Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Naše rodina zastupuje ty negativní postavy, zamýšlí se Jakub Prachař. V nové pohádce je za „škodiče“

Vybrali jsme pro vás: Naše rodina zastupuje ty negativní postavy, zamýšlí se Jakub Prachař. V nové pohádce je za „škodiče“

12. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody 09_Kluci a Kiwi

09_Kluci a Kiwi

12. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záludná drobná poranění

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záludná drobná poranění

12. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Pomněnka pro zapomnětlivé

Pomněnka pro zapomnětlivé

12. 12. 2022

40 min

Obrázek epizody Libor Votruba - Cestou z léčebny jsem v autě pil vodku. Deziluze závislých je obrovská.

Libor Votruba - Cestou z léčebny jsem v autě pil vodku. Deziluze závislých je obrovská.

12. 12. 2022

1 hod 19 min

Obrázek epizody Míří Danuše Nerudová k vítězství?

Míří Danuše Nerudová k vítězství?

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Po stromech zatím nešplhá, ale pracujeme na tom |Daniel Kostan o životě dcery se spinální svalovou atrofií II. typu

Po stromech zatím nešplhá, ale pracujeme na tom |Daniel Kostan o životě dcery se spinální svalovou atrofií II. typu

12. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

12. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

On Air: Slovensko je tolerantní, ale ne respektující. Dlouho jsem cítila vinu za to, kým jsem, říká Eva

12. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy (nejen) Amazonie s Karolínou Draxlerovou|Začátky

Příběhy (nejen) Amazonie s Karolínou Draxlerovou|Začátky

12. 12. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Alex a host: Pozvání do soutěže byl pro mě šok, neměla jsem sebevědomí dělat chytrý mozek, říká Kvízová dáma

Alex a host: Pozvání do soutěže byl pro mě šok, neměla jsem sebevědomí dělat chytrý mozek, říká Kvízová dáma

12. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jedni čtenáři chtějí být překvapováni, druzí chtějí číst, co už znají, tvrdí knihkupec Pavel Bažant

Radioporadna: Jedni čtenáři chtějí být překvapováni, druzí chtějí číst, co už znají, tvrdí knihkupec Pavel Bažant

12. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody V roli: MAGDALÉNA BOROVÁ jako Elisabeth

V roli: MAGDALÉNA BOROVÁ jako Elisabeth

12. 12. 2022

39 min

Obrázek epizody O devadesátkách se mluví dost, ale romský pohled na ně tady chyběl. Novinář Banga vydává novou knihu

O devadesátkách se mluví dost, ale romský pohled na ně tady chyběl. Novinář Banga vydává novou knihu

12. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Dobrovolnictví - zážitky studentů slavistiky z pomoci ukrajinským uprchlíkům

Dobrovolnictví - zážitky studentů slavistiky z pomoci ukrajinským uprchlíkům

12. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody 40: Edita Arabaszová: Mým koníčkem je práce se strachem

40: Edita Arabaszová: Mým koníčkem je práce se strachem

12. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #102 – Jiří Pantůček

Maxim Pavla Vondráčka #102 – Jiří Pantůček

12. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Rapspot

Rapspot

12. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ohnivé peklo. Snímky požáru v Českém Švýcarsku od Michala Fanty jsou v nominaci na Czech Press Photo

Host ve studiu: Ohnivé peklo. Snímky požáru v Českém Švýcarsku od Michala Fanty jsou v nominaci na Czech Press Photo

12. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody ZOO v Praze je pod sněhem nádherná, máme 14 pavilonů, ve kterých jsou zvířata celoročně, láká na návštěvu ředitel Miroslav Bobek

ZOO v Praze je pod sněhem nádherná, máme 14 pavilonů, ve kterých jsou zvířata celoročně, láká na návštěvu ředitel Miroslav Bobek

12. 12. 2022

17 min