Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reparát: Co má zvládnout ředitel školy? Hlavně vztahy a vizi školy

Reparát: Co má zvládnout ředitel školy? Hlavně vztahy a vizi školy

2. 3. 2026

51 min

Obrázek epizody Rozhodit třpytky a jednorožce. Jiný plán Trump ve Venezuele nemá, obává se amerikanistka Březinová

Rozhodit třpytky a jednorožce. Jiný plán Trump ve Venezuele nemá, obává se amerikanistka Březinová

2. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

Blízká setkání: Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

2. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

Blízká setkání: Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

2. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

Kardiolog Jiří Bonaventura boří mýtus o červeném víně: Zapomeňte na sklenku denně! Nejlepší je žádná

2. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Pražská legenda mezi pivovary. U Fleků se vaří pivo přes 520 let, zdejší tmavá třináctka je pověstná

Pražská legenda mezi pivovary. U Fleků se vaří pivo přes 520 let, zdejší tmavá třináctka je pověstná

2. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Poslanci svou imunitu hrubě zneužívají, kritizuje Kroupa

Osobnost Plus: Poslanci svou imunitu hrubě zneužívají, kritizuje Kroupa

2. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Nemoci, které ti dají "Superschopnosti" – když se z tebe nestane hrdina, ale oběť vlastního těla

Nemoci, které ti dají "Superschopnosti" – když se z tebe nestane hrdina, ale oběť vlastního těla

2. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Ukazuje děti na sítích, hrají v reklamách. Monika Leová se teď ale rozhodla udělat zásadní krok!

Ukazuje děti na sítích, hrají v reklamách. Monika Leová se teď ale rozhodla udělat zásadní krok!

2. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Ukazuje děti na sítích, hrají v reklamách. Monika Leová se teď ale rozhodla udělat zásadní krok!

Ukazuje děti na sítích, hrají v reklamách. Monika Leová se teď ale rozhodla udělat zásadní krok!

2. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Meta smazala Instagram české redakci Page Not Found. Jak funguje moderace sítí?

Antivirus: Antivirus: Meta smazala Instagram české redakci Page Not Found. Jak funguje moderace sítí?

2. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Připravují se seznamy pro repatriaci. Není to žádná Sofiina volba, uklidňuje zástupce ministerstva

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Připravují se seznamy pro repatriaci. Není to žádná Sofiina volba, uklidňuje zástupce ministerstva

2. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

Zápisník zahraničních zpravodajů: V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

2. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

2. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Suda k paralympiádě: Ve výpravě máme mladou krev. Snad se nám podaří prolomit čekání na medaili

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Suda k paralympiádě: Ve výpravě máme mladou krev. Snad se nám podaří prolomit čekání na medaili

2. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Hollywoodští autoři budou v Praze šest dní sdílet svoje zkušenosti, říká šéf prestižního festivalu

Alex a host: Hollywoodští autoři budou v Praze šest dní sdílet svoje zkušenosti, říká šéf prestižního festivalu

2. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Hollywoodští autoři budou v Praze šest dní sdílet svoje zkušenosti, říká šéf prestižního festivalu

Hollywoodští autoři budou v Praze šest dní sdílet svoje zkušenosti, říká šéf prestižního festivalu

2. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

Až na dřeň: Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

2. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

Až na dřeň: Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

2. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

Myslel jsem, že to mám pod kontrolou, říká o alkoholu Bohumil Klepl. Proč léčení nazývá Maledivy?

2. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Minuty 17: Smrt nejvyššího íránského vůdce: Konec tyranského režimu?

Minuty 17: Smrt nejvyššího íránského vůdce: Konec tyranského režimu?

2. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Josef Kraus: Kdyby šlo jen o jádro, Írán by se dohodl. Nastolení demokracie na stole není

Jak to vidí...: Analytik Josef Kraus: Kdyby šlo jen o jádro, Írán by se dohodl. Nastolení demokracie na stole není

2. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zahnívání mozku, žijeme v online prostředí, nezvládáme reagovat na podněty. Dýchej, mysli, ověřuj!

Radioporadna: Zahnívání mozku, žijeme v online prostředí, nezvládáme reagovat na podněty. Dýchej, mysli, ověřuj!

2. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Útok na Írán: Jde o nelegální agresi, nebo reakci na hrozbu?

Pro a proti: Útok na Írán: Jde o nelegální agresi, nebo reakci na hrozbu?

2. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Mávání ocasem nemusí být jen projev psí radosti, připomíná canisterapeutka Andrea Tvrdá

Host Dopoledne pod Ještědem: Mávání ocasem nemusí být jen projev psí radosti, připomíná canisterapeutka Andrea Tvrdá

2. 3. 2026

17 min