Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Denisa Kirschnerová: Kolem Hurvínka se vystřídaly generace lidí a vložily do něj spoustu lásky

Denisa Kirschnerová: Kolem Hurvínka se vystřídaly generace lidí a vložily do něj spoustu lásky

25. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Nech si zmrazit vajíčka a počkej na toho pravého

Nech si zmrazit vajíčka a počkej na toho pravého

25. 2. 2026

53 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výborný: Soudy rozhodly, že Agrofert musí vracet dotace

Interview Plus: Výborný: Soudy rozhodly, že Agrofert musí vracet dotace

25. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pehe: Macinka slova o nezlomené Ukrajině mířil do zahraničí

Osobnost Plus: Pehe: Macinka slova o nezlomené Ukrajině mířil do zahraničí

25. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kolik čeho sníst, abychom přijali dostatek antioxidantů, ale zase ne příliš? A co doplňky stravy?

Radioporadna: Kolik čeho sníst, abychom přijali dostatek antioxidantů, ale zase ne příliš? A co doplňky stravy?

25. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Češi v zemi gejzírů: Školička, knihovna i „český babinec“ na Islandu

Češi v zemi gejzírů: Školička, knihovna i „český babinec“ na Islandu

25. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

Host Radiožurnálu: Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

25. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi, vysvětluje Milan Cais

Host Radiožurnálu: Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi, vysvětluje Milan Cais

25. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

25. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

Plát oceli z Mariupolu prorval semtexem. „Potřeboval jsem tam agresi,“ vysvětluje Milan Cais

25. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Epsteinovy spisy: Kdo a proč v nich není, ptají se novináři

Pro a proti: Epsteinovy spisy: Kdo a proč v nich není, ptají se novináři

25. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Starosta Záměle Josef Novotný věnoval obci statek. Získal jej sám darem od lidí, o které pečoval

Host ve studiu: Starosta Záměle Josef Novotný věnoval obci statek. Získal jej sám darem od lidí, o které pečoval

25. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Patří Oto Klempíř do čela ministerstva kultury?

Patří Oto Klempíř do čela ministerstva kultury?

25. 2. 2026

36 min

Obrázek epizody Analytik Šlerka: Ukrajinci jako paraziti. Na TikToku je tak vykreslují videa od umělé inteligence

Analytik Šlerka: Ukrajinci jako paraziti. Na TikToku je tak vykreslují videa od umělé inteligence

25. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vnitropolitický projev Trumpa. Zdražování bydlení. Relikviář obětí totality

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vnitropolitický projev Trumpa. Zdražování bydlení. Relikviář obětí totality

25. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Náš host: Důchod je pro mne cizí slovo, říká ředitelka Sportovního gymnázia Plzeň

Náš host: Důchod je pro mne cizí slovo, říká ředitelka Sportovního gymnázia Plzeň

25. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody #70 Procházková: Teror na civilistech je pro někoho stále legitimní způsob vedení války

#70 Procházková: Teror na civilistech je pro někoho stále legitimní způsob vedení války

25. 2. 2026

38 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Spolek pro chemickou a hutní výrobu v Ústí nad Labem letos slaví 170 let

Host Dopoledního expresu: Spolek pro chemickou a hutní výrobu v Ústí nad Labem letos slaví 170 let

25. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výpravčího na pardubickém nádraží nepotkáte. Musíte za ním do Hradce

Radioporadna: Výpravčího na pardubickém nádraží nepotkáte. Musíte za ním do Hradce

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výpravčího na pardubickém nádraží nepotkáte. Musíte za ním do Hradce

Radioporadna: Výpravčího na pardubickém nádraží nepotkáte. Musíte za ním do Hradce

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Host ve středu: Hledala práci, dostala se rovnou do Bílého domu. Životní příběh Elišky Haškové Coolidge

Host ve středu: Hledala práci, dostala se rovnou do Bílého domu. Životní příběh Elišky Haškové Coolidge

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: MacGuffins

Short Stuff: MacGuffins

25. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody Kvete jednou za život a teď svou krásu předvedla v liberecké botanické zahradě

Kvete jednou za život a teď svou krásu předvedla v liberecké botanické zahradě

25. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 25. 02. 2026

Okénko Moravskoslezského kraje | 25. 02. 2026

25. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody První titul vyhrál tak trochu náhodou. Pavel Hejra se footbagu věnuje už čtvrtstoletí a stále vítězí

První titul vyhrál tak trochu náhodou. Pavel Hejra se footbagu věnuje už čtvrtstoletí a stále vítězí

25. 2. 2026

26 min