Obrázek epizody Trailer: Je lepší sebereflexi mít, nebo nemít?

Trailer: Je lepší sebereflexi mít, nebo nemít?

8. 11. 2022

37 sec

Obrázek epizody The future of machines that move like animals | Robert Katzschmann

The future of machines that move like animals | Robert Katzschmann

8. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Ruští středoškoláci se budou učit rozebírat zbraně, říká redaktorka Milenkovičová

Dnešní Plus: Ruští středoškoláci se budou učit rozebírat zbraně, říká redaktorka Milenkovičová

8. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Redneck #64: Američané jdou k volbám. Demokraty táhne ke dnu ekonomika

Redneck #64: Američané jdou k volbám. Demokraty táhne ke dnu ekonomika

8. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

8. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

8. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Přivýdělky z pohledu práva

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Přivýdělky z pohledu práva

8. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Klimatická konference COP27. „Lidstvo přiznává, že vlastní vinou balancuje na hraně propasti“

Rozhovory Radiožurnálu: Klimatická konference COP27. „Lidstvo přiznává, že vlastní vinou balancuje na hraně propasti“

8. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Sportovní servis - 8.11.2022

Sportovní servis - 8.11.2022

8. 11. 2022

50 min

Obrázek epizody Svoboda je pro mě něco, co považuju za nejjednodušší, a přitom nejtěžší věc, nad kterou musím přemýšlet každý den, říká předsedkyně spolku Díky, že můžem Bára Stárková

Svoboda je pro mě něco, co považuju za nejjednodušší, a přitom nejtěžší věc, nad kterou musím přemýšlet každý den, říká předsedkyně spolku Díky, že můžem Bára Stárková

8. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Svoboda je pro mě něco, co považuju za nejjednodušší, a přitom nejtěžší věc, nad kterou musím přemýšlet každý den, říká předsedkyně spolku Díky, že můžem Bára Stárková

Svoboda je pro mě něco, co považuju za nejjednodušší, a přitom nejtěžší věc, nad kterou musím přemýšlet každý den, říká předsedkyně spolku Díky, že můžem Bára Stárková

8. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Jedině metal ti ukáže, kdo opravdu jsi. Temný žánr dostal svůj román (host: Karel Veselý)

Jedině metal ti ukáže, kdo opravdu jsi. Temný žánr dostal svůj román (host: Karel Veselý)

8. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Afterderby

Off Season 2022/23: Afterderby

8. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Váleční reportéři na Ukrajině: Někdy se už ani neptáme a nefotíme. Lidé jsou bez elektřiny, vody, pod palbou

Váleční reportéři na Ukrajině: Někdy se už ani neptáme a nefotíme. Lidé jsou bez elektřiny, vody, pod palbou

8. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Spotřební koš školních jídelen potřebuje revizi, říká Karolína Kallmünzerová

Spotřební koš školních jídelen potřebuje revizi, říká Karolína Kallmünzerová

8. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Střelec Jiří Lipták: Před závodem jsou si všichni rovni. Můžete být ve skvělé kondici a nezadaří se

Alex a host: Střelec Jiří Lipták: Před závodem jsou si všichni rovni. Můžete být ve skvělé kondici a nezadaří se

8. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Zlínský podcast - Lukáš Králíček

Zlínský podcast - Lukáš Králíček

8. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zatočit s blechami? Důležité je aplikovat přípravky ve správných intervalech, radí zvěrolékařka

Radioporadna: Jak zatočit s blechami? Důležité je aplikovat přípravky ve správných intervalech, radí zvěrolékařka

8. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody COSMOPOLITAN

COSMOPOLITAN

8. 11. 2022

13 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 837

Savage Lovecast Episode 837

8. 11. 2022

53 min

Obrázek epizody Balanc: Přeprala mě holka a je to v pohodě. Metoda PlayFight učí pracovat se silou i něhou

Balanc: Přeprala mě holka a je to v pohodě. Metoda PlayFight učí pracovat se silou i něhou

8. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Balanc: Přeprala mě holka a je to v pohodě. Metoda PlayFight učí pracovat se silou i něhou

Balanc: Přeprala mě holka a je to v pohodě. Metoda PlayFight učí pracovat se silou i něhou

8. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Lov na ulicích i v parlamentu končí

Lucie Stuchlíková: Lov na ulicích i v parlamentu končí

8. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Umění zvané učitelská profese

Umění zvané učitelská profese

8. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař: Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu

Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař: Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu

8. 11. 2022

26 min