Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

Blízká setkání: Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

24. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

Blízká setkání: Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

24. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

Nekorektní antiprůvodce Šumavou od Aleše Palána. „Pro mě je humor dobrá cesta“

24. 4. 2026

37 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vyplácení na pamětnou? Děti dostaly na zadek, aby si zapamatovaly hranice města, usmívá se historik

Host ve studiu: Vyplácení na pamětnou? Děti dostaly na zadek, aby si zapamatovaly hranice města, usmívá se historik

24. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Rusové na frontě nezvládají doplňovat stavy, jejich příjmy z ropy klesly na polovinu, říká Bříza

Co se děje se světem: Rusové na frontě nezvládají doplňovat stavy, jejich příjmy z ropy klesly na polovinu, říká Bříza

24. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody 50 vtipů o oslavách - Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o oslavách - Pavel Kostka – PPKPP

24. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody 50 vtipů o oslavách - Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o oslavách - Pavel Kostka – PPKPP

24. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Špitálníková: Když Kim Čongun vystřelil dceři k narozeninám raketu, syn mi vyčetl, že dostal jen Lego

Špitálníková: Když Kim Čongun vystřelil dceři k narozeninám raketu, syn mi vyčetl, že dostal jen Lego

24. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šimůnek: Rozjíždět nový projekt s rakovinou je pekelné

Osobnost Plus: Šimůnek: Rozjíždět nový projekt s rakovinou je pekelné

24. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Šimůnek: Rozjíždět nový projekt s rakovinou je pekelné

Šimůnek: Rozjíždět nový projekt s rakovinou je pekelné

24. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Ako žiť v kvantovom multiverze?

Ako žiť v kvantovom multiverze?

24. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rozhodne útok na Írán volby do amerického Kongresu?

Pro a proti: Rozhodne útok na Írán volby do amerického Kongresu?

24. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Na semilském Ostrově se tentokrát běhalo pro Kristiána

Na semilském Ostrově se tentokrát běhalo pro Kristiána

24. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Začíná Potetovaná duše s Honzou Vojtkem

Začíná Potetovaná duše s Honzou Vojtkem

24. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Paneláky v lesích a radioaktivní křeček. Co se děje na Sokolovsku?

Paneláky v lesích a radioaktivní křeček. Co se děje na Sokolovsku?

24. 4. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody Online Plus: Ukrajina nasazuje roboty. Koubský: Mění se historie válek

Online Plus: Ukrajina nasazuje roboty. Koubský: Mění se historie válek

24. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody “BAMBUĽKO, POĎ DOMOV“ A.K.A MAMINKIN MAZNÁČIK

“BAMBUĽKO, POĎ DOMOV“ A.K.A MAMINKIN MAZNÁČIK

24. 4. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Osmnáctiletá studentka varhanářské školy se věnuje výrobě kytar. Získala za to prestižní ocenění

Host Českého rozhlasu Ostrava: Osmnáctiletá studentka varhanářské školy se věnuje výrobě kytar. Získala za to prestižní ocenění

24. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Základní umělecká škola Evy Randové v Ústí nad Labem letos slaví 100 let

Host Dopoledního expresu: Základní umělecká škola Evy Randové v Ústí nad Labem letos slaví 100 let

24. 4. 2026

14 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Každý koncert hraju, jako by byl poslední, říká Petr Fiala z Mňágy a Žďorp. Jak vznikala nová deska?

Host Radiožurnálu: Každý koncert hraju, jako by byl poslední, říká Petr Fiala z Mňágy a Žďorp. Jak vznikala nová deska?

24. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Každý koncert hraju, jako by byl poslední, říká Petr Fiala z Mňágy a Žďorp. Jak vznikala nová deska?

Host Radiožurnálu: Každý koncert hraju, jako by byl poslední, říká Petr Fiala z Mňágy a Žďorp. Jak vznikala nová deska?

24. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody Slavná čarodějka z devadesátek Ariana Argoni: Když mě po 23 letech opustil Raven, skončila jsem v Bohnicích

Slavná čarodějka z devadesátek Ariana Argoni: Když mě po 23 letech opustil Raven, skončila jsem v Bohnicích

24. 4. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody JELÝTCAST (9. díl): Asia Express bez filtru: Klíčové momenty deváté etapy

JELÝTCAST (9. díl): Asia Express bez filtru: Klíčové momenty deváté etapy

24. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Záporáci se hrají krásně! Je dobré prozkoumat, jak může člověk lidem škodit, říká herec Tomáš Kobr

Host ve studiu: Záporáci se hrají krásně! Je dobré prozkoumat, jak může člověk lidem škodit, říká herec Tomáš Kobr

24. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Dějiny bez konce: Jak bavlna dobyla svět. Textilní průmysl byl páteří kapitalismu a technologického pokroku 19. století

Dějiny bez konce: Jak bavlna dobyla svět. Textilní průmysl byl páteří kapitalismu a technologického pokroku 19. století

24. 4. 2026

1 hod 29 min