případ Adama Kajumiho?

3. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Kdo zapříčinil krizi bydlení? IVAN BARTOŠ vs 20 pravičáků

Kdo zapříčinil krizi bydlení? IVAN BARTOŠ vs 20 pravičáků

3. 7. 2025

57 sec

Obrázek epizody Pavla Horáková: Město vymknuté z reality

Pavla Horáková: Město vymknuté z reality

3. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody The Real Reason Birth Rates Are Falling - Lyman Stone - #962

The Real Reason Birth Rates Are Falling - Lyman Stone - #962

3. 7. 2025

1 hod 47 min

Obrázek epizody Luboš Palata o své cestě podél Labe a knize „Elbe – Velká řeka“

Luboš Palata o své cestě podél Labe a knize „Elbe – Velká řeka“

3. 7. 2025

55 min

Obrázek epizody Nárok na sex, manosféra a incelové. Jak vzniká kultura, která ubližuje všem?

Nárok na sex, manosféra a incelové. Jak vzniká kultura, která ubližuje všem?

3. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Penetrace měkkým penisem

Penetrace měkkým penisem

3. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody „Až přestanu po prohře brečet, budu vědět, že mám skončit“ – Adéla Hanzlíčková

„Až přestanu po prohře brečet, budu vědět, že mám skončit“ – Adéla Hanzlíčková

3. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Iva Pazderková. Od touhy po dítěti ke šťastné bezdětnosti, necitlivý humor a jeho nepřijatelnost, nečekaná vlna nenávisti kvůli politice i proč opravdu není „madam Genocida“

Iva Pazderková. Od touhy po dítěti ke šťastné bezdětnosti, necitlivý humor a jeho nepřijatelnost, nečekaná vlna nenávisti kvůli politice i proč opravdu není „madam Genocida“

3. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Trapasy s emojis, pád ze židle a Stellan Skarsgård v supermarketu

Trapasy s emojis, pád ze židle a Stellan Skarsgård v supermarketu

3. 7. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Tobiáš Wagner vs. autoškoly // RANT Prostoru #94

Tobiáš Wagner vs. autoškoly // RANT Prostoru #94

3. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stanjura a bitcoiny. Proč nezasáhl?

Vinohradská 12: Stanjura a bitcoiny. Proč nezasáhl?

3. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Hovory: Zahrada je lék na deprese i Alzheimera, věří Leffler

Hovory: Zahrada je lék na deprese i Alzheimera, věří Leffler

2. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody 🧠 Zákaz končit vlaky na Hlaváku? Jak ušetřit kapacitu? Diskutujeme s diváky

🧠 Zákaz končit vlaky na Hlaváku? Jak ušetřit kapacitu? Diskutujeme s diváky

2. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Náš host: Babička by měla z pokračování jejího festivalu radost, říká vnučka Denisa, ředitelka MFF Klatovy

Náš host: Babička by měla z pokračování jejího festivalu radost, říká vnučka Denisa, ředitelka MFF Klatovy

2. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Žádný skanzen, pořád jsme tady!

Žádný skanzen, pořád jsme tady!

2. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Z boreliózy máme respekt, z klíšťové encefalitidy vyloženě strach, říká primář infekčního oddělení

Přímá řeč: Z boreliózy máme respekt, z klíšťové encefalitidy vyloženě strach, říká primář infekčního oddělení

2. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Buchty: Komínů dělání, všechny smutky zahání

Buchty: Komínů dělání, všechny smutky zahání

2. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Růst ekonomiky. Nástupce dalajlamy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Klimaticko-emisní cíle Evropské komise. Růst ekonomiky. Nástupce dalajlamy

2. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody #12 Michal Prager - Přesluhuju, no a co?

#12 Michal Prager - Přesluhuju, no a co?

2. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

2. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

POPRASK #71 „Bez kafe já nejedu.“ TikToková legenda Luboš Bailador hláškuje na Farmě Česko

2. 7. 2025

38 min