Obrázek epizody On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

On Air: Toyota Vangelis je o hledání identity. Když zpívám svým hlasem, nejsem to já, říká Václav Peloušek

28. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Tomáš Prokůpek zve na výstavu Ondřej Sekora - známý i neznámý

Tomáš Prokůpek zve na výstavu Ondřej Sekora - známý i neznámý

28. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody S Arletou o smyslu života

S Arletou o smyslu života

28. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Aby se ochrana přírody dělala pořádně, tak ji nemůžete dělat po odpolednech, říká Martina Skohoutilová z projektu Pražská pastvina

Aby se ochrana přírody dělala pořádně, tak ji nemůžete dělat po odpolednech, říká Martina Skohoutilová z projektu Pražská pastvina

28. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Aby se ochrana přírody dělala pořádně, tak ji nemůžete dělat po odpolednech, říká Martina Skohoutilová z projektu Pražská pastvina

Aby se ochrana přírody dělala pořádně, tak ji nemůžete dělat po odpolednech, říká Martina Skohoutilová z projektu Pražská pastvina

28. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Knihy voní v tiskárně intenzivněji než na pultě, říká šéfredaktorka nakladatelství Metafora Magdalena Feldeková

Knihy voní v tiskárně intenzivněji než na pultě, říká šéfredaktorka nakladatelství Metafora Magdalena Feldeková

28. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pětiletka běsů. Výstava o nejtěžším období komunistického režimu v Československu začíná rokem 1948

Host ve studiu: Pětiletka běsů. Výstava o nejtěžším období komunistického režimu v Československu začíná rokem 1948

28. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

Alex a host: Věra Martinová: Přezdívku Lady katastrofa jsem dostala v době, kdy mě život chtěl něco naučit

28. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pojištění nejsou vyhozené peníze. Jedno z největších rizik, co nás může potkat, souvisí s bydlením

Radioporadna: Pojištění nejsou vyhozené peníze. Jedno z největších rizik, co nás může potkat, souvisí s bydlením

28. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

28. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody On Air: Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

On Air: Z anarchisty bojovníkem nebo budovatelem. Dočká se 90letý Ferda Mravenec politické rehabilitace?

28. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody vs. Standa Biler, romanopisec

vs. Standa Biler, romanopisec

28. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 853

Savage Lovecast Episode 853

28. 2. 2023

51 min

Obrázek epizody Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

28. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

28. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy kreativity - Petr Suška (inovace, technologie, data, kreativita, města)

Příběhy kreativity - Petr Suška (inovace, technologie, data, kreativita, města)

28. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Nekupuj, půjčuj! To říká zakladatelka půjčovny hraček Půjčím si hračku Ing. Monika Kozáková.

Nekupuj, půjčuj! To říká zakladatelka půjčovny hraček Půjčím si hračku Ing. Monika Kozáková.

28. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Filharmonické narozeniny Marie Kučerové

Filharmonické narozeniny Marie Kučerové

28. 2. 2023

59 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rusko začalo obchodovat s jinými zeměmi, pokles ekonomiky tak byl velice mírný, vysvětluje Švejnar

Interview Plus: Rusko začalo obchodovat s jinými zeměmi, pokles ekonomiky tak byl velice mírný, vysvětluje Švejnar

28. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Universe #1: Moderátor Musil o těžkých životních zkouškách

Universe #1: Moderátor Musil o těžkých životních zkouškách

28. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

28. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

Host Lucie Výborné: Autor unikátních záběrů z pražské zoo odhalen. Při prvním pohledu jsem zůstal užaslý, říká Bobek

28. 2. 2023

28 min