Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Když jsme za svobodu zaplatili svobodou, Tomáš Lajmon a Karel Kříž, 17. 11. 2025

Když jsme za svobodu zaplatili svobodou, Tomáš Lajmon a Karel Kříž, 17. 11. 2025

23. 11. 2025

1 hod 58 min

Obrázek epizody BACHELOŘI - První pusa byla ve třech na záchodech a psal jsem testy za bráchu

BACHELOŘI - První pusa byla ve třech na záchodech a psal jsem testy za bráchu

23. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody #6 Ztraceni v překladu: Tinder, muleti a zlomená srdíčka

#6 Ztraceni v překladu: Tinder, muleti a zlomená srdíčka

23. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Rozhlasové střípky

Rozhlasové střípky

23. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Historička Čapková zkoumá dějiny z pohledu menšin

Leonardo Plus: Historička Čapková zkoumá dějiny z pohledu menšin

23. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Hlinsko má železnici díky Karlu Adámkovi. Bez něj by zřejmě vedla přes Nasavrky

Východočeské výlety: Hlinsko má železnici díky Karlu Adámkovi. Bez něj by zřejmě vedla přes Nasavrky

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlinsko má železnici díky Karlu Adámkovi. Bez něj by zřejmě vedla přes Nasavrky

Hlinsko má železnici díky Karlu Adámkovi. Bez něj by zřejmě vedla přes Nasavrky

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Václav Řezáč tvoří svá díla kombinací taveného a foukaného skla. Techniku vymyslel v Japonsku

Václav Řezáč tvoří svá díla kombinací taveného a foukaného skla. Techniku vymyslel v Japonsku

23. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Daniela Horáčková: Na ruce je fascinující každý detail. I milimetr může změnit život

Host Radiožurnálu: Daniela Horáčková: Na ruce je fascinující každý detail. I milimetr může změnit život

23. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Daniela Horáčková: Na ruce je fascinující každý detail. I milimetr může změnit život

Daniela Horáčková: Na ruce je fascinující každý detail. I milimetr může změnit život

23. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Překladatel a tlumočník Libor Nenutil. Může být doslovný překlad zdrojem nedorozumění?

Jak to vidí...: Překladatel a tlumočník Libor Nenutil. Může být doslovný překlad zdrojem nedorozumění?

23. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Domácí zdravotní péče mně moc pomohla i po psychické stránce, říká osmdesátiletá paní Ludmila

Cesta k uzdravení: Domácí zdravotní péče mně moc pomohla i po psychické stránce, říká osmdesátiletá paní Ludmila

23. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zahalení mostu Pont Neuf před 40 lety možná inspirovala socha Stalina

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zahalení mostu Pont Neuf před 40 lety možná inspirovala socha Stalina

23. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zahalení mostu Pont Neuf před 40 lety možná inspirovala socha Stalina

Zahalení mostu Pont Neuf před 40 lety možná inspirovala socha Stalina

23. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Od Lucy k rodu Homo

Od Lucy k rodu Homo

23. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

Zálety Aleny Zárybnické: Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

Zálety Aleny Zárybnické: Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

Děti mi přinášejí největší radost a zadostiučinění, říká herec Tomáš Havlínek

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Martin M. Šimečka: Statočnosť je rozhodnutie, že budem dodržiavať morálne zásady aj vtedy, keď je to nepohodlné alebo nebezpečné (ukážka z knihy)

Martin M. Šimečka: Statočnosť je rozhodnutie, že budem dodržiavať morálne zásady aj vtedy, keď je to nepohodlné alebo nebezpečné (ukážka z knihy)

23. 11. 2025

12 min

Obrázek epizody Fvck_Kvlt: Slušnost změnila jen málo věcí. Ale hudba posouvá svět

Fvck_Kvlt: Slušnost změnila jen málo věcí. Ale hudba posouvá svět

23. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Nerada se přu

Marie Tomsová: Nerada se přu

23. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Antikrist v Orvietu

Antikrist v Orvietu

23. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Vertikála: O svobodě a víře debatují Michal Stehlík a Miloš Doležal

Vertikála: O svobodě a víře debatují Michal Stehlík a Miloš Doležal

23. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

23. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Filozofická kritika ankapu od Filipa Staňka

Studio Svobodného přístavu: Filozofická kritika ankapu od Filipa Staňka

23. 11. 2025

2 hod 3 min