Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Krmení ptáků

Jiří Březina starší: Krmení ptáků

5. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Vizina: Uraňáci

Petr Vizina: Uraňáci

5. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Uniforma

Uniforma

5. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody The collapse of modern attention (and how to get it back) - Cal Newport - #1067

The collapse of modern attention (and how to get it back) - Cal Newport - #1067

5. 3. 2026

1 hod 45 min

Obrázek epizody #54 MUDr. Zuzana Matoušová: Migréna není jen bolest hlavy. Díky nové léčbě už ale nemusí znamenat bezmoc

#54 MUDr. Zuzana Matoušová: Migréna není jen bolest hlavy. Díky nové léčbě už ale nemusí znamenat bezmoc

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Vlastislav Bříza. Proč Trump nemiluje války, konec starých pořádků a Írán jako zraněné zvíře

Vlastislav Bříza. Proč Trump nemiluje války, konec starých pořádků a Írán jako zraněné zvíře

5. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody 62. díl - Tobogááán a DVTV

62. díl - Tobogááán a DVTV

5. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Doba ozempicová

Doba ozempicová

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Nick Ferenc: Nepropadl jsem sítem. Segregované školy jsou intelektuální genocida

Nick Ferenc: Nepropadl jsem sítem. Segregované školy jsou intelektuální genocida

5. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody „Stále bych chtěl olympiádu v ČR. Mrzí mě, že se mi to nepovedlo prosadit“ – Pavel Bém

„Stále bych chtěl olympiádu v ČR. Mrzí mě, že se mi to nepovedlo prosadit“ – Pavel Bém

5. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody 18. Láska po německu: jaké je to mít německého partnera?

18. Láska po německu: jaké je to mít německého partnera?

5. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nové „podivnosti“ v kauze bitcoin

Vinohradská 12: Nové „podivnosti“ v kauze bitcoin

5. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Hovory: Kemel: Už zruba deset let kreslím přímo do tabletu. Na začátku jsem kresby vozil do redakce tramvají

Hovory: Kemel: Už zruba deset let kreslím přímo do tabletu. Na začátku jsem kresby vozil do redakce tramvají

4. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody 125 Bhagavadgíta

125 Bhagavadgíta

4. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody Digitalismus

Digitalismus

4. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

4. 3. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

4. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

Dopolední host: Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

4. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

Není tělo, není vrah. Od jednoho z nejznámějších českých kriminálních případů uplyne 20 let

4. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mistr světa v modrém ping-pongu Dominik Kovařík v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Mistr světa v modrém ping-pongu Dominik Kovařík v Klubu Rádia Junior

4. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Buchty: Jak se stát Bohdalkou? Studium herectví se s nikým nemazlí

Buchty: Jak se stát Bohdalkou? Studium herectví se s nikým nemazlí

4. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody 40 Speciální otázky 🌿 Laskavost, sebehodnota a vnitřní síla | Markéta #rakobye

40 Speciální otázky 🌿 Laskavost, sebehodnota a vnitřní síla | Markéta #rakobye

4. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

4. 3. 2026

1 hod 9 min