Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #2 A co bylo dál? Jak jsme (ne)panikařily v Maroku

#2 A co bylo dál? Jak jsme (ne)panikařily v Maroku

3. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody What was the purpose of USAID?

What was the purpose of USAID?

3. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

3. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 03.07.2025.

České slovo (Češka reč) - 03.07.2025.

3. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

O čem se mluví: Kolem jezera Milada by mohli v budoucnu žít nejen zubři, ale i sloni

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Primární péče. Americké dodávky raket a munice Ukrajině. Česko a změny klimatu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Primární péče. Americké dodávky raket a munice Ukrajině. Česko a změny klimatu

3. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hlasem toho dispečer zvládne strašně moc, tvrdí záchranáři

Osobnost Plus: Hlasem toho dispečer zvládne strašně moc, tvrdí záchranáři

3. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Dan Tržil: Oblečení mě vyjadřuje: zvědavý, autentický a hledající rovnováhu

Dan Tržil: Oblečení mě vyjadřuje: zvědavý, autentický a hledající rovnováhu

3. 7. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

Alex a host: Pořád si chci něco dokazovat, říká zpěvák Michal David. Na hudební scéně je už 50 let

3. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Urologické problémy žen i mužů. Přes močovou trubici se lékař dostane až do ledviny, říká uroložka

Radioporadna: Urologické problémy žen i mužů. Přes močovou trubici se lékař dostane až do ledviny, říká uroložka

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Jan Hus - jak kněz a mučedník rozhořel husitskou revoluci | Historie

Jan Hus - jak kněz a mučedník rozhořel husitskou revoluci | Historie

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

Kilometry Jiřího Ježka: Premiéra pro Bittnera, neoficiální šampionát sprinterů nebo show Pogačara? Startuje Tour de France

3. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

Lékárna: Vyvážená strava, letní dietní chyby a vliv výživy na zdraví

3. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Vlna: Kanye West na slovenském festivalu. Logický byznysový tah, nebo nebezpečný cynismus organizátorů?

Vlna: Kanye West na slovenském festivalu. Logický byznysový tah, nebo nebezpečný cynismus organizátorů?

3. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

Setkání u mikrofonu: Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

3. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

Ivana v Karibiku: Z Dominikány přes Saomu, Svatou Lucii, Barbados a Svatý Martin zaoceánskou lodí

3. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

3. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

Balanc: Evoluce a láska: Rodiče stále ovlivňují naše vztahy, i když si to nemyslíme

3. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Prosím pomoc 😢😑🙂‍↔️

Prosím pomoc 😢😑🙂‍↔️

3. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Blízká setkání: Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

Michal Dlouhý: Slíbil jsem ženě, že se po seriálu O koních a lidech oholím. Aby mě měla zas mladýho

3. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

Pro a proti: Kohoutková voda zdarma? Úchylná debata, namítají podniky

3. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Město plné pokladů! V Hradci Králové můžete spatřit vzácné mince z řady zdejších historických nálezů

Host ve studiu: Město plné pokladů! V Hradci Králové můžete spatřit vzácné mince z řady zdejších historických nálezů

3. 7. 2025

10 min