Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Moltbook

Jiří Březina starší: Moltbook

25. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Linda, Jíťa, Tim a Urza o knížce a konferenci

Linda, Jíťa, Tim a Urza o knížce a konferenci

25. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Stalinův pomník

Stalinův pomník

25. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Petr Borkovec: V ulici, kterou právě procházím

Petr Borkovec: V ulici, kterou právě procházím

25. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #121 - Boris Lukášik

Po Živote s Tomášom Verešom #121 - Boris Lukášik

25. 2. 2026

56 min

Obrázek epizody Jana Brejchová a nová česká vlna

Jana Brejchová a nová česká vlna

25. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: „Pili jsme radioaktivní vodu.“ Vzpomínky na uranové lágry

Hlasy paměti: „Pili jsme radioaktivní vodu.“ Vzpomínky na uranové lágry

25. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Co je to FOFO? A co člověk (ne)objeví cestováním? | monoLOG

Co je to FOFO? A co člověk (ne)objeví cestováním? | monoLOG

25. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody NEPLATIČI

NEPLATIČI

25. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Petr Macinka. Padouch, nebo hrdina?

Vinohradská 12: Petr Macinka. Padouch, nebo hrdina?

25. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

Hovory: Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Jsem občas moc. Postava Anny mě naučila mít se ráda, usmívá se Ines Ben Ahmed

Pražákům je hej: Jsem občas moc. Postava Anny mě naučila mít se ráda, usmívá se Ines Ben Ahmed

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Jsem občas moc. Postava Anny mě naučila mít se ráda, usmívá se Ines Ben Ahmed

Jsem občas moc. Postava Anny mě naučila mít se ráda, usmívá se Ines Ben Ahmed

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Astronom a popularizátor vědy Vladislav Slezák v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Astronom a popularizátor vědy Vladislav Slezák v Klubu Rádia Junior

24. 2. 2026

39 min

Obrázek epizody K věci: Pavel Rusý hostem Tomáše Pancíře: K jakým případům vyjíždí nejčastěji středočeská záchranná služba?

K věci: Pavel Rusý hostem Tomáše Pancíře: K jakým případům vyjíždí nejčastěji středočeská záchranná služba?

24. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Pavel Rusý hostem Tomáše Pancíře: K jakým případům vyjíždí nejčastěji středočeská záchranná služba?

Pavel Rusý hostem Tomáše Pancíře: K jakým případům vyjíždí nejčastěji středočeská záchranná služba?

24. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Alois Švehlík podle Filipa Kaňkovského

Úžasné životy: Alois Švehlík podle Filipa Kaňkovského

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Alois Švehlík podle Filipa Kaňkovského

Alois Švehlík podle Filipa Kaňkovského

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Normy: Z pasti: Bylo mi osm a všude jsme někoho mlátili. Druhý díl Z pasti o dětské kriminalitě

Normy: Z pasti: Bylo mi osm a všude jsme někoho mlátili. Druhý díl Z pasti o dětské kriminalitě

24. 2. 2026

35 min

Obrázek epizody Práce, vyhoření a odvaha odejít | Kdy už je čas na změnu?

Práce, vyhoření a odvaha odejít | Kdy už je čas na změnu?

24. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Z pasti: Bylo mi osm a všude jsme někoho mlátili. Druhý díl Z pasti o dětské kriminalitě

Z pasti: Bylo mi osm a všude jsme někoho mlátili. Druhý díl Z pasti o dětské kriminalitě

24. 2. 2026

35 min

Obrázek epizody #35: Investování žen s Direct Investments - S penězi to kolikrát umíme lépe, jak muži

#35: Investování žen s Direct Investments - S penězi to kolikrát umíme lépe, jak muži

24. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody LOUPEŽ STOLETÍ a jak ji naplánovat... (I jako Inkognito)

LOUPEŽ STOLETÍ a jak ji naplánovat... (I jako Inkognito)

24. 2. 2026

1 hod 46 min

Obrázek epizody #88 Muži vs. ženy: sexuální konflikt - dva způsoby, jak chápat sex (zkrácená verze)

#88 Muži vs. ženy: sexuální konflikt - dva způsoby, jak chápat sex (zkrácená verze)

24. 2. 2026

13 min