Obrázek epizody Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Dobrovolnictví - zážitky studentů slavistiky z pomoci ukrajinským uprchlíkům

Dobrovolnictví - zážitky studentů slavistiky z pomoci ukrajinským uprchlíkům

12. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody 40: Edita Arabaszová: Mým koníčkem je práce se strachem

40: Edita Arabaszová: Mým koníčkem je práce se strachem

12. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #102 – Jiří Pantůček

Maxim Pavla Vondráčka #102 – Jiří Pantůček

12. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Rapspot

Rapspot

12. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ohnivé peklo. Snímky požáru v Českém Švýcarsku od Michala Fanty jsou v nominaci na Czech Press Photo

Host ve studiu: Ohnivé peklo. Snímky požáru v Českém Švýcarsku od Michala Fanty jsou v nominaci na Czech Press Photo

12. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody ZOO v Praze je pod sněhem nádherná, máme 14 pavilonů, ve kterých jsou zvířata celoročně, láká na návštěvu ředitel Miroslav Bobek

ZOO v Praze je pod sněhem nádherná, máme 14 pavilonů, ve kterých jsou zvířata celoročně, láká na návštěvu ředitel Miroslav Bobek

12. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Míša Tomešová: Svůj dynamický styl života jsem si sama vybrala a jsem s ním spokojená

Míša Tomešová: Svůj dynamický styl života jsem si sama vybrala a jsem s ním spokojená

12. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody Totál talkshow: V tajících ledovcích i půdě jsou potenciálně nebezpečné pravěké viry, odhaluje polární bioložka

Totál talkshow: V tajících ledovcích i půdě jsou potenciálně nebezpečné pravěké viry, odhaluje polární bioložka

12. 12. 2022

39 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #101 – Erika Lori

Maxim Pavla Vondráčka #101 – Erika Lori

12. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Interview Plus: Denisa Bultasová z Člověka v tísni

Interview Plus: Denisa Bultasová z Člověka v tísni

12. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Ešus 5/12/2022: severní Pákistán se Štěpánem

Ešus 5/12/2022: severní Pákistán se Štěpánem

12. 12. 2022

58 min

Obrázek epizody Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

12. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody On Air: Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

On Air: Pět nejlepších her roku 2022 podle Radia Wave. Vládnou jim epileptičtí upíři i pokojové rostliny

12. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody #32 - S Nikolou Katolickou o studiu dvojjazyčného gymnázia, univerzitě v Rakousku, dobrém jídle v Thajsku i moderování pro Český Olympijský tým

#32 - S Nikolou Katolickou o studiu dvojjazyčného gymnázia, univerzitě v Rakousku, dobrém jídle v Thajsku i moderování pro Český Olympijský tým

12. 12. 2022

39 min

Obrázek epizody V horách se obnaží lidské povahy. I o tom je moje kniha, popisuje hematolog a horolezec Tomáš Kozák

V horách se obnaží lidské povahy. I o tom je moje kniha, popisuje hematolog a horolezec Tomáš Kozák

12. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: V horách se obnaží lidské povahy. I o tom je moje kniha, popisuje hematolog a horolezec Tomáš Kozák

Až na dřeň: V horách se obnaží lidské povahy. I o tom je moje kniha, popisuje hematolog a horolezec Tomáš Kozák

12. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Klubovna Naděje: 10# Mgr. Martina Petrovičová: Policie České republiky k tématu zneužívání a násilí

Klubovna Naděje: 10# Mgr. Martina Petrovičová: Policie České republiky k tématu zneužívání a násilí

12. 12. 2022

41 min

Obrázek epizody Patrik Nacher:  Jsem rád, že koalice SPOLU vyslyšela nabídku na časově omezenou podporu menšinové rady

Patrik Nacher: Jsem rád, že koalice SPOLU vyslyšela nabídku na časově omezenou podporu menšinové rady

12. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody KVÍŘENÍ V LAVICI 2: Coming Out ve škole

KVÍŘENÍ V LAVICI 2: Coming Out ve škole

12. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda přikládá pod kotel inflace. Možná by ČNB měla zvýšit úrokové sazby, nabádá ekonom Stroukal

Osobnost Plus: Vláda přikládá pod kotel inflace. Možná by ČNB měla zvýšit úrokové sazby, nabádá ekonom Stroukal

12. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda přikládá pod kotel inflace. Možná by ČNB měla zvýšit úrokové sazby, nabádá ekonom Stroukal

Osobnost Plus: Vláda přikládá pod kotel inflace. Možná by ČNB měla zvýšit úrokové sazby, nabádá ekonom Stroukal

12. 12. 2022

26 min