Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

15. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

15. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Mobilová infekce

Mobilová infekce

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

15. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

Východočeské výlety: Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Fitness a pohyb: Proč je dobré cvičit a nemít strach z posilovny? Kdy se zdravý životní styl mění v tlak na dokonalost?

Fitness a pohyb: Proč je dobré cvičit a nemít strach z posilovny? Kdy se zdravý životní styl mění v tlak na dokonalost?

15. 3. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody V Harrachově vítaly Krakonoše i živé sochy

V Harrachově vítaly Krakonoše i živé sochy

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Org. Story #27: Prague Film Orchestra (hudebník a organizátor žije hlavně v noci)

Org. Story #27: Prague Film Orchestra (hudebník a organizátor žije hlavně v noci)

15. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #134 🐜

Zprávy z lesa #134 🐜

15. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Václav Bělohradský: Spravedlnost platí jenom mezi stejně silnými

Václav Bělohradský: Spravedlnost platí jenom mezi stejně silnými

15. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Visegrádská skupina

Visegrádská skupina

15. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata. Zbavila se společnost předsudků vůči dětem z dětského domova?

Jak to vidí...: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata. Zbavila se společnost předsudků vůči dětem z dětského domova?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Maminka Aneta si prošla velkou zkouškou moderního porodnictví. Dnes se raduje ze zdravých dvojčat

Cesta k uzdravení: Maminka Aneta si prošla velkou zkouškou moderního porodnictví. Dnes se raduje ze zdravých dvojčat

15. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Vltavín: Březen 1939: Emil Hácha a Rudolf Beran, dva Jihočeši stojí v čele druhé republiky i protektorátu

Vltavín: Březen 1939: Emil Hácha a Rudolf Beran, dva Jihočeši stojí v čele druhé republiky i protektorátu

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

15. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

15. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody 50 vtipů o řidičích 1

50 vtipů o řidičích 1

15. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody 50 vtipů o řidičích 1

50 vtipů o řidičích 1

15. 3. 2026

5 min