Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: 3.3. slavíme Světový den sluchu! Dvě trojky, když si je položíte na uši, tak vypadají jako sluchátka

Radioporadna: 3.3. slavíme Světový den sluchu! Dvě trojky, když si je položíte na uši, tak vypadají jako sluchátka

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Bude další zelená úsporám? Přou se poslanci Hladík a Peštová

Pro a proti: Bude další zelená úsporám? Přou se poslanci Hladík a Peštová

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika. Čtyři roky od ruské invaze na Ukrajinu. VZP. Fotbalový šampionát v Mexiku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika. Čtyři roky od ruské invaze na Ukrajinu. VZP. Fotbalový šampionát v Mexiku

24. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody V Malé Skále Křížkách vzniká nový vodovod. Stavba přináší i dopravní omezení

V Malé Skále Křížkách vzniká nový vodovod. Stavba přináší i dopravní omezení

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Bitva u Krvavé řeky

Bitva u Krvavé řeky

24. 2. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Poradna: Poradenství, konzultace, terapie a projekty související s péčí o blízké s diagnózou demence

Poradna: Poradenství, konzultace, terapie a projekty související s péčí o blízké s diagnózou demence

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Krajská zdravotní s ústeckou univerzitou otevřely 17. společnou kliniku

Host Dopoledního expresu: Krajská zdravotní s ústeckou univerzitou otevřely 17. společnou kliniku

24. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Poradenství, konzultace, terapie a projekty související s péčí o blízké s diagnózou demence

Poradenství, konzultace, terapie a projekty související s péčí o blízké s diagnózou demence

24. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Šest výjimečných hudebních zážitků. Projekt Vysočina sobě přináší do regionu díla hudebních mistrů

Dobré dopoledne: Šest výjimečných hudebních zážitků. Projekt Vysočina sobě přináší do regionu díla hudebních mistrů

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody The Murder of Jane Stanford

The Murder of Jane Stanford

24. 2. 2026

42 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

24. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Konec českých týmů ve čtvrtfinále je zklamáním. Rozhodčí byli strašní, hodnotí Procházka olympiádu

Čistá hra Martina Procházky: Konec českých týmů ve čtvrtfinále je zklamáním. Rozhodčí byli strašní, hodnotí Procházka olympiádu

24. 2. 2026

53 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

24. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

24. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

24. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Od pátrání po kořenech rodu k práci kronikářky. Láska k historii přivedla badatelku k službě obci

Od pátrání po kořenech rodu k práci kronikářky. Láska k historii přivedla badatelku k službě obci

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

Vizitka: Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

24. 2. 2026

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

Vizitka: Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

24. 2. 2026

41 min

Obrázek epizody Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

Ředitelka organizace Nová síť Adriana Světlíková: Když se daří kultuře, kvalita života roste

24. 2. 2026

41 min

Obrázek epizody 2026-02-24 TROJKA (Koubová, Kotek, Zapletalová)

2026-02-24 TROJKA (Koubová, Kotek, Zapletalová)

24. 2. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody podcast - 24.2.2026

podcast - 24.2.2026

24. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

Křížem krajem: Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

24. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Karel Svoboda: Rusko možná něco podepíše, ale o mír nestojí

Karel Svoboda: Rusko možná něco podepíše, ale o mír nestojí

24. 2. 2026

28 min