Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ZADRÁŽŮV SPOTiFAVIT-2025-11-24-A

ZADRÁŽŮV SPOTiFAVIT-2025-11-24-A

24. 11. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

Host Lucie Výborné: Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

Host Lucie Výborné: Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

Zpěvák Ondřej Ruml: Každá píseň by měla být šanson. Hlasové finesy jsou pozlátko, které nefunguje

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Patrik Horváth: Svoboda pro mě znamená žít mimo ústav

Patrik Horváth: Svoboda pro mě znamená žít mimo ústav

24. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Špína: Písně stahované z oblaku. S písničkářkou Palmou o její nové desce Těleso

Špína: Písně stahované z oblaku. S písničkářkou Palmou o její nové desce Těleso

24. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Do závodů jdu nebojácně a neřeším, že startuji proti starším soupeřům, říká nadějný cyklista Kuběna

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Do závodů jdu nebojácně a neřeším, že startuji proti starším soupeřům, říká nadějný cyklista Kuběna

24. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Dva jorkšírové přišli o pána a v třebíčském útulku čekají na nového. Rádi by zůstali spolu

Dva jorkšírové přišli o pána a v třebíčském útulku čekají na nového. Rádi by zůstali spolu

24. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Developer Marcel Soural propojuje architekturu a umění. Každá stavba má vybízet k zamyšlení, říká

Větrník - Host ve studiu: Developer Marcel Soural propojuje architekturu a umění. Každá stavba má vybízet k zamyšlení, říká

24. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

Vizitka: Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

24. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

Vizitka: Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

24. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

Viktor Zavadil: Mám syndrom podvodníka a pocit, že jsem herec omylem

24. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

24. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

Dopolední host: Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

24. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

Táta nás k divadlu netlačil, říká Víťa Marčík junior. Dřív si ho publikum s otcem pletlo častěji

24. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Arsenal teď nemá čistokrevného hrotového útočníka, ale i tak gólově září. Úctyhodné, chválí Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Arsenal teď nemá čistokrevného hrotového útočníka, ale i tak gólově září. Úctyhodné, chválí Tylšar

24. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Nepotřebujeme naději, potřebujeme se organizovat

Nepotřebujeme naději, potřebujeme se organizovat

24. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Nepotřebujeme naději, potřebujeme se organizovat

Nepotřebujeme naději, potřebujeme se organizovat

24. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody podcast - 24.11.2025

podcast - 24.11.2025

24. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Jaroslava Andrlová z Kralup nad Vlt. pěstuje kaktusy a citrusy. Ovšem pozor, na balkoně v paneláku!

Jaroslava Andrlová z Kralup nad Vlt. pěstuje kaktusy a citrusy. Ovšem pozor, na balkoně v paneláku!

24. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody SPECIÁL O ČESKU: Němci u nás oceňují čistotu a dobrou dopravu. Praha je bránou do Česka. | SVĚTOVÍ

SPECIÁL O ČESKU: Němci u nás oceňují čistotu a dobrou dopravu. Praha je bránou do Česka. | SVĚTOVÍ

24. 11. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čím prorazí módní návrhářka? Zdravou dravostí a cestou od extravagance k nositelnosti

Máme hosty: Čím prorazí módní návrhářka? Zdravou dravostí a cestou od extravagance k nositelnosti

24. 11. 2025

9 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Macko: Naděje na spravedlivý mír pro Ukrajinu je nulová. Bavíme se o variantách vynuceného míru

Speciál Radiožurnálu: Macko: Naděje na spravedlivý mír pro Ukrajinu je nulová. Bavíme se o variantách vynuceného míru

24. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: V Namibii žijí vzácní sloni pouštní. Našli jsme je po dvou dnech ve vyschlé řece, vzpomíná ochranář

Klub Rádia Junior: V Namibii žijí vzácní sloni pouštní. Našli jsme je po dvou dnech ve vyschlé řece, vzpomíná ochranář

24. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Ze Dvora Králové na Muču Kiš, ale i do Krkonoš. Na cestách s horolezcem a běžcem Radoslavem Grohem

Na cestách s Petrem Voldánem: Ze Dvora Králové na Muču Kiš, ale i do Krkonoš. Na cestách s horolezcem a běžcem Radoslavem Grohem

24. 11. 2025

29 min