Obrázek epizody Radioporadna: Jóga je úžasný most, který spojuje naši mysl s tělem, usmívá se lektorka jógy Gabriela Bašková

Radioporadna: Jóga je úžasný most, který spojuje naši mysl s tělem, usmívá se lektorka jógy Gabriela Bašková

5. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Tady to znám: Zámek Žleby zve do oživlé zámecké kuchyně. Sousední obora láká na vzácné bílé jeleny

Tady to znám: Zámek Žleby zve do oživlé zámecké kuchyně. Sousední obora láká na vzácné bílé jeleny

5. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Nová práce/důlek

Nová práce/důlek

5. 5. 2023

1 hod 55 min

Obrázek epizody Interview Plus: Podkopávání Evropské unie nahrává Rusku, říká nový ministr pro evropské záležitosti Dvořák

Interview Plus: Podkopávání Evropské unie nahrává Rusku, říká nový ministr pro evropské záležitosti Dvořák

5. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Ženy, které budují patriarchát

Ženy, které budují patriarchát

5. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Jelínek: Válka na Ukrajině představuje riziko pro neporozumění mezi Čechy a Němci

Osobnost Plus: Historik Jelínek: Válka na Ukrajině představuje riziko pro neporozumění mezi Čechy a Němci

5. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Jelínek: Válka na Ukrajině představuje riziko pro neporozumění mezi Čechy a Němci

Osobnost Plus: Historik Jelínek: Válka na Ukrajině představuje riziko pro neporozumění mezi Čechy a Němci

5. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Město ovocných sadů. Praha je unikátem mezi metropolemi a neusíná na vavřínech

Město ovocných sadů. Praha je unikátem mezi metropolemi a neusíná na vavřínech

5. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody On Air: Město ovocných sadů. Praha je unikátem mezi metropolemi a neusíná na vavřínech

On Air: Město ovocných sadů. Praha je unikátem mezi metropolemi a neusíná na vavřínech

5. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Ředitelka festivalu Všemi směry: Letošní téma nám umožňuje festival udělat širokospektrý

Ředitelka festivalu Všemi směry: Letošní téma nám umožňuje festival udělat širokospektrý

5. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Bobr - nejlepší stavitel vodních staveb na světě

30 let NP Šumava - Bobr - nejlepší stavitel vodních staveb na světě

5. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Příběh jako z Hollywoodu: Jan Bendig náhodou našel vlastní sestru, kterou dala jeho matka po porodu k adopci

Příběh jako z Hollywoodu: Jan Bendig náhodou našel vlastní sestru, kterou dala jeho matka po porodu k adopci

5. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lidi raději bonzují, než aby přihlásili svůj zlozvyk, popisuje autorka Národní sbírky zlozvyků

Host Lucie Výborné: Lidi raději bonzují, než aby přihlásili svůj zlozvyk, popisuje autorka Národní sbírky zlozvyků

5. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lidi raději bonzují, než aby přihlásili svůj zlozvyk, popisuje autorka Národní sbírky zlozvyků

Host Lucie Výborné: Lidi raději bonzují, než aby přihlásili svůj zlozvyk, popisuje autorka Národní sbírky zlozvyků

5. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Zajet traktorem s vlekem přesně do garáže. I to musí zvládnout student Zemědělské akademie

Zajet traktorem s vlekem přesně do garáže. I to musí zvládnout student Zemědělské akademie

5. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena zažila orgasmus na koncertě a batole zamklo matku na balkoně. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Žena zažila orgasmus na koncertě a batole zamklo matku na balkoně. To jsou zprávy minulého týdne

5. 5. 2023

15 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Výletní trasy pro milovníky historické železnice. Setkání s Ladislavem Antalcem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Výletní trasy pro milovníky historické železnice. Setkání s Ladislavem Antalcem

5. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

5. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

Vizitka: Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

5. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

Vizitka: Malíř Jakub Hošek: Nemám rád radikální změny. Rukopis jsem si našel už na škole

5. 5. 2023

50 min

Obrázek epizody Otevřená zpověď dcery herečky Aleny Mihulové: Jsem vděčná, že jsem na holky, říká Karolína Kachyňová

Otevřená zpověď dcery herečky Aleny Mihulové: Jsem vděčná, že jsem na holky, říká Karolína Kachyňová

5. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Známe vítěze! Zahradní traktůrek za 100 000 korun získala Eva Chalušová ze západních Čech

Hobby magazín: Známe vítěze! Zahradní traktůrek za 100 000 korun získala Eva Chalušová ze západních Čech

5. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Pro a proti: Náhradní mateřství nechceme zakázat. Chceme především zamezit obchodování s lidmi, ujišťuje Válková

Pro a proti: Náhradní mateřství nechceme zakázat. Chceme především zamezit obchodování s lidmi, ujišťuje Válková

5. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Brankář Vaclík: Tři měsíce v Huddersfieldu jsem si náramně užil. Děkuji za šanci, kterou mi dali

S mikrofonem do Anglie: Brankář Vaclík: Tři měsíce v Huddersfieldu jsem si náramně užil. Děkuji za šanci, kterou mi dali

5. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Korunovace krále Karla III. z teologického a genealogického pohledu

Korunovace krále Karla III. z teologického a genealogického pohledu

5. 5. 2023

54 min